Arama sonuçları: *

1. K

Anakart Maksimum RAM Desteği

Teşekkür ederim yine de yardımınız için alıcam 2gb tın yanına 4gb kaderine artık inşallah sorun çıkartmaz:) 2gb artık bildiğiniz gibi hiçbirşekilde yetmiyor benim şuan hilevel ddr3 2gb var üstteki belirttiğim ddr3 4gb kingstonu alırsam bi sorun olur mu marka farklı olduğu için?
  2. K

herhangi bir program sayesinde kesin olarak öğrenemez miyiz yakınlarda hiç bilgisayarcı yokda
  3. K

teşekkür ederim yani ddr3 4gb ram alıp 6gb yapabilir miyim ramların markları farklı olsa bi sıkıntı olur mu şuan hi level 2gb var ben 4gb kingston almak istiyorum bi sıkıntı çıkar mı https://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-4gb-1333mhz-ddr3-ram-kvr1333d3n9-4g-p-BD190054 BİDE MAKSİMUM 8GB...
  4. K

IPX41-D3 PEGATRON G41 Anakarta sahibim üzerinde şuan ddr3 2gb ram var bunun yanına ddr3 4gb daha ram ekleyip toplamda 6gb a çıkarmak istiyorum fakat anakartım maksimum ne kadar desteklediğini bilmiyorum bilenler veya kullananlar varsa yardımcı olabilir mi?
  5. K

Yardım Pegatron ipx41-d3 anakartlı sistemime nasıl bir yükseltme yapabilirim?

Kardeşim bişey sorucam Bende de aynı anakart var şuan üstünde ddr3 2gb ram var bunun yanına ddr3 4gb ram takıp 6gb ram yapabilir miyim anakart destekliyor mu? Sende kaç gb ram var?
Top Bottom