Arama sonuçları: *

1. C

ARGON YN535206 Ryzen 5 3500 + RTX 2060 sistem alınır mı? Molecule GAMING güvenilir mi?

1611353841 Ben kendim gidip kasayı alacağımda. Ben gittiğimde ödemeyi yapıp hemen kasayı toplarlar mı, yoksa böyle bir şey yapmıyorlar mı. Bildiğim kadarıyla vatanda öyle gözünün önünde kasa toplanıyor, ikinci el parça veya başka bir sıkıntı çıkar mı diye sordum daha çok güvenilir mi diye.
  2. C

ARGON YN535206 Ryzen 5 3500 + RTX 2060 sistem alınır mı? Molecule GAMING güvenilir mi?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 2 hafta içinde laptopumu satıp masaüstü sistem toplayacağım. Youtube'da kasa arayışına başladım ve karşıma bu kasa çıktı , izlemek istwmeyenler için sistemi yazayım. Anakart Msı:B450M-A pro Max işlemci: AMD Ryzen 5 3500 Ekran kartı : ZOTAC RTX 2060 6 GB...
  3. C

5000-5500 lira arası sistem tavsiyesi.

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Ben grafik tasarım bölümü öğrencisiyim, yani okulum gereği render, shop tarzı ödevlerim olacak. Bunun dışında pubg mobil oynayıp belki birkaç ay içinde yayın açabileceğim bir sistem oluşturmak istiyorum. İşlemci tarafında Amd daha cazip geliyor...
Top Bottom