bir kaç gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu bir anda oldu oyundayken imleç diğer monitöre kayıyor nasıl düzeltirim bu tüm oyunlarda aynı pencere ayarlarını vs değiştim bir değişiklik yok işletim sistemi win 11
bir kaç gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu bir anda oldu oyundayken imleç diğer monitöre kayıyor nasıl düzeltirim bu tüm oyunlarda aynı pencere ayarlarını vs değiştim bir değişiklik yok işletim sistemi win 11
arabama bakım seti alıcam ürünleri kaliteli olan bildiğiniz markalar var mı internette 13 lü şampuan,koku,cila,lastik parlatıcı gibi ürünlerin olduğu setler var
yeni tıraş makinası almayı düşünüyorum bildiğiniz güzel kesen makina var mı önceki aldığımda bir süre sonra şarj problemi olmaya başladı öyle bir şey olsun istemiyorum kaliteli bir şey almak istiyorum bütçem 300-400 lira civarı
Windowsu yeni ssdye taşıdım bir sorun yok biostanda öncelik ayarını yaptım ama c yi biçimlendircem şimdi uygulamalar normal olarak c den çalışıcak biçimlendirince çalışmayacak bunu nasıl hallederim