Arama sonuçları: *

1. T

toplama pc tavsiye dolar 8.46😂

Sağol brom 1621033699 Teşekkü ederim
  2. T

Max 4500 5000 civarı 1621033428 Hmm anladım sağol bro acemiyim biraz bidahakine dikkat ederim
  3. T

Kanka naptın 50k yaktın beni 1621033281 Ben makul dediydkm valla senin makulun buysa helal olsun her 😂
  4. T

PC toplicam gta5 düşük ayarlarda ets2 orta ayarlarda cs go düşük ayarlarda valorant düşük ayarlarda kasmadan açabilecek en makul fiyatlı tavsiyeleri alabilir miyim kullanırım kartı ne almalıyım sıfır 2.el farketmez işlemci ne olur ram kaç vb. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden...
  5. T

internet hızı yüksekken canlı yayın plartformunda kasma sorunu

AMD A10 9600 İŞLEMCİ 12 GB RAM AMD READON R5 GRAFİK KARTI 1TB HDD
  6. T

internet hızı yüksekken canlı yayın plartformunda kasma sorunu

konu başlığındada yazdığım gibi benim evimde internet hızlı sayılır (35/40/45) mbps civarı ama canlı yayın plartformlarına girdiğim zaman bilgisayar kasıyor donuyor 240 p bile oynatamıyor adam akıllı bunun nedeni nedir bilen varsa bana yardımcı olabilir mi
  7. T

Yardım 2.ekran kartını aktive etmek

Bilgisayarım Lenovo Ideapad 315 abr serisi bir laptop. AMD'a 10 kullanıyor sistem özelliklerini paylaştım. Ekte sorun ise benim harici ekran kartım Radeon ayarlarında gözüküyor ama benim bilgisayarım sürekli birincil ekran kartını kulllanıyor. Hariciyi bir türlü görmüyor harici ekran kartı 2 GB...
Geri