Arama sonuçları: *

1. N

BİOS EKRANI BOŞ VE DONUYOR

arkadaşlar bugün kasa aldım windows kurdum biosa girdim bios bu şekilde anakart modeli B460M-A PRO ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
  2. N

BIOS pilini çıkartarak BIOS sıfırlasam garanti gider mi?

kasayı bugun itopyadan aldım anakart modeli B460M-A PRO biosa girdiğim zaman bu şekilde çıkıyor bios pilinden sıfırlasam biosu acaba garanti dışına çıkar mı veya başka çözüm önerisi olan var mı
  3. N

gözüken şeyler sadece bu şekilde 1611178410 Ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba :/
  4. N

arkadaşlar bugün itopyadan kasa aldım anakart modeli B460M-A PRO biosa girdiğim zaman bu şekilde çıkıyor bios pilinden sıfırlasam biosu acaba garanti dışına çıkar mı yoksa itopya ile iletişime mi geçeyim veya başka çözüm önerisi olan varsa lütfen yardım edin teşekkürler.
  5. N

5.5k bütcem var bu kasa alınır mı sizce arkadaşlar?

5.5k bütcem var bu kasa alınır mı sizce arkadaşlar? https://www.gaming.gen.tr/urun/26868/nova-5500xt-intel-i5-10400f-asus-dual-rx5500-xt-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  6. N

BÜTÇEM 5 - 5.K SİSTEM ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM

bütçem 5 5.5k monitör dahil değil 16gb ram ve 240gb ssd olması gerekiyor kasanın görünüşü benim için önemli değil tavsiyelerinizi bekliyorum
Geri