Arama sonuçları: *

1. I

🔥🔥 Honor Pad X7 tablet 3.099 TL!!! 🔥🔥

Elimde tab a9 var zaten, küçük tablet arayıp bütçesi olmayanlar değerlendirebilir. Denemelik ürün alasım yok bu aralar yoksa alıp bir bakardım.
  2. I

🔥İndirim Havit KB830WB Sessiz Kablosuz Klavye + Mouse 599 TL

Elime bugün ulaştı, henüz klavye ile 5. dakikam klavye aşırı sessiz başka bu oyuk tuş tasarımı elime rahat hissettirmez diye düşünüyordum fakat oldukça rahat, mouse için aynı şeyi söyleyemeyeceğim oldukça rahatsız bir mouse, maalesef klavye ve mouse dongleları aynı ama ikisini aynı anda...
  3. I

Oyun yayın video edit ve Render işlemci öneri

7800x3d için sanki dün indirim vardı gaming gecesinde, üst seviye işlemcilere hep indirim geliyor alacağınız zaman cuma gününü bekleyin derim.
  4. I

Monitör Önerisi Biraz Acil

En azından benim için bir şey denedin hocam:D. 8400f işlemcim var demek ki o da 1080p'de 4060ti beslemez.
  5. I

Ryzen 7 çok kaçar zaten 15k bütçe içinde çok kaçar ama 15k'ya rahat b650 anakart+Ryzen 5 7500f işlemci+32gb(16x2) toplarsın. Ha yok bu kadar uğraşamam dersen elindeki 5600g'yi satıp direkt düz 5600 veya 5600x alabilirsin.
  6. I

Sizce 35k ya iyi bir sistemmi [ikinci el] acil

Sistem neye yönelik onu anlamadım.
  7. I

Monitör yerine işlemci güncellemek daha mantıklı olabilir.
  8. I

2.EL NVİDA EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Bu bütçede 1660ti veya rtx2060 bulursan çok iyi olur.
  9. I

Üniversite Hocama Taşınılabilir Harddisk Alıcam Öneri

Büyük risk:D, olurda bozuk gelirse veya sonradan bozulursa bütün sinirini sana kusar.
  10. I

Toplama pc tavsiye!!

2 m2 slotlu olması dışında çok bir artısı yok.
  11. I

Intel'in yeni işlemcileri yeni sokete geçiş yapacak(?)

AM5 sistem topladım sırf bu soket mevzusu yüzünden, yaşasın intel beni haklı çıkarttın. Şakası bir yana intel'in bu kadar saf dışı kalması çok kötü bir durum. Ekran kartı tarafındaki amd vs nvidia çekişmesi son kullanıcıya yarıyor, fakat işlemci pazarında amd'nin tek el olması yüzünden am5...
  12. I

Toplama pc tavsiye!!

Hayır am5'e geç ona bir lafım yok, bu sistemi de elinde tutmaya ihtiyacın var mı orası senin bileceğin iş.
  13. I

Toplama pc tavsiye!!

2. sisteme ihtiyacın var mı ki?
  14. I

Toplama pc tavsiye!!

Arızalı satarsan insanlar diğer arızası olmayan parçalardan şüphelenirler, hem çok daha ucuza satmak zorunda kalırsın, hem satarken zorlanırsın.
  15. I

H61M-K i5 2500 Destekliyor Mu

@bahtsızkarakter Ne durumda işe yaradı mı?
  16. I

Çalıştığını söylüyor bilemiyorum denemeye değer.
  17. I

Teknik olarak h61 yongasının 2. ve 3. nesil işlemcilerle desteği olması gerekiyor, ama bazen böyle kusurlar olabiliyor. Sanırsam bu attığım site kullanıcıların kendi deneyimlerini de içeriyordu. Belki custom bios vs. yolu vardır. 1745048445 Yorumlarda şöyle bir şey gördüm. Arkadaş bu anakartı...
  18. I

https://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/H61M-K.html Ben genelde bu siteyi kullanıyorum, sadece 2500 ve 2500k'da sorun var sanırsam.
  19. I

🔥İndirim İNSTAGRAM MAVİ TİK 16,99TL

Kapitalizm çok tuhaf lan, adının yanına mavi tik koyman için senden para alıyorlar:D
  20. I

5000 TL ye kadar ekran kartı

Dolar vs. bahane, şu son aralar yapılan ikinci el pc videoları sonrası piyasa resmen uçuşa geçti. Rx5000 serisi kartların en güçlüsü 5700xt 4k ya bile zor satılırken 6k gibi fiyatlara ilanlara konulmaya başladı. 1744913739 Masraf edeceğin bir 2060 için çok fazla para, zaten sağlamı bu paralara...
Geri