Arama sonuçları: *

1. ByUSLU

Bim de satılan corby direksiyon seti

İyi günler arkadaşlar bimde satılan corby marka direksiyon seti hakkında bilgisi olan varmı 1200tl satıyorlar ETS için alcam pişman olur muyum kalitesi nasıl sorunu varmı bilgisi olan arkadaşlar bilgilerinizi bekliyorum
  2. ByUSLU

1000 TL Akıllı Saat Önerileri

Bayan akıllı saat önerilerinizi alabilirmiyim 1000tl ya kadar, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
  3. ByUSLU

Hollanda akrabam elektronik kargolasa gümrük filan takılırmı

Hollanda da olan akrabam Xbox kol almış bana yollucak ama gümrükte bana vergi çıkarmı yada gümrükte takılma olurmu
  4. ByUSLU

2. El iPhone X vs iPhone 11 hangisi alınır

Direk 11 gireyim ben ozaman hiç X lere bulaşmayım bilgileriniz için teşekkür ederim
  5. ByUSLU

Hepsiburada filan varda o yüzden
  6. ByUSLU

Benmi yanlış bakıyorum acaba x 12 bin TL iPhone 11 10bin TL
  7. ByUSLU

Sıfır fiyat olarak iPhone X daha pahalı ama 2.el piyasasında iphone x daha ucuz bunun ndn öğrenebilirmiyim özellik olarak hangisi alınır 2.el alıcam
  8. ByUSLU

6500xt aldım 4478 TL h.o mu g.o mu

H.o. daha ne olsun miss gibi ekran kartı miss gibi fiyat
  9. ByUSLU

Battlefield 2042 alınır mı?

Hiç eksilmemiş desem yeridir yine aktif oyuncusu var 2042 deneyen dönüyor sanırım
  10. ByUSLU

Ben ozaman bf5 e devam edeyim hiç çöpe atmayın paramı başka oyunlar bakayım yorumlarınız için teşekkür ederim
  11. ByUSLU

Aktif bir oyuncu olarak sorayım sana ozaman buy olayları devam ediyormu, rahatsız edici derecede varmı buglar ilk çıktığı gibi
  12. ByUSLU

Hepsini deneme fırsatım oldu ve çoğunu bitirdim oynamasını ve şuanda oyun açlığı çekiyorum BF2042 merak ediyordum da bugları korkutuyor çok pişman olurum gibime geldi aşırıda meraktayım ikilemde kaldım o yüzden yoksa en zevk aldığım BF 5 ti mesela BF oyunları hikayden çok online olarak beni en...
  13. ByUSLU

Epic game deki 130tl kuponu Battlefield 2042 harcamaya değermi? İlk çıktığında çok fazla bug vardı hala devam ediyormu? Steam yorumları filanda olumsuzdu baya kafam çok karıştı
  14. ByUSLU

Xbox game pass alınır mı

Microsoftun activison satın alımından sonra game pass alımları artmış , game pass önerir misiniz? ve sizce activison alımından sonra game pass popüler oyunlarını game pass getirmesi olurmu
  15. ByUSLU

Fix Net hakkında bilgi

İyi günler arkadaşlar Vodafone net kullanıcısıyım 16mb tarifem olmasına rağmen 10mb zor alıyorum aradım 50mb kadar destekliyor dediler ozaman bemde 35mb alayım dedim tam 2 aydır arıyorum tarifemi yükseltmediler sinirden ölcem bu yüzden Fix Net diye bi yer açıldı bizim burda hem uygun fiyatlar...
  16. ByUSLU

Black desert online oynatırmı leptopum

Teşekkür ederim boşuna indirmeyim ozaman :(
  17. ByUSLU

Black desert online oynatırmı leptopum

Ekran NVIDIA GeForce GT 130M İŞLEMCİ:Intel core(TM) 2 Duo cpu p7450 2.13GHz Böyle bir tarihi eser laptop var bende black desert online oynatırmı çokmu kasar oynatmaz gibi geliyor ama bi fikrinizi almak istedim
Top Bottom