Arkadaşım eğer fan dönmüyor ve o şekilde pc'yi açmaya devam ettiyseniz size geçmiş olsun demekten başka çarem yok.Eğer fan dönmüyorsa büyük olasılık anakartın fan fişini taktığınız yuvalarda sorun olabilir servise gitmeniz tavsiyedir.Fan dönmediği zaman biostan bir uyarı alırsınız eğer bu uyarı...
Arkadaşım eğer fan dönmüyor ve o şekilde pc'yi açmaya devam ettiyseniz size geçmiş olsun demekten başka çarem yok.Eğer fan dönmüyorsa büyük olasılık anakartın fan fişini taktığınız yuvalarda sorun olabilir servise gitmeniz tavsiyedir.Fan dönmediği zaman biostan bir uyarı alırsınız eğer bu uyarı...
Tepki süresi monitörde yer alan piksellerin yanma süresi olarak belirtilebilir. Süre ise milisaniye, yani ms olarak ifade edilir. Oyun dünyasında 5 ms ve daha az süreli tepki süresine sahip monitörler tercih edilir. Ne kadar az o kadar iyi.
Her zaman takip ederdim taa ki bu ana kadar. Nasıl ballandıra ballandıra anlatıyor ya. Link : https://www.izoly.com/izoly-legend-i3-10100f-8gb-240ssd-rx550-4gb-24-gaming-bilgisayar
Videosu da :
Sisteminin ne kadar da kötü olduğunu biliyor ama gine de yalan söylüyor(UNLOST X,UNLOST ECO...) Ama anlamadım şey bu adam çok yardım yaptı birilerine üstüne üstlük de bir çocuk pc alamadı diye ağladı. Neden şimdi paraya düşkün oldu acaba?