Arama sonuçları: *

1. XWRFURE

çift ekran imleç kayma sorunu

jostciki çıkardım yeniden başlattım pcyi hala aynı
  2. XWRFURE

joystick sürekli takılı bende önceden yapmıyordu tak çıkar yapsam düzelir mi
  3. XWRFURE

bir kaç gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu bir anda oldu oyundayken imleç diğer monitöre kayıyor nasıl düzeltirim bu tüm oyunlarda aynı pencere ayarlarını vs değiştim bir değişiklik yok işletim sistemi win 11
  4. XWRFURE

oyundayken imleç kayma sorunu

olmadı maalesef
  5. XWRFURE

tam ekran pencereli ama her seçeneği denedim aynı bi rdrye girdim sonrasında bir anda tüm oyunlarda aynı şey olmaya başladı
  6. XWRFURE

bir kaç gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu bir anda oldu oyundayken imleç diğer monitöre kayıyor nasıl düzeltirim bu tüm oyunlarda aynı pencere ayarlarını vs değiştim bir değişiklik yok işletim sistemi win 11
  7. XWRFURE

oyundayken çift monitör imleç kayma sorunu

bir kaç gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu bir anda oldu oyundayken imleç diğer monitöre kayıyor nasıl düzeltirim
  8. XWRFURE

son zamanlarda en çok oynanan oyun türleri

son yıllarda en çok hangi türde hikaye oyunları oynanıyor korku,hayatta kalma,macera vs gibi
  9. XWRFURE

40-50k toplama oyun için pc

bu paraya laptop ne alınabilinir ben kendim için bakmıyorum arkadaşım bakıyor laptop istiyormuş
  10. XWRFURE

40-50k toplama oyun için pc

ekran kartına önem vermek istiyorum oynadığım oyunlar yüksek grafik istiyor bir de 32 gb ram minimum onun dışında bir şartım yok
  11. XWRFURE

araç bakım seti önerisi

arabama bakım seti alıcam ürünleri kaliteli olan bildiğiniz markalar var mı internette 13 lü şampuan,koku,cila,lastik parlatıcı gibi ürünlerin olduğu setler var
  12. XWRFURE

Tıraş makinası önerisi

yeni tıraş makinası almayı düşünüyorum bildiğiniz güzel kesen makina var mı önceki aldığımda bir süre sonra şarj problemi olmaya başladı öyle bir şey olsun istemiyorum kaliteli bir şey almak istiyorum bütçem 300-400 lira civarı
  13. XWRFURE

oyunda crash alıyorum crashloga bakar mısınız

Günlük Adı: Application Kaynak: Application Error Tarih: 02/07/2023 01:06:50 PM Olay Kimliği: 1000 Görev Kategorisi:Uygulama Kilitlenme Olayı Düzey: Hata Anahtar sözcükler: Kullanıcı: DESKTOP-JBA560E\alper Bilgisayar: DESKTOP-JBA560E Açıklama: Hatalı uygulama...
  14. XWRFURE

Sizce ayarları düşürmeli miyim ?

valla ayarlar ultradaydı bir kaçını yükseğe aldım fps hala aynı ram kullanımı düştü
  15. XWRFURE

parça sağlığı bakımından sorun çıkar mı
  16. XWRFURE

oyun msfs 30 fps etkilemiyor çok işlemci: ryzen 3 3100 ram: corsair vegance 32 gb 3200 mhz ekran kartı: asus rog rx570 8 gb
  17. XWRFURE

oyun içi değerlerim böyle sizce ayarlar kalsın mı düşüreyim mi
  18. XWRFURE

Öneri Gamepass de oynanabilinecek oyunlar

gamepassde bulunan en iyi oyunları söyler misiniz rdr 2 vardı bi ara kaldırmışlar onu :/
  19. XWRFURE

Windows izinlerde olmaması gerekenler

bu listede normalde olmaması gereken bir kişi var mı virüs sayılabilinecek
  20. XWRFURE

Windowsu yeni ssdye taşıdıkdan sonra ne yapmalıyım

Windowsu yeni ssdye taşıdım bir sorun yok biostanda öncelik ayarını yaptım ama c yi biçimlendircem şimdi uygulamalar normal olarak c den çalışıcak biçimlendirince çalışmayacak bunu nasıl hallederim
Top Bottom