Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🔥 JAPON OTOMOBİL DEVİ İFLAS ETMEK ÜZERE! 🇯🇵

Yeniliklere ve gelişime ayak uyduramazsan tökezlersin
  2. Yavuz Sultan Selim

Gerçekten şaşırdım ayrıca Alman devleri de çok zor zamanlar yaşıyor mesela favori markam Audi'dir ve onlar da fabrika kapattılar yakın süreçte + işçi çıkarttılar. Arabalar rehin alındı
  3. Yavuz Sultan Selim

Evet Toyota işin tahtında
  4. Yavuz Sultan Selim

Otomotiv devi Nissan iflas bayrağını çekmek üzere! Nissan, yeni bir yatırımcı bulunamaması durumunda iflasın eşiğine gelebilir. Üst düzey bir yönetici tarafından yapılan açıklamada, şirketin 12 ila 14 ay içerisinde yeni bir yatırımcı bulunamaması durumunda iflas edebileceği belirtildi. Nissan'ın...
  5. Yavuz Sultan Selim

Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum(bütçe 5.500-6000)

Tam oturuyor ve hatta bir tık artıyor
  6. Yavuz Sultan Selim

Çok şık ve elit duruyor bu renk
  7. Yavuz Sultan Selim

Parayı ayarlayacağım ve bunu alacağım KESİN VE NET!
  8. Yavuz Sultan Selim

Hawk ın amazon prime da indirimleri vardı bende alacağım bu arada gri-siyah
  9. Yavuz Sultan Selim

🔥İndirim 160 CM Çalışma Masası 🔥1.289 TL ( Premium Özel)

Sallanma meselesi olmasa alacağım, kalın mdf den yapılan ve iki ayağı birbirine çok güçlü bağlayan profilli masa gerek, ancak marangozdan yapılabilir
  10. Yavuz Sultan Selim

🚨 SAĞLIK RAPORUNDAN ARTIK PARA ALINACAK!

AK Parti'nin Meclis başkanlığına sunduğu kanun teklifine göre, aile hekimlerinin verdiği ehliyet gibi bazı sağlık raporları ücretli hale gelecek. Düzenlemeyle ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, "Aile hekimlerimizin verilen bir kısım raporlarının ücretsiz değil, ücretli...
  11. Yavuz Sultan Selim

🔥İndirim 🔥Amazon 300 TL / 75 TL İNDİRİM🔥

Hem Prime müşterinim senin hem de uygun değilim. Püü
  12. Yavuz Sultan Selim

🔥🔥 BİTCOİN 100.000 $'A KOŞUYOR!

Peki @muhammetdd nin dediği; "Paralar şuan Pump fun'da dönüyor" fikre ne diyorsun?
  13. Yavuz Sultan Selim

🚨🚨 NETANYAHU'YA TUTUKLAMA EMRİ!

Uluslararası Ceza Mahkemesi, Gazze'de savaş suçu iddiasıyla İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında yakalama kararı verdi. Mahkeme ayrıca eski Savunma Bakanı Yoav Gallant ve Hamas liderlerinden El-masri hakkında da tutuklama kararı çıkardı. 🚨
  14. Yavuz Sultan Selim

Böyle bir şey hedefliyor olsalar bile neyi bekliyorlar ki? 1732191383 Wolfteam oynarken bitcoin ile özel versiyon alınıyordu ancak
  15. Yavuz Sultan Selim

Evet bu çelişkiyi anlayamadım, BTC o kadar yükselirken altcoinler niye böyle nötr gidiyor?
  16. Yavuz Sultan Selim

Sudan ucuz(!)
  17. Yavuz Sultan Selim

Kripto para piyasaları, Trump'ın kripto dostu bir yönetim sergileyeceğine dair işaretlerle bu yıl iki katından fazla değer kazandı. Son verilerine göre, Bitcoin 24 saatlik zaman diliminde %7 artışla 98.384 dolar seviyesinde zirve gördü, piyasa değeri ise 1,94 trilyon dolara ulaştı. Bu yükseliş...
  18. Yavuz Sultan Selim

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Watch 6 🔥3.999 TL (Dip Fiyat!!)

Ne istersen (Elmas Kafa, Yüzen Çene, Ateş Topu, Gri Madde vs
Top Bottom