Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

❌İndirim Bitti! Pazarama - Powertec TR-758 Tıraş Makinesi - 550TL

Kullanıyorum güzel ürün de başlık takılmazsa sakal tıraşında cildi tahriş ediyor. TR-658'de başlık olmadan tıraş ederken tahriş etmiyordu bunda dokundurduğum gibi kesik atıyor, dikkatli kullanılması lazım, güçlü alet.
  2. Enivici Vokke

🔥İndirim 🔥Amazon 400 TL / 100 TL İNDİRİM🔥

Kampanya, gıda, sağlık ve bakım, kişisel bakım ve kozmetik, ve evcil hayvan ürünlerinde geçerli değildir. Hiçbir şey için geçerli değil zaten uygunum da kullanacak bir şey yok
  3. Enivici Vokke

Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4gr 279 ₺

Değinmek istediğim nokta indirimi beğenmeyen arkadaşın çok da haksız olmaması. Boşa linç ve ban yemiş. Burada indirimli olan şey macun değil HB Premium o zaman. :)
  4. Enivici Vokke

Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4gr 279 ₺

HB'de de kargo ücreti var ve Teknobiyotik ile aynı fiyata denk geliyor, 330 TL.
  5. Enivici Vokke

199TL🔥🔥 KABLOSUZ BEYAZ Pixart PAW3065Sensörlü Ofis Mouse

İnadına üstünde Claws yazan bir şeyi beleş olsa da almiyam
  6. Enivici Vokke

🔥İndirim GSKILL RipjawsV 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Ram 549 LİRA 🔥

Garantisi var mı bir daha 399 liraya 3600 mhz ram satacağının?
  7. Enivici Vokke

En güvenilir torrent uygulaması hangisi?

Arkadaşlar geçtiğimiz aylarda uTorrent'in mining yaptığına dair çok yazı okudum ve video izledim. Bu yüzden indirmek istemiyorum. Bana temiz bir şey lazım, qBittorrent indirsem olur mu?
  8. Enivici Vokke

Bu ceketi Defacto'dan daha ucuza alabilir miyim;?

Neyse aldım.
  9. Enivici Vokke

Bu ceketi Defacto'dan daha ucuza alabilir miyim;?

Gerek kalmadı.
  10. Enivici Vokke

Hogwarts: Legacy hikayesi için oynanır mı?

Hikayesi cidden güzel mi? Yoksa bayat mı?
  11. Enivici Vokke

Hogwarts: Legacy hikayesi için oynanır mı?

Hogwarts evrenini severim, filmlerini vs. beğenirim ama sırf atmosfer ve grafikler için oyunu oynamam açıkçası. Bazı incelemeleri izledim, hikayesinin biraz yavan olduğu ve okulun içinde milletin yanında lanetli ve yapılması yasak olan ''Avada Kedavra'' gibi büyüleri yapa yapa gezilse bile bir...
  12. Enivici Vokke

577 TL - Logitech G F310 Gamepad

100 tl amazon kodumla 477 oluyor da lazım degıl kı 1 tane var zaten evde de fıyatından dolayı gene alasım gelıyor :d
  13. Enivici Vokke

Havit Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı 764 TL

Hocam ben kargo için iadeye vereli daha 1 saat oldu zannetmiyorum ellerine geçeceğini. Belki iade kabul etmeyip geri gönderecekler. Ki iade ürün olmasında da bir sıkıntı yok bence kafama 1-2 dakikalığına takıp çıkarttım o kadar.
  14. Enivici Vokke

Valla ben iadeyi gönderdim umarım kabul ederler. Kafama sığmadı en uzun ayarında bile.
  15. Enivici Vokke

Kulaklık 900 du 1k olmus o yuzden ındırımle 850 oluyor bence hala ıyı
  16. Enivici Vokke

Bu fiyat bandında kablosuz bir kulaklık şahsen almazdım. Bu fiyatta başka kulaklık da yok zaten Rampage, Gamepower falan dışında. Her 2 forumda da geçen yıl vs. milli kulaklık gibi uygun bütçede en çok önerilen kulaklıktı şimdi neden kötülendi anlamadım. 750 TL'ye Gamepower bile yok neredeyse.
  17. Enivici Vokke

Firma beni mi koparıyor bilmiyorum ama sipariş verdikten 5 dk sonra kargoya verilddi diye mail geldi 1732083321 Bu fiyat bandında en çok önerilen kulaklıklar bildiğim kadarıyla H2002D ve H2002P idi forumlarda.
  18. Enivici Vokke

https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-h2002d-mikrofonlu-gaming-kulaklik-yesilsiyah Siyah hariç her renk var, ben yeşili aldım. combatry kodu ile 764 TL oluyor. Sanırım bu bütçenin en iyisi bu.
  19. Enivici Vokke

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

575 TL klavye şu anda ama gene alamıyorum minimum 670 olacak diyor. Almıyorum ulan Aliexpress adamdır
Top Bottom