Arama sonuçları: *

1. K

Steelseries Rival 3 alınır mı?

Bence kesinlikle alma. Ben aldım marka ismine güvenip pişman oldum. Kötü bir mousepadin varsa ızdırap çekebilirsin. Özellikle fps oyunlarında bir anda mouse u hızlı hareket ettirirsen direkt takılıyor ve duvara fırlatmak istiyorsun mouseu. 1750618110 Özellikle rival 3 kronik sorunlu benimle...
  2. K

Gravix 5A Gta 6 için yeterli mi?

O zaman alıyım bunu ben
  3. K

https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/gravix-5a/
  4. K

Herkese merhaba. Ben bu sistemi almayı düşünüyorum fakat amacım bu sistemle gta 6 çıktığında yayın yapmak. Sizce sistem bu haliyle yeterli mi ?
  5. K

Msi dragon center paneller gözükmüyor.

Beyler msi ekran kartı var bende msi logosunun ışığı yanmıyor bunun için msi dragon center yükledim ekran kartının kaydını yaptım ama mystic light ve diğer paneller görünmüyor sadece true color var nasıl çözebilirim
  6. K

MSI GTX 1650 ventus xs 4g oc 4gb/galax 1650 super ex 4gb

Yok kanka malesef bir sistem zaten letgodan konuştuğum birinin diğeride teknobiyotikte zaten Ryzen olmasını istiyordum daha iyiler intele göre diye biliyorum
  7. K

Kanka şöyle bir durum var ventuslu sistemde Ryzen 7 2700x li işlemci var superli sistemde Ryzen 3 3100 var( r5 3500x yükseltmeyi düşünüyorum) hangisi mantıklı olur
  8. K

Beyler bu iki ekran kartından hangisi daha iyi inşallah alacağım ama aklımda iki seçenek var hangisi iyiyse o sistemi seçeceğim yardımcı olursanız sevinirim. Ventus ile super ventusu karıştırmayın lütfen
Geri