Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🎊 VEE SİSTEMİMİ TAMAMLADIM! SİZCE NASIL?🗯️

Teşekkürler, monitörden memnunum bir sorun çıkartmadı ergonomik tasarıma sahip, renk kalitesi güzel, ghosting yok fakat daha detaylı testleri incelemeni tavsiye ederim. ufo testinde çok ama çok hafif bir blur oluyor
  2. Yavuz Sultan Selim

Eğik değil, sana öyle geliyor
  3. Yavuz Sultan Selim

Kasanın kendi desteği var aslında altında duruyor ama gizli ve göze batmaması çok iyi, DeepCool gerçekten çok iyi marka gözümde. Güzel işler yapan bir firma, ürünleri hoşuma gidiyor
  4. Yavuz Sultan Selim

Çok iyi ve kalınlığıyla ağırlığına şaşırdım 1744280384 Evet Abdullah sağ olsun, 499 ₺ ye almıştık 1744280477 150 uzunluk
  5. Yavuz Sultan Selim

Sadece kasa 51.500 ₺, teşekkürler 1744271112 Evet o gerekebilir ileride
  6. Yavuz Sultan Selim

O aklımın bir kenarında zaten, V3 Pro yu zırt pırt monitörün ayağına çarptırıyorum en sonunda kırılacak 1744270115 CS alışkanlığı
  7. Yavuz Sultan Selim

Evet ya şu numpad alışkanlığımdan dolayı geçemiyorum :D
  8. Yavuz Sultan Selim

Sağ olasın, ileriye dönük ihtiyaç doğarsa değiştiririm.
  9. Yavuz Sultan Selim

Dostlar çok şükür artık bitti ve her şey tıkırında çalışıyor, OC ve A-XMP vs tüm BIOS ayarlar, update ve güncellemeler vs eksiksiz. CS2 oynuyorum ve gayet güzel FPS alıyorum 1280x960 - Orta/Kalite ayarlarında ortalama AVG 400 FPS civarı. Ekran kartı aslında fazlasıyla işimi görüyor ama daha yeni...
  10. Yavuz Sultan Selim

🟢 BENZİNE BİR İNDİRİM DAHA GELİYOR! 🎉

Zam mı! Gündemde yer ederim sen rahat ol
  11. Yavuz Sultan Selim

🟢 BENZİNE BİR İNDİRİM DAHA GELİYOR! 🎉

Brent petrol fiyatları son 4 yılın en düşük seviyesine düşmesiyle, motorin ve benzin fiyatlarına indirim olarak yansıdı. Motorine 2 lira 64 kuruş, benzine 2 lira 24 kuruş indirim pompaya yansıdı. Petrol fiyatlının 60 dolar seviyesinde seyretmesiyle benzine 1 lira 36 kuruşluk yeni bir indirim...
  12. Yavuz Sultan Selim

🟢 AKARYAKITA İNDİRİM GELİYOR! 🎉

Bugün otogazın litre fiyatına 82 kuruş indirim geldi. Otogazın ardından 9 Nisan Çarşamba'dan itibaren (yarın) benzin ve motorine indirim geliyor. Benzindeki indirimin miktarı 2 lira 15 kuruş, motorindeki indirim ise 2 lira 64 kuruş olacak. Fiyat değişikliğini ardından benzin ve motorinin fiyatı...
  13. Yavuz Sultan Selim

Cs2 oyuncusuyum e spora adım atmak istiyorum monitör önerir misiniz? f/p

G2524H kullanıyorum işimi gayet iyi görüyor fakat hardcore işe gireceğin zaman Zowie XL2566-86K alırsın
  14. Yavuz Sultan Selim

🔥CS2 DE 51 KASA AÇTIM İNANAMIYORUM BU NEE!

Hayırlı olsun en sevdiğim eldiveni çıkartmışsın. Hangi kasaları açtın?
  15. Yavuz Sultan Selim

🔥MAALESEF TRCS BİTTİ! ETERNAL FİRE KADROSU AYRILDI!

Ülke değiştirdiler, bizim Türk oyuncular artık Rus takımına çalışacak. Hem daha iyi şartlar altında para kazanacaklar hem de Rusya'yı temsil edecekler. Türkiye ile ilişkiler kesildi
  16. Yavuz Sultan Selim

🔥MAALESEF TRCS BİTTİ! ETERNAL FİRE KADROSU AYRILDI!

Arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm bu duruma, hem üzülüp hem de öfkelendim. Bir TRCS sevdamız vardı o da burada noktalandı artık. Eternal Fire oyuncuları komple Aurora takımına transfer oldu, biraz önce açıklama yapıldı. Peki neden? Çünkü TRCS de sponsor ve kaynak bulmak oldukça meşakatlidir ve...
  17. Yavuz Sultan Selim

Evet 2 gündür Gamerpay dan bakıyorum fiyatlara sırf hemen para alabilmek için fiyat düşürüyorlar. Şuan 750 euro ya kadar düştü benimk ama takas banı bittikten sonra ne olur acaba
  18. Yavuz Sultan Selim

Her dakika değişir aslında, insanlarla art arda kasa açınca çıkaran sayısıda artıyor mesela şuan AWP Printstream çıkardan toplam 500 ü daha yeni gördü sayı artınca fiyat düşüyor arka planda, bakalım bi piyasaya girsin göreceğiz
Top Bottom