Arama sonuçları: *

• Users: Etrek
  • Order by date
  1. E

logitech f710 bağlantı kopması problemi

Bu kadar absürt bir bağlantı mesafesi olduğunu bilseydim almazdım iade edicem zaten
  2. E

Ama 60-70 cm çok uzak mı yani 1 metre bile bağlantı alanı yok mu çok absürt geldi bana
  3. E

Dostlar bende logitech f710 var 2 hafta önce aldım bağlantı kopma problemi ile iade ettim yenisini verdiler bunda da aynı sıkıntı var. Dongle ile kasaya bağlıyorum kasa 60 cm uzağımda ama kopmalar oluyor düğmeler basmıyor vb .Kablosuyla dongle ı uzatıp dibime kadar getirince sorun yok. Bu normal...
  4. E

15k bütçe laptop önerisi

Arkadaşlar kız kardeşime alıcam ağır oyunlar oynamayacak 15k bütçeyle en iyi f/p laptop önerilerinizi bekliyorum
  5. E

Yurtdışı telefon alımı

kayıt ettiricem bazı arkadaşlarım satamıyorsun vb dedi onun için biraz çekindim açıkçası sormak istedim
  6. E

Yurtdışı telefon alımı

Yurtdışından telefon alsam telefonu satabilir miyim satabilirsem en erken ne zaman satabilirim.
  7. E

8k max bütçe ile laptop önerisi

Arkadaşlar ofise laptop almak istiyorum bütçem 8 bin tl .Ağır programlar kullanmıyıcam oyun vb oynanmayacak.Öneriniz var mı ?
  8. E

Yardımınıza ihtiyacım var

Maksimum usta 4500 yani inan 100 tl fazla oynamaz :D
  9. E

Yardımınıza ihtiyacım var

Dostlar babama doğum günü hediyesi telefon alacağım.Bütçem 3-4.5k arası.2. El ile uğraşmak istemiyorum telefondan beklentilerim de uzun süreli batarya, iyi hafıza , üzmeyecek bir kamera bu kadar önerilerinize ihtiyacım var.
  10. E

Etsyde satış yapan birinden yardım lazım

Etsyde ürünlerimi satışa çıkartmak istiyorum. Şu an satış yapan birinin yardımına ihtiyacım var .
  11. E

Yardım Ekranım kararıp duruyor adaptörle ilgili olabilir mi?

kabloyu oynattığımda bir problem olmadı ama ekrana enerji veren adaptör eski ve çok ısınıyor problem bu olabilir mi
  12. E

Yardım Ekranım kararıp duruyor adaptörle ilgili olabilir mi?

Arkadaşlar ekran kartım yeni 3 4 ay oldu alalı gtx 1050ti sorunun kartta olduğunu da düşünmüyorum monitörüm eski ekran kararıyor 1 saniye sonra geri geliyor bazen hiç olmuyor bazen çok sık yaşanıyor sorunun ne ile ilgili olduğunu bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim
  13. E

Ekran kararması ile ilgili

Arkadaşlar ekran arada kararıyor monitör ışığı sönmüyor ve bu kararma 1 saniye sürdükten sonra görüntü geri geliyor .Hiç olmadığı günler de var arka arkaya 7 8 kere olduğu da oluyor .Monitöre giden kablolarla oynadım vb bir kopukluk ya da temassızlık bulamadım .Bu problemle ilgili konu açan...
  14. E

Yardım Sıcaklık problemi yaşıyorum lütfen yardımcı olur

Evet yüksek performans özelliğini seçtim
  15. E

normalde böyle olmadığı için endişeleniyorum fanları da temiz kasayı 3 aydır kullanıyorum tozlu değil daha yeni temizlendi
  16. E

Bilgisayar boştayken sıcaklık yüksek sebebi ne olabilir ilk defa oluyor . Değerler gereğinden fazla yüksek ve dediğim gibi ilk defa oluyor GPU Clock ve NEM Clock boştayken 300-400 arası çalışıyorken.Şu an bu şekilde çalışıyor.
  17. E

Bilgisayar boştayken sıcaklık yüksek

3 aydır kullanıyorum ilk defa oldu kasa önü 3 arkasında 1 fan var ekran kartım 1050ti gamingx işlemci de ryzen 3 3100 stock fan var üstünde ve dediğim gibi ilk defa oluyor
  18. E

Bilgisayar boştayken sıcaklık yüksek

Arkadaşlar bugün ilk defa pc'de anormallik sezdim.Boşta işlem yapmıyorken değerler görseldeki gibi sebebi ne olabilir ? Normalde gpu clock ve mem clock 300-400 oluyordu boştayken şu an max seviyelerde ve pc'de işlem yok boşta duruyor.
  19. E

Pc için joystick önerisi

Arkadaşlar Pc için joystick arıyorum fifa oynamak için xbox ve playstation kolları çok pahalı çakmalarına da güvenemiyorum ama 150-250 tl arası öneriniz var mı
Geri