Arama sonuçları: *

• Users: kevx
  • Order by date
  1. kevx

Bilgisayar Bileşenlerine En Çok Taksit Veren Kart Hangisi?

Senelerdir Akbank kullanıyorum hiç böyle bi şey yaşamadım
  2. kevx

En fiyat performans kablosuz kulaklık

Kulak içi?
  3. kevx

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X aldım pişman olurmuyum?

Olmazsın, hayırlı olsun.
  4. kevx

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Alan çıksın beyler site kasıyo
  5. kevx

24 inç oled monitör olmaması hakkında

Valla çok saygı duyduğum insanlar cidden çok zor hayatını bi kenarı bırakman lazım. imorr anlatıyodu: xantares uykusunda flash falan atıyomuş
  6. kevx

seni kırmak istemem ama olamazsın kanka
  7. kevx

Hiçbirimiz xantares değiliz..
  8. kevx

hocam cidden çok bi fark olmuyor ya. 1080p 144hz 24inc monitörümle de hayvan gibi vuruyordum cs'de 2k 360hz 26.5inc monitörle de kaldığım yerden üstüne koyarak devam ediyorum. alışma meselesi.
  9. kevx

27inc oled monitör kullanan birisi olarak büyük gelmediğini, alışıldığını söylemek isterim.
  10. kevx

Çözüldü✓ OLED Monitör Tavsiyesi QD-IPS, QD-OLED ve WOLED ( Acil )

Anlatayım, Hiçbir problem yok, izlediğin inceleme videolarının hepsi doğru. Parlaklığı aldığımdan beri 55'te falan kullanıyorum ve daha fazlasını bir kere bile açmamışımdır muhtemelen. Yazılım güncellemesi geliyor geldikçe yapmak lazım. Pixel Cleaning Reminder ayarını 8 saate aldım. 8 saatte...
  11. kevx

7 9800X3D/ RTX 5070 Tİ Cinebench R23-26 Sonuçları Nasıl?

Yaratmaz hocam, aksine faydalı bir şey yapıyorsunuz undervolt yaparak. Çektiği güç başına performansı artırmak tam anlamıyla verimliliği artırmak oluyor. Ve üstte de söylediğim gibi işlemciler istemeyecekleri duruma kendilerini sokmuyorlar artık günümüzde. Bir problem olursa kendisini kapatır...
  12. kevx

Forumda bi bağlantı problemi oldu bende. Ben önceki attığınız sonuçları incelemedim ve size sormak istiyorum. Şu an iyiye gidiyoruz değil mi score anlamında? İstediğiniz seviyelere gelmiş olmamız lazım bu şekilde. Şu an o işlemcinin bütün nimetlerinden yararlanma yolundasınız çünkü.
  13. kevx

Hocam size ben izlemeniz gereken yolu tek mesajda anlatayım sizde ona göre ilerlersiniz. 1- PBO Limits = Motherboard 2- Curve Optimizer - Negative olarak -20 , -25 (deneme yanılma yolu) Her artışta test gerçekleştirip stabil olup olmadığınızı kontrol edin. Çökme olduğu an bir önceki değeri...
  14. kevx

Hocam PBO Limits hep motherboard olarak kalsın. Herhangi bir zarar gelmeyecektir. İşlemciler çok akıllı cihazlar merak etmeyin. Şu an başka hiçbi ayar yapmadan PBO Limits'i motherboard'ta bırakıp Curve Optimizer'ı ayarlayın. Core Boost'u şimdi yapmayın. Tek tek oturtarak ilerlemek önemli. -20...
  15. kevx

Motherboard yapmak mantıklı hocam, max sıcaklığı belirler gücü o şekilde kısarız kısmak istersek. Şimdilik çekebildiği gücü çeksin bi görelim heybetini.
  16. kevx

PBO Limits'i motherboard yapabilirsiniz hocam
  17. kevx

Çözüldü✓ OLED Monitör Tavsiyesi QD-IPS, QD-OLED ve WOLED ( Acil )

Asus XG27ACDNG kullanıyorum, 360hz 2k. Müthiş bir deneyim bu. Kullanmadan anlamanız mümkün değil. Ama dikkatli olmanız lazım, bir kere bunu tadınca başka bir monitöre bakınca halka açık tuvalete bakıyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Bütçe varsa sonuna kadar OLED!
  18. kevx

Her işlemci maalesef ki birbirinin tıpa tıp aynısı olmuyor. Genel olarak uysa bile belki sizin işlemci daha şanssız üretilmiş olabilir. Verdiğiniz değerler fazla gelmiş olabilir. Biraz azaltmak gerekiyor olabilir. Mantığı videodan anlarsınız zaten hocam.
  19. kevx

Kanki önce videoyu baştan sonra bir kere izlemeni tavsiye ediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Nebi abi slikon şansına vs. değişmişti o videoda. Acele etmeden bir kere baştan sona izleyip mevzuyu anlamalısın. Sonrası zaten çok basit olur.
  20. kevx

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

https://www.trendyol.com/xdrive/tarsus-business-calisma-koltugu-kumas-siyah-p-844271072 Ben bunun beyaz versiyonunu kullanıyorum, çok memnunum. Bunu almasanız bile sıcak bir memleketteyseniz fileli ve kumaş bir model alın kesinlikle.
Geri