Arama sonuçları: *

1. C

Gysnc sorunu 144hz rampage

Seçilen ekran gynsc ile uyumluluğu doğrulanmış değildir hatası alıyorum. Ekran kartı 1050 ti
  2. C

Nvidea freestyle sorunu yaşıyorum

Freestyle da şaibe mi
  3. C

Arkadaşlar Obs programı ve cs go

250 falan alıyorum 60 fps de hocam
  4. C

Arkadaşlar Obs programı ve cs go

Arkadaşlar OBS programı kullanıyorum fakat kayıt ederken oyunda cs go sanki kasma varmış gibi görünüyor ama oyunum normalde akıcı video ya öyle yansıyor sebebini bilen arkadaş yardımcı olabilir mi?,
  5. C

Arkadaşlar cs go faceit de hata alıyorum

Hocam joystick 0 gibi kod vardı 3 tane yazınca oldu sonunda soğolun :)
  6. C

Arkadaşlar cs go faceit de hata alıyorum

Faceit e giriyor fakat maça başlanır başlamaz atıyor ve bu hatayı veriyor sebebi nedir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  7. C

Nvidea freestyle sorunu yaşıyorum

Arkadaşlar cs go için nvidea ayarlarından freestyle ayarı açılmıyor sürekli hata alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
  8. C

Bilgisayarım kasıyor cs go da 300 fps alırken şimdi 5o fps

Bilgisayarın kendi yavaşladı zaten. Ryzen 5 3600x gtx 1050 ti Ram 16 gb hocam
  9. C

Bilgisayarım kasıyor cs go da 300 fps alırken şimdi 5o fps

Arkadaşlar anakartın güncellemesi gelmiş olabilir mi. YouTube dan anakart bios güncellemelerini baktım benim bilgisayarımda eski sürüm yazıyor. Ne yapmalıyım
  10. C

Pubg mobile emülatör sorunu

Arkadaşlar bilgisayara pubg mobile indirdim fakat Bi türlü emülatör olmasına rağmen fare ile yçn veremiyorsun ve çözünürlüğü çok düşük. Böyle Bi durum başına gelen varsa yardımcı olabilir mi
  11. C

WiFi adaptörü sorunu

Arkadaşlar adaptör wifiyi görüyor fakat bağlanmıyor sebebi nedir bilen var mı
  12. C

WiFi adaptörü bağlanma sorunu

Arkadaşlar pcye WiFi adaptörü takıyorum fakat wifiyi görüyor ama bağlanmıyor sebebi nedir acaba bilen yardımcı olur mu?
  13. C

Rampage Monitör CSGO Parlaklık ve Çözünürlük Ayarlanmama Sorunu

Altında düğmeliri varda. Alalı 4 gün anca oldu. Fresycys özelliğini mi aç diyecektin hocam. Pubg oynarken ayarlama yapılıyor fakat cs go da yapılamıyor. Fakirin yüzü gülür mü
  14. C

Hocam o hangisi oluyor
  15. C

Beyler rampege nin 144 hz monitörörünü aldım fakat cs go da çözünürlük parlaklığı falan ayarlayamıyorum sebebi nedir acaba.
  16. C

Arkadaşlar fiyatına göre nasıl sistem

Bu nasıl 6.800 TL
  17. C

Arkadaşlar fiyatına göre nasıl sistem

Ekran kartı iyi de ötekşlerden ben pek bişey anlamıyorum hocam. Nesi kötü mesela
  18. C

Sadece kasa 5.900 TL alınır mı beyler.

Güldür güldür güldürmedi 👀😂
Top Bottom