Arama sonuçları: *

1. S

Monitörü almakla hata mı yaptım

İnanın 1 aydır kafamı kurcalıyor bir türlü rahatlayamadım.Hareket bulanıklı falan sorun olmaz dimi? 1612864732 Samsung TR den aldım 1300 e indirimdeydi. Aynen Rampage ler 1400 civarindaydi alirken 1612864811 Nasıl diyeyim ekrana dalıp klavyeyi yamuk tutanlar kadar hardcore oynamam ama rank...
  2. S

Monitörü almakla hata mı yaptım

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-lc24rg50fqmxuf-23-5-4ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,464426173.html 1 ay oluyor alalı 1300 e aldım.Fakat asıl sistemimi henüz almadığımdan oyunda test etme imkanım olmadı.Yeri geldiğinde FPS oyunu oynarım RainbowSix te falan rankım...
  3. S

Torrent Oyun Kullanımı Hakkında

Az önceki konudan
  4. S

Duyar kasmiyorum tamda senin dediğini anlatmak için konu açtım 1611067863 Anladım
  5. S

Duyar kasmak da çok saçma 1611067751 Torrent indirenler sana mı soracak peki ?
  6. S

Evet clickbait başlık
  7. S

Torrent oyunlar hakkında duyar kasan boş insalaradır bu sözlerim. İnsanların durumu olmayabilir,gidipte bi oyuna 250TL verebilecek durumu yok.CrAcK oYuN iNdIreRek HaKkka GirIoSun gibi saçma sapan duyar kasmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz? Sana soruyorum GTA SA yı cidden crackli indirip...
  8. S

Bu fan anakarta takılırmı

Peki yok ise ne yapmam gerekli
  9. S

Bu fan anakarta takılırmı

Bu girişe sahip bir fan anakarta ekstra olarak takılır mı? B450 S2H
  10. S

Çözüldü✓ Da-sıstem 4 monitöre görüntü gelmiyor

Estağfurullah problem yok,geçmiş olsun hocam kafanıza takmayın %99.9 ekran kartı sorununuz çözülecektir.
  11. S

Dostum da dan ve itopya dan beklenmicek hareket diyorsun sence alakası varmı onlar la? Adamlar merakli mi arızalı ürün gondermeye? He karti gönderirsin değiştirmezler se o zaman dersin beklenmicek hareket diye.Ki böyle bisey de olamaz çünki kart garantili
  12. S

Dediğin çok saçma beklenmicek hareket diyorsun ne alakası var? Adamlar çekiçle devrelere vurup öylemi gönderdi sanki.Belli ki bi arıza olmuş kargo esnasında falan zaten kart garantili.
  13. S

Samsung CRG50 Monitör Nasıldır?

sorun yok diyorsunuz yani tamamdir tesekkurler
  14. S

Tesekkurler 4ms yuksek geldide ondan hareket bulanikligi olurmu diye sorayim dedim
  15. S

FPS oyunlarinda iyidir yani dimi
  16. S

Dedigim sorunlar olur mu?
  17. S

https://www.hepsiburada.com/samsung-lc24rg50fqmxuf-24-144hz-display-hdmi-full-hd-freesync-kavisli-oyuncu-monitor-p-HBV00000JGUV3?magaza=Samsung%20T%C3%BCrkiye forumda baya gördum bu monitoru öneriliyor ve hoşumada gitti fakat birkaç sorum var. Fps oyuncusuyum ama hani deli gibi de değil fakat...
  18. S

Samsung LC24RG50FQMXUF Monitör Nasıldır?

Maks 1300 aşmaya pek imkanim yok
  19. S

Samsung LC24RG50FQMXUF Monitör Nasıldır?

Merhaba eski monitorumu sattım 144hz e geçmek istiyorum fakat monitor ile ilgili pek bilgi sahibi değilim.Bütçeme göre monitor baktım ve ben kendime uygun birtane buldum forumdada bayaği öneriliyor. Curved olmasi hoşuma gitti...
Top Bottom