Arama sonuçları: *

1. B

Sistem Toplamak İçin Parça Önerisi

Hocam ssd tercih etmeni öneririm https://www.vatanbilgisayar.com/msi-spatium-m450-pcie-4-0-nvme-m-2-500gb-ssd-3600mb-okuma-2300mb-yazma.html bende aldım indirimde şuan 1720966438 ben şahsen işlemci ve anakart konusunda ikinci el almanı öneririm hatta set olarak alabilirsin daha uyguna...
  2. B

Anakarta uygun dahili depolama önerileri

anakartın üzerinde sata çıkışları var onlara takabilirsin sağ alt tarafta
  3. B

Anakarta uygun dahili depolama önerileri

ikisini birden kullanmanız mümkün sata olarak seagate barracuda alabilirsiniz ben aldım 7.yılda sorun çıkartmadı
  4. B

300tl ye bu anakart iyi midir ?

Ben idare edeceğini sanmıyorum markayıda ilk defa duydum bütçeyi arttırıp daha yeni nesil bişeylere geçebilirsin
  5. B

bilgisayarım gta 5 açarmı

işlemcini ve ekran kartını degiştirirsen daha stabil oynaya bilirsin ama sen açsın yeter ben donarak oynarım diyorsanda açar oynarsın low ayarlarda
  6. B

bilgisayarım gta 4 kasmadan oynatıyor peki gta 5 i de low ayarlarda oynatırmı

intel duo e7400 ati radeon 4650 1.5 gb 2x2 dual 800mhz ddr2 ram hardiskli ssd yok
  7. B

8. B

ekran kartı işlemci yükseltme

teşşekürler
  9. B

asus p5kpl amse
  10. B

o zaman ekran kartını degiştirmem lazım ne önerirsin
  11. B

darbogaz olmaması için neyi degiştirmem lazım
  12. B

sistemim intel core duo e7400 4 gb ddr2 800mhz ram ati radeon 4650 ekran kartı 80x2 hdd 250w sertifikası yok ben bu sisteme e8600 ve rx460 2gb taksam performans alırmıyım
Top Bottom