Arama sonuçları: *

1. C

Youtube Ana Sayfanın Sol Kısmı Gözükmüyor

teşekkürler cevap için
  2. C

Youtube Ana Sayfanın Sol Kısmı Gözükmüyor

Youtube de ekranın sol taraftaki abonelikler kısmı yok neden olabilir.(tarayıcı 2 tane vardı biri opera diğeri chrome)
  3. C

Synpenh İsimli Program Nedir?

hayır masaüstüne yüklenmiş o yüzden gereksiz diye düşünüyorum bilgisayarı aldığım adam yüklemiş 1617978024 masaüstünde touchpacd yok :D
  4. C

Synpenh İsimli Program Nedir?

Arkadaşlar SynTPEnh bu program açık kalması zorunlumu başlangıçda yoksa kapatsakda bişi olurmu masaüstü için yüklenmiş aldığım adamdan Synaptics TouchPad 64-bit Enhancements
  5. C

Ram Tavsiyesi Lazım.

Bu anakarta uygun ram tavsiyesi agalar
  6. C

Ram Seçimi neye göre olmalı

Benim ramlerim bana yetersiz kalıyo acaba 8 gb ram olurmu bu anakarta pek anlamıyorum anakart lga 1150
  7. C

İşlemci fanı değiştirme yardım

Bu anakarta x4 snowman takılırmı anakart casper 1.0 eski işlemcimi yeteri kadar soğutmadığı için değiştirmek istiyorum
  8. C

Soğutma sığarmı x4 alırsam eğer

x4 snowman alsam bu kasaya sığarmı ? işlemci ısınmasından dolayı almak zorundayım yeni bi fan
  9. C

işlemci fanı önerisi

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/snowman-x4-cpu-sogutucu-fan-kirmizi-P456492582?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=0.19.3 burdan alsam bi değişiklik olmaz değilmi ?
  10. C

işlemci fanı önerisi

son zamanlarda işlemci sıcaklığım çok yüksek 100-150tl fiyatlarda fan önerir misiniz? ve termal macun
  11. C

Isınma sorunu ne önerirsiniz

işlemci i5-4560 CPU @ 3.30GHZ (4 çekirdek) Ne önerirsiniz korkutmaya başladı çünki.
Top Bottom