Arama sonuçları: *

1. E

Bios Güncelleme Hata Yardım Lazım

Msi b650m gaming plus wifi model bir anakartım mevcut.Yeni ssd taktım bios güncelleyeceğim,m flash moduna giriyorum 1/2 saniye sonra tekrar biosa atıyor.
  2. E

BİLGİSAYAR DİSKİ GÖRMÜYOR YARDIMM

Gbt hocam
  3. E

PC'yi resetlerken SSD diski görmüyor.

Çözebildiniz mi hocam aynı sorunu bende yaşıyorumda
  4. E

İşlemci ryzen 7 7800x3d
  5. E

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce bilgisayar hata verip kapandı ve sürekli bios ekranına atıyor.Biosta disk gözüküyor fakat win kurulum ekranında diski görmüyor ne yapmam lazım ssd mefta mı yoksa
  6. E

Bilgisayar sürekli hata verip biosa atıyor yardımcı olur musunuz

hocam zaten sıkıntı da bu ya biosta bazen gözüküyor bazen gözükmüyor win kurulm disk seçiminde hiç gözükmüyor
  7. E

Diski görmüyor hocam kurulm ekranında ssdyi
  8. E

Win giremiyorum hocam şuanda
  9. E

Win yeniden kurmaya çalıştığımda ssdyi görmüyor ama biosta ssd gözüküyordu hala uğraşmaktayım sorunu anlayamadım
  10. E

Hocam hepsini denedim hepsinde de boot ışığı yanıyor anakartta ve windows açmıyor
  11. E

hocam üstten alta doğru cpu dram vga boot 2yi 4e 4ü 2ye takıncada biosa atıyor en alttaki boot ışığı yanıyor
  12. E

Ramler 2.ve 4.slottaydı 1ve 3e çektim şuan bu ışıklar yanıyor ve ekran gelmedi
  13. E

düzelmedi hocam 1761740879 sarımsı ışık yanıyor hocam
  14. E

Dün oyun oynarken birden bu hatayı verdi ardından kapatıp açtığımda sürekli biosa atıyor arada windowsa giriyor belli bir süre sonra tekrar aynı hatayı veriyor yardımcı olur musunuz ?
  15. E

Beyaz Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi Aranıyor

Arkadaşlar merhaba beyaz kablosuz bir klavye alacağım razer barracuda ve steelseries arctis 7p+ps5 arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı başka tavsiyelerede açığım yaklaşık 1 aydır düşünüyorum yardımınıza ihtiyacım var. klavye:asus rog strix scope 2 white mouse:razer deathradder v3 pro
  16. E

Beyaz Kablosuz Kulaklık Önerileri

Arkadaşlar beyaz kablosuz kulaklık önerisi lazım başlarda razer barracuda da kararsız kalmıştım ama sizlerden tavsiye bekliyorum Mouse:razer v3 pro white Klavye:rog strix scope 2 white
  17. E

Ekran kartı görüntü vermiyor

Arkadaşlar yeni bir sistem kurdum gen5 psu var onun 600w kablosuyla bağlantı yaptım anakarttan display port geliyor ekran kartından gelmiyor çözümü nedir
  18. E

Kasada bu kablo boşta kaldı bu nedir ?

Anakartta takacağım yeri bulamıyorum
  19. E

Psu ve kasa kablolarından anlayanlar yardımcı olabilir mi ?

1740592322 psu nzxt c850 içinden 600w/600w kablo ile bağladım ekran kartını yoksa çoklayıcı kullanıp pcıe mi kullanmalıydım
Geri