Arama sonuçları: *

1. Carlzberg

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

1.0 Evo paket yeni model bak derim.
  2. Carlzberg

Öneri 5000TL'ye Kadar Klavye Önerisi

Monsgeek M1V5
  3. Carlzberg

27 inç 2K monitör tavsiyesi

Yan monitörüm VG27AQ1A, bu onun üst modeli.
  4. Carlzberg

27 inç 2K monitör tavsiyesi

ASUS TUF VG27AQ5A
  5. Carlzberg

🔥İndirim Volkswagen Taigo ve T-Cross Modellerinde Bayiye Özel Fiyatlar

Binlerce km yapmış 2. el araçlar almak istemeyen biri araştırıyorsa, "bu kadar" paraya bu kadar motor oluyor.
  6. Carlzberg

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

%20 indirim dalgasını kaldırmışlar, ikinci el ürünlerinin turşusunu kurabilirler bu saatten sonra
  7. Carlzberg

Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz IPS 2K Fiyat İndirimi!!!

Güzel fiyat, Amazon'dan QPX'i kaçıranlar için farklı bir opsiyon olmuş, alanlara hayırlı olsun.
  8. Carlzberg

Asus rog strix gtx 1070 mi msi gaming x 1070 mi

Ucuz olan.
  9. Carlzberg

🔥İndirim Rampage Glacier 2K 180 Hz 6.997 TL

Sağolun, neredeyse aynı paraya geçen hafta Amazon'da MSI 2K 240Hz monitör satıldı. Biraz fırsat kovalayınca yine bu fiyatlara çok daha iyileri denk geliyor yani gayet.
  10. Carlzberg

Öyle bir şey söz konusu değil, olamaz. Söylediğim siparişlerimin yarısı depo bile değil zaten. Elbet kesecekler.
  11. Carlzberg

Benim de 29 Eylül'den beri aldığım hiçbir üründe fatura yok. En son 24 Eylül'deki bir alışverişin faturası kesilmiş.
  12. Carlzberg

❌İndirim Bitti! 17:00'da İncehesap'ta sürpriz ürün sürpriz fiyat !

Sekmeyi açarken harcadığım internete bile değmedi.
  13. Carlzberg

Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

2 gün önce 3180 olan ürünün fiyatını 4334'e çıkartıp, şimdi indirim diye 3390'a düşürmüşler :D
  14. Carlzberg

Öneri Toplamalık klavye kasası önerisi

Selamlar, Elimde çeşitli switchler ve keycapsler mevcut. Hotswap PCB'de içine dahil olacak şekilde bir klavye kasası alıp bunları değerlendirmeyi ve bir klavye buildi yapmayı planlıyorum. %60-80 aralığında olabilir hiç farketmez. Fiyat performans bir şey çıkartmak istiyorum o nedenle ne kadar...
  15. Carlzberg

Hocam 30kya msi gaming trio felan düşüyor, aero için bu paralar fazla değil mi ya
  16. Carlzberg

Ödemeyi alamamışlar öyle diyor ama 3 dakka sonra attığı mailde de aldığımız ödemeyi iade ettik diyorlar :D
  17. Carlzberg

Arkadaşlar ben bu saçma sapan iptal olayına çok tilt oldum müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır? Fikri olan var mı?
  18. Carlzberg

Tam bir saçmalık, Ödemeniz reddedildi ödeme alamadık diye siparişimi iptal ettiler. 2 dakika sonra da XXX siparişiniz iadesi onaylandı ve gerçekleştirildi diye mail attılar.
Geri