Arama sonuçları: *

1. Nasparus

Windows Formatlayacağım Diski Ayırt Edemiyorum

list disk ek olarak var yukarıda list volume'ün altında 1725625030 sistem bilgisinde bölüm kısmında disk numaraları yazıyor buldum teşekkürler
  2. Nasparus

volume 0 kesin olarak disk 0 mı oluyor
  3. Nasparus

Ssdye format atıp temiz kurulum yapmak istiyorum ancak hard diskimle boyutları aynı olduğu için ayırt edemiyorum
  4. Nasparus

Yardım Fortnite ayarlarım gelicekmi

üstteki arkadaş yorum yazınca ana sayfaya düştü ben de tarihe bakmadım :D
  5. Nasparus

Yardım Fortnite ayarlarım gelicekmi

klavye ayarı hesabına kaydedilir pcde aynı hesaptan oynarsan ayarlarla uğraşmana gerek yok
  6. Nasparus

Reaper acikken farkli uygulamalardan ses gelmiyor

asio4all kullanıyorsanız harici ses kartınız yoksa normal 1721051227 Fl studio'nun kendi asio driverında bu sorun yok onu da deneyebilirsiniz
  7. Nasparus

10-15K arası elektro gitar önerisi

ne tür çalmayı düşünüyorsun amfin ses kartın vs var mı
  8. Nasparus

Bir burger yiyiyorum doymuyorum iki tane de pahalı oluyor.

2 ekmek 2 paket aç bitir salam bir tane de ufak krem peynir al. Taş çatlasın 100 lira yapar 2 öğün doyarsın.
  9. Nasparus

Elektro gitar için amfi önerebilir misiniz?

hacı bu bütçeyle güzel amfi bulmana imkan yok eğer pc kullanma imkanın varsa ses kartı alman daha mantıklı olur
  10. Nasparus

Elektro Gitarda Hangi Köprü Tipini Almalıyım?

Köprü arkasına bir şey sıkıştırırsan olabilir ben floyd rose köprüm dandik olduğu için sistemi küçük tahta çubuklar ve kesilmiş diş fırçası gövdesi ile blokladım öyle kullanıyorum :D
  11. Nasparus

Yeni başlayanlar için elektro gitar önerisi

sx'lere bakabilirsin
  12. Nasparus

MYP ile yatay geçiş yapmış biri varsa sorularım var yardımcı olabilir mi?

İst aydın YBS okuyorum, geçen seneki puanım aydın yazılım mühe yetiyor. Fakat sanırım puanım, istediğim bölümün bu seneki taban puanına yetiyorsa geçebiliyorum, en azından öyle anladım. Yani geçip geçemeyeceğimi bilmek için YKS sınavının gerçekleşmesini bekleyeceğim ve sınavın zor olup olmaması...
  13. Nasparus

GRX40 mı Squier Affinity mi

ne tür çalmak istiyorsun? bütçene göre ikinci el bakabilirsin
  14. Nasparus

İsrail'i boykot etmek için

Ezikçe olan bence "ukraynaya ses çıkarmadınız bunu niye savunuyorsunuz" olurdu hem insanlığı savunup hem de bunu söylemek biraz çelişiyor sanki ne dersin? Hayır dostum internette aramıyoruz, belki duymuşsundur agdyi, sürekli hamas yetkilileriyle görüşmeleri oluyor ve bunlar tartışılıyor fakat...
  15. Nasparus

Hamas nasıl ortadan kayboldu la :D Ulan ne cahil adamlarsınız ya vallahi. Hamas yıllardır gazzede olan israil rejimine karşı halkı savunan İslami bir ordu. İsrailin gözünde bir terörist çünkü israil filistin topraklarının(+ tüm arzı mevud) kendilerinin olduğunu ve onların birer işgalci olduğunu...
  16. Nasparus

Hocam benim gerçekten umrumda değil, herkes 4/4 müslüman değil elbette bizim de kusurlarımız var ama bu yaptığı kışkırtmak.
  17. Nasparus

Merak etme hergün bir açığını arıyoruz zaten topluluk olarak, gazzeye hiçbir şekilde giriş yok. Ama bir yolunu bulursan seve seve giderim, ilk günden beri bunu arzuluyorum çünkü. Ha bu arada ukrayna için ses çıkarmadığımızı nerden çıkardın reis, sen beni çok iyi tanıyon he herhalde doğduğum...
  18. Nasparus

İsrail bir gün değil bir saat bile üstünlük kursaydı şuan savaşıyor olmazlardı merak etme. İsrail ile gazzenin(ülke bile değil) ekonomik ve teknolojik güçlerini karşılaştır bakalım. Ne çıkacak ortaya.
  19. Nasparus

Evet Doğu Türkistan olaylarına ses ediyorduk ama bu tipleri ilk defa duyduk, filistin olayı olmasa duymazdık da. Sorsan haritadan yerini gösteremezler. Boykotum amacını aslında anlattım saygımdan bir daha anlatmayacağım, adam olana laf bir kez söylenir çünkü. Boykot aslında milli üretimi de...
Top Bottom