Arama sonuçları: *

1. O

Rampage RM-K89 Dışarıda Komik Durur Mu?

hocam selamlar ben bu kulaklığı satın aldım ancak driver kurulumu yapamıyorum. güncelleme dosyasındaki programı açtığımda cannot the device diyor. ondan dolayı 7.1 alamıyorum. sen yaptıysan yardımcı olabilir misin?
  2. O

Need For Speed Most Wanted 0xc00007b Hatası

hallettim hocam teşekkürler
  3. O

Need For Speed Most Wanted 0xc00007b Hatası

Merhaba, bende NFS Most Wanted başlıkta belirttiğim hatayı verdi. Process Monitor raporu çıkarttım. Yardım ederseniz sevinirim. Process Monitor Raporu: https://www.mediafire.com/file/b9ywvetj54zvhtx/Logfile.rar/file
  4. O

Ryzen 5 3600x ile RTX 4070 2k da uygun mudur?

Ekran kartı almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Yt da birkaç video seyrettim 4070ti r5 3600 2k da darboğaz yapmıyordu. Birde size sormak istedim. Darboğaz yapar mı r5 3600x ve rtx 4070? Not = 2k monitör
  5. O

ASUS TUF FA506H windows kuracağım sırada mouse klavye çalışmıyor

Asus Tuf fa506h laptop satın aldım. BIOS ekranındayken touchpad klavye çalışıyor ancak windows kurma ekranına gelince çalışmıyor. ilerleyemiyorum yani. nedir çözümü?
  6. O

Rampage RM-K89 Fighter kulaklık alınır mı? F/P oranı nasıl?

çok az incelemesini gördüm. bir tane video izledim orda hoşuma gitti. 800 küsür fiyatı var max bütçem bu kadar bu fiyata yakın mikrofonu çıkarılabilen bi model olursa iyi olur
  7. O

Windows 11 key almam gerekir mi?

Windows 10 dan 11 e geçtim fakat 10 kullanırken keyim yoktu 11e geçince windowsu etkinleştir diyor 10 pro lisansı alsam olur mu?
  8. O

Lisede sorumluluk sınavları

yok kanka baraj dersi geçtiysen sıkıntı yok
  9. O

Marvel Avenger's türkçe yama var mı

eyw indiriryorum
  10. O

Marvel Avenger's türkçe yama var mı

abi allah kahretsin keşke girip önceden baksaydım buraya virsü dosyasını yükledim napıcam şimdi yardımcı olabilir misiniz?
  11. O

idefix sitesi güvenilir mi?

dostlar selamlar yakın zamanda oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. idefix sitesinde piyasa fiyatı 250TL olan rampage rm-k1 pulsar kulaklığı 172 TL çok ikiilemde kaldım. daha önce bu siteden herhangi bir ürün sipariş veren var mı?
  12. O

ekran kartı almak istiyorum ne almalıyım

teşekkürler
  13. O

günü kurtarsın istiyorum 250-350₺ arası
  14. O

nerden yapmam gerekiyor foruma tam hakim değilim yardımcı olur musunuz
  15. O

arkadaşlar böyle bir sistemim var ekran kartı olarak ne önerirsiniz sadece cs go oynıcam
Geri