Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Windows 11'e geçtikten sonra Valorant daha kötü gözüküyor

Windowsta çekirdek yalıtımı kısmından bellek bütünlüğünü kapattım birazdan deneyeceğim
  2. Enivici Vokke

Windows 11'e geçtikten sonra Valorant daha kötü gözüküyor

Oyun daha bir keskin, daha bir kötü gözüküyor. Alt tab attığımda Win10'da salisesinde geçerdi şimdi minik bir takılmayla geçiyor. Bir sıkıntı var belli. FPS de düşmüş. Çözümü ne olabilir?
  3. Enivici Vokke

Win 11'e yükselttikten sonra driverlere ne olur?

İçime kurt düşürdünüz formatladım temiz kurulum yaptım..
  4. Enivici Vokke

Ne gibi bir zararı olabilir ki hocam Windows da izin veriyor zaten yükseltme yapmaya..
  5. Enivici Vokke

Win10 Home kullanıyordum. Microsoft'un sitesine girip Win11 yükleme yardımcısını indirdim ve kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattım ve Win11 kuruldu bilgisayara. Ekran kartı driverimden tutun anakartın Audio-Chipset driverlarına vs. driverları tek tek değiştirmeme gerek var mı acaba?
  6. Enivici Vokke

Windows 10 Arama Sorunu Çözümü

Win11 e yükselttim şu anlık çözüldü
  7. Enivici Vokke

Windows 10 Arama Sorunu Çözümü

Böyle bir şey var arama yerinde hala düzeltemedim 1743613242 SearchApp.exe askıya alındı yazıyor yok mudur 1 tane insan evladı şunu çözecek ya :/
  8. Enivici Vokke

Windows 10 da arama tuşu donuyor

Hala çözümünü bulamadım yok mu çözüm bulan ya
  9. Enivici Vokke

❌İndirim Bitti! Rampage CLUSTER CL27R165 27" 165Hz 1ms BOE IPS FHD Freesync Pivot PC Flat 4000TL

27 inç monitörü internet kafede gidin deneyimleyin. Harflere marflere hafif yakından bakınca pikselleri sayıyorsunuz. Aynı monitörü bir de 2k ya çekin oyunda aradaki farka bakın. 1080p de bildiğiniz bulanık oluyor. 24-25 inç 1080p için maksimum kullanılması gereken inç bence masaüstü bilgisayarda.
  10. Enivici Vokke

Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

Eskiden bir sorun yaşayınca xxx sorunu technopat yazardım, sonra xxx donanımarşivi yazmaya başladım, şimdiyse reddit yazıyorum. Türkiyede teknoloji forumu diye bir şey kalmadı. İndirim konularının ana sayfaya çıkmaması lazım 2. el konularında olduğu gibi.
  11. Enivici Vokke

Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

Forumun kitle acayip bozulmuş. Direkt forumun kendi bozuldu gerçi. Teknoloji forumu değil indirim paylaşma forumu oldu. Teknik konulara 3 mesaj gelirken 5 lira indirimli çorap konusuna 30 sayfa mesaj geliyor :)
  12. Enivici Vokke

🔥İndirim Mack Office MCC-006 15.6" Laptop Sırt Çantası 422 TL

https://www.amazon.com.tr/MACK-MCC-505-Notebook-%C3%87antas%C4%B1-Siyah/dp/B09Y9FKBFX/ref=sr_1_7?dib=eyJ2IjoiMSJ9.yW44HgLj9ZkbZaKYrY7pkOT7vO7IC_-JGeFyQ_60fKHmAsFcGy_wgj_hUKTJSA1UT9mZkkVaoB0pgnh-QGFVfeovUkXUKNi4fsqxSic-OuTCNaqXem4q_Ycao1pgZCXRfcvi3CsrMJb8dS6xomqOlkJY4s47X_0801A_SCWhmaI.W0ZZBNmEigU...
  13. Enivici Vokke

Dünyayı yoketme düğmesi karşınızda.

Öyle diyorsanız öyledir reis
  14. Enivici Vokke

Kendi sitesinde ve açıklamalarında vs. suya karşı dayanıklı ibaresi var sadece. Direkt su geçirmez dememişler hiçbir yerde
  15. Enivici Vokke

Aynen tipi hoşuma gitti. Hem daha pahalı hem su geçirmez yerine suya karşı dayanıklı ibaresi var. Mack hem daha ucuz hem direkt su geçirmez demişler. Tipi kötü sadece biraz ya.. 1743540731 Yaw çantadan kulaklığa şimdi buraya nasıl geldik qwr:WQTWQ
  16. Enivici Vokke

https://www.trendyol.com/lenovo/gx40q17225-case-15-6-toploader-b210-notebook-sirt-cantasi-siyah-p-34080032?boutiqueId=61&merchantId=104683&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.75.9 Bunun da...
  17. Enivici Vokke

Çanta indiriminde kulaklık konusmak bilemedim
  18. Enivici Vokke

Gerçekten su geçirmiyor mu
  19. Enivici Vokke

Dünyayı yoketme düğmesi karşınızda.

Dostum intihar etmek istiyorsun da forumda tavsiye mi istiyorsun? :D Silahsız da intahar yolları var. Tek korkun bu mu yani :D İntihar ediceksin ama silah bulamıyon diye edemiyon :D
  20. Enivici Vokke

Okula kıtap tasımak ıcın kulalnılır mı cok kıtap tasımıyorum zaten 3-5 tane max
Geri