Arama sonuçları: *

1. Carlzberg

❌İndirim Bitti! Asus ROG-STRIX-1000G-AURA POWER SUPPLY 8.369TL

Biliyorum hocam RM'de aynı, arkasında ayar tuşu var hatta sessiz ve performans modları vs. Ama tabi yine dediğim gibi RM'nin kıyasta olmadığı bir senaryoda Aura en mantıklı seçenek olmuş oluyor. Öyle demeyin, zamanında bir ASUS TUF psu kullandım, tövbe edersiniz yani :) Güzel ama yine de o...
  2. Carlzberg

Hayır plat değil gold, Aura'dan da iyi değil, bir tık altı oluyor.
  3. Carlzberg

Aklıma ilk gelen RM1000x örneğin, indirimlerle bundan çok da farkı olmayan fiyatlara gayet alınıyordu. Güncel olarak stoklarda yokmuş henüz gördüm, ara ara gelip gelip biten bir model, örneğin kendi kullandığım RM850x'i de zamanında bu şekilde güzel bir fiyata alabilmiştim 7 bandında. 0 ses...
  4. Carlzberg

Aynı markanın en üst segment ROG kasasında PSU kısmı görünüyor, tam da bu amaçla ona göre yapılıyor zaten bu PSU'ların aydınlatması vs, kimse görseline bakmıyorsa ASUS niye ışıklı yapıyor bu psu'yu, biraz mantıklı düşünelim öncelikle :) Ek olarak benzer paralara daha iyi, A+ Tier PSU'lar mevcut...
  5. Carlzberg

PSU görünür yerde olan bir kasanız varsa ve aşırı şekilci biriyseniz belki ama onun dışında çok pahalı fiyat.
  6. Carlzberg

Tek modül Rami nereye takcam

Soldan 2. olana.
  7. Carlzberg

Sıfır ekran kartı önerisi lazım

5060 ile 5090 arasında bir kart alabilirsiniz.
  8. Carlzberg

Çözüldü✓ 10k ya kadar koltuk önerisi

Zio Gaming.
  9. Carlzberg

Msi Coreliquid A13 360 Kablolama Hakkında Yardım

İlk görseldeki girişler, bu postu açarken attığınız görseldeki girişlerle aynı, elinizde tuttuğunuz soldakini yeşil işaretli, sağdakini de turuncu işaretli olanlardan birine takmanız yeter. 2. fotodaki kablo yine aynı fotoda görünen üstünde 27W yazan gümüş renkli sokete takılacak. Evet 12VHPWR o.
  10. Carlzberg

🔥İndirim ASUS TUF GAMING M4 12000 DPI KABLOSUZ GAMING MOUSE 1.294 TL

İndirimi bitmiş belli ki, adam 1290TL diyor.
  11. Carlzberg

RTX 5070 Ekran artı hangisini almalıyım?

Ucuz + bol taksit seçeneği olanı.
  12. Carlzberg

Razer viper v3 pro almaya deger mi

Rival 650'yi iyi diye öneren kim acaba güzel trollemiş :D V3 Pro da GPX2 de fiyatı uyguna denk gelirse alınıp kullanılabilecek güzel mouselardır. (3-3.5) Ancak sizin belirttiğiniz bu üst bütçelerde kesinlikle tercih edilmemeliler, çok daha iyi, daha premium ürünler var piyasada. Beast X /...
  13. Carlzberg

Bu şablon senin anakartına ait; Attığın 2. görseldeki elinde tuttuğun kabloyu turuncu renkle işaretli soketlerden herhangi birine, Aynı 2. görselde tuttuğunun sağında olan 4 pinli soketi yeşil ile işaretli soketlerden herhangi birine, 3. görselde solda duran 2. pini boş olan kafayı yine turuncu...
  14. Carlzberg

1) 3 pinli (2. pini boş olan iğneli) soket ARGB soketidir 2) 3 pinli dişi, fan soketine benzeyen ise pompa bağlantısıdır. 3) 4 pinli dişi olan soket PWM FAN soketidir. ---------------- 1) Soğutucunun ışıklarının yanması ve anakart ile kontrolünün/sekronun sağlanması içindir, anakart...
  15. Carlzberg

Mchose klavye alınır mı

Alınır. Ön yargılı yaklaşıyorsunuz, alışılması max 1 hafta. Renk desen zibil tane seçenek var :)
  16. Carlzberg

Öneri 2000-2500TL %80 Klavye Önerisi

68 ilginizi çeker mi? İstediğiniz tüm tuşlar var, sadece F tuşlarını Fn ile kullanıyorsunuz. Direkt ACE 68 alabilirsiniz öyleyse.
  17. Carlzberg

Itopya İtopik Saatler

Amazon'da haftalarca 49.999'a ilanda olan 5070Ti Prime'ı 57.999'a satalım, adına da itopik indirim diyelim... O da güzel tabi :D
  18. Carlzberg

Dümdüz Masa İstiyorum

IKEA Alex alın geçin.
  19. Carlzberg

KABLOSUZ OYUNCU KLAVYESİ ÖNERİSİ

Monsgeek M1V5
Geri