Arama sonuçları: *

1. S

Kablosuz ağda internet kopması var

İki adet cihaz kullandım biri modemin bağlı olduğu yerde tamamen çakışma yaptı diğeri Router du kablolu bağlantı da internet gitmesi olmuyor Wi-Fi de bağlantı var internet gidip geliyor
  2. S

24 İnç AutoCAD de kullanılacak monitör

24 İnç AutoCAD de kullanılacak monitör önerisi Şuan indirimde olan tavsiye edeceğiniz mönitörler varmıdır öncelik marka Msi ortalama bütçe 3000 - 4000 civarı
  3. S

Öneri 27 İnç pivot özellikli Monitör önerebilir misiniz

Casper Excalibur E27QHD-G 27" 144Hz 1ms 2K mönitör almayı düşünüyorum önerebileceğiniz başka marka model varmıdır Bütçe 3100 max https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-e27qhd-g-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-g-sync-2k-qhd-led-monitor-p-HBV00000V0B3U
  4. S

6 Adet RTX 3090 için Kaç Watt Psu Gerekli

Mining için 6 adet rtx 3090 ekran kartını sorunsuz çalıştırması için kaç watt psu gerekir Psu oneriniz varmıdır ?
  5. S

Bir Evde 2 Adet Modem Aynı Anda Kulanılırmı

8-10 Yılık Bir Bina Olduğundan Telefon Hattından İnternet Alıyoruz Şuanda Evde Bulunan Yeni Sistem
  6. S

Bir Evde 2 Adet Modem Aynı Anda Kulanılırmı

Merhaba Evde Kulandığım Modem Salonda Olduğundan Çocuk Odasında Nerdeyse Çekmiyor "Daire Şekli Dikdörtgen Biçimde "Bu Nedenle İkinci Bir Modem Bağlayabilirmiyim Wi-fi Güçlendirici Almayı Düşünmüyorum Dediğim olay gerçekleşirse Yeni Modem Alacağım Modemi Router olarak kulanmak istemiyorum evde...
  7. S

RAMPAGE RMP-600-80P 600W 80PLUS Güç Kaynağı alınır mı? ?

Her hangi bir sertifikası yok 80plus vb
  8. S

RAMPAGE RMP-600-80P 600W 80PLUS Güç Kaynağı alınır mı? ?

Sistem Bileşenlerim Asus A68HM - K Amd Athlon X4 860K MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB Tosiba 480Gb ssd Team Dark 8 Gb Rem Msi sitesinde Güç Kaynağı Hesapladım 500watt çıktı Şuanda 400 watt psu ya sahibim oyunlarda kapanmalar yaşıyorum bu nedenle güç kaynağını değiştireceğim sizce bu...
  9. S

Oyun Oynarken veya Render Bilgisayar Kapanıyor

ısıları konturol etim ortalam işlemci ısısı 63 derecelerde ekran karı ise 65 felan
  10. S

Oyun Oynarken veya Render Bilgisayar Kapanıyor

ekran karımı günceledim güncelediğimden beli oyun veya render yaparken kapanıyor sorun sizce nedendir Asus A68HM - K Amd Athlon X4 860K MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB Aerocool VX Serisi 400W işletim sistemini sıfırdan kurdum Arkadaşlar sorun güç kaynağından normalde sistemime ne düşük...
  11. S

Windows yükseltme

İstersen Win 10 İso dosyasını Usb Ye yazdır öyle Yükseltme yap istersen direk vindows 10 indirme programında nbu pc yi yükselt de ama internetin iyise de çünkü 3 4 gb dosya indirecek ondan
Top Bottom