Arama sonuçları: *

1. JeyliBon

5060Ti 16 gb tavsiye

Hocam bu fiyata 5070 var gözünüzü seveyim
  2. JeyliBon

1500tl beyaz mekanik klavye önerisi

Rez
  3. JeyliBon

5070 sistemimde istediğim performansı alamıyorum

Oyun içinde imkansız hocam alıştırma da alıyosundur onu
  4. JeyliBon

5070 sistemimde istediğim performansı alamıyorum

Aslımda normal bende 7500f var ama 32 çift kanal ram ortalama 400-500 arası alıyorum 1080p max ayarlarda ara sıra 350 ye düşüyor
  5. JeyliBon

Bilgisayar Montajında Kablolama Yardımı Gerekli

Hocam bu kablolamadan anlıyorsanız sizle iletişime geçebilir miyim
  6. JeyliBon

Hocam video işime yarasa yapardım zaten bir yanda videolar açık ancak belirsiz kablolar var ya da bulamıyorum yardım lazım
  7. JeyliBon

Arkadaşlar şuan ssd,işlemci,anakart,ram montajını yaptım soğutucuyu da takmıştım ama geri çıkardım kablolamada zorluk oluyor diye şimdi kablolama yapmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar CPU güç girişi 24Pin anakart güç girişi HD Audio girişi Kasadaki USB 3.2 falan girişlerini Şu Power Sw,reset...
  8. JeyliBon

Pc Montajı Yardım Lütfen!

Hocam anakartın arkasına takılan aparatı takcak mıyız gaming genin youtube a attığı montaj videosunda yapmamış da
  9. JeyliBon

Pc Montajı Yardım Lütfen!

Arkadaşlar pc yi montajlayayım dedim anakarta rami ssd yi işlemciyi montajladım Thermalright Phantom Spirit 120se argb montajına mı geldi sıra tam bilmiyorum eğer onu montajlayacaksam önce anakartı kasaya taktıktan sonra mı yoksa anakartı daha kasaya koymadan üstüne mi montajlamam lazım bir de...
  10. JeyliBon

2000TL Bütçeyle Sessiz Oyun Klavyesi Tavsiyesi

İyzicom yok hocam kullandım maalesef iyzico yok gibi tavsiye verirseniz çok mutlu olurum
  11. JeyliBon

Hocam ilk klavye membran galiba ben membran istemiyorum bir de gamebooster rampage gibi markalara bulaşmak istemiyorum pek
  12. JeyliBon

Arkadaşlar 2000TL bütçem var tam 2000 1tl bile geçemem maalesef, fazla bir kriter aramıyorum klavye de ses fazla çıkarmasın genel de oyun oynayacağım 1-2 video izledim lineer switch ve red switch sesi güzel duruyordu ama klavye alanına pek hakim değilim beni bilgilendirip tavsiye ederseniz çok...
  13. JeyliBon

DA Forumdakıler Ne Is Yapıyo?

Tıp okuyorum aynı zamanda al sat ile de ilgileniyorum
  14. JeyliBon

2. El ekran kartı alacağım sıcaklıkta böyle sizce alınır mı

Hocam anladığım kadarıyla hem oyun oynayayım hem de yemek yapayım diye düşünmüşsünüz mantıklı,ikisi bir arada akar gider(!) Aman hocam bulaşmayın bu karta
  15. JeyliBon

❌İndirim Bitti! Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 35.999 TL

Şu paralara 9070xt mi alınır gözünüzü seveyim isterse uzay mekiği olsun içi 9070xt sonuçta
  16. JeyliBon

Ekran kartlarına neden zam geldi??

N11 deki firma dediğin gamegaraj hocam bu arada haberin olsun
  17. JeyliBon

Ekran kartlarına neden zam geldi??

25.500 e alıp çekildim piyasadan valla düşeceğini zannetmiyorum hocam dolar düşmüyor çünkü
  18. JeyliBon

Çözüldü✓ İşlemciye termal macun bulaşmış temizleyebilir miyim

Yok hocam olmaz tabii ki de zaten amd de lgaya geçti eskisi gibi pin yamulma olayı falan da yok da siz yine de kibar davranın temizlerken XD
  19. JeyliBon

Çözüldü✓ İşlemciye termal macun bulaşmış temizleyebilir miyim

Temizleyebilirsin tabi de gerek yok uğraşmaya değmez
  20. JeyliBon

Üniversite için tablet önerisi

Hocam direkt ipad al apple yapıyo tablet işini samsung s9+ falan almayacaksan androide bulaşma bile
Geri