Arama sonuçları: *

1. A

Pc kapat diyince kapanmıyor sürekli restart atıyor

Evet hocam iso. dosyası resmi güncel Microsoft. Win 11 denedim aynı Win 10 denedim aynı sonuç.
  2. A

Bios sürümüm F15d, güç seçeneklerindeki hızlı başlatmada kapalı sonuç hala aynı hocam maalesef :(
  3. A

İnternette dolaşan çözümleri denememe rağmen asla işe yaramadı. Pc'yi kapatmak için bastığımda pc kapanmıyor kapanıyor gibi olup yeniden başlıyor. Son çare olarak format attım yine aynı şeyle karşı karşıyayım. Yardımcı olabilecek birileri varsa yardımcı olabilir mi ? Güç seçenekleri denedim ...
  4. A

🔥İndirim Thermaltake Smart RGB Serisi 600W 80+ PSU 798 TL

Kaliteli bir marka için apc shcnedir ürünlerini öneririm 3 yıldır kullanıyorum.
  5. A

Muadil Sharkoon 650 vesaire kullananlar yada alanlar için söylemek istedim fiyata göre hem Rgb olması hemde malzeme kalitesi daha iyi, muadil daha yüksek fiyatlı psular da 12W dan 504W veriyor :(
  6. A

TR piyasa fiyatı 1100 TL den başlıyor. F/P günümüz için gayet iyi bence. Son 13 adet diyor Amazon bey ihtiyacı olan bakabilir. https://www.amazon.com.tr/dp/B0744PG921?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_N6F7MND4HZE9B74WR10K
  7. A

Türknet Davet Kodu Olan Var Mı?

Sanırım sizin de faturayı geciktirmemeniz gerekiyormuş tam okumadım şartları ama
  8. A

Türknet Davet Kodu Olan Var Mı?

Selamlar, Turknete geçeceğim davet kodu olan varsa paylaşabilir mi ?
  9. A

Ryzen 5 3600 ulaştığınız en yüksek frekans ve darboğaz görüşleriniz

Merhaba arkadaşlar sadece merakımdan dolayı böyle bir konu açma gereği duydum düşüncelerinizi merak ediyorum. Ryzen 5 3600 işlemcim, B350M Mortar anakartım ve ASUS TUF 3060 ekran kartım var. Uzun zamandır r5 3600 kullanıcısıyım. Overclock ile saat hızım 4.4 ghz maksimum işlemci sıcaklığım %100...
  10. A

RTX 3060 ın Söylendiği Kadar Güçlü Olmaması

Abdullah bey sistem ne zaman geliyor telefon bildirimlerinin sesini bile açtık artık hayatım da bildirim sesi duymadım sessizde kullanmaktan :)
  11. A

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 çok fena ısınıyor

Düzgün bir overclock voltajıyla sıcaklığı 55 lere kadar düşürebilirsin. Stok soğutuculu r5 3600 lü kasam %100 yük altında 65 derece de , kule tipi 120 mm fanlı çokda iyi olmayan snowman soğutucu ile 59 derecenin üstüne çıkmıyor.
  12. A

MSI RADEON RX 5700XT Boost Clock

Merhaba arkadaşlar, MSI'in Rx5700 XT Gaming x model ekran kartını kullanıyorum. Dikkatimi çeken bir olay için size de danışmak istedim. Gaming x modeli bildiğim kadarıyla O.C edition bir model değil fakat ekran kartımın boost clocku 1980 olmasına rağmen neden kendi kendine 2074 mhz de çalışıyor...
Geri