Arama sonuçları: *

1. S

Hangi Sistem Daha Mantıklı ?

Onu farketmemişim. Şimdide ikinci sistem bitti. Birinci sistem de sorun yok. Vento yapıp alıyorum
  2. S

Birinci sistem kaldırıldı. Mecbur ikinci sistemi alacağım
  3. S

1 nci sistem bu : https://www.itopya.com/thunder5060tv17intelcorei712700kfgigabytertx5060ti8g16gbddr51tbnvmem2ssd_h31261 Kasayı Veneto yapacağım. 2 nci sistem bu : https://www.itopya.com/dragon5060tv23intelcorei514600kfmsigeforcertx5060ti8gb16gbddr51tbnvmem2ss_h31260 Burada da işlemciyi i7...
  4. S

Asus Tuf FA507R-HN050

Asus Tuf FA507R-HN050 Cihaza sahibim. Oyun oynarken bir anda kapandı. Askerde olduğumdan dolayı kargo ile internetten bulduğum bir servise gönderdim. Servis Bana Güney Çipi değişeceğini ve 7500 TL ye yapılabileceğini söyledi. Ardından pahalı mı diye araştırma yapayım dedim. İnternetten bulduğum...
  5. S

Acer Nitro 5 Alınır mı ?

https://app.hb.biz/jBfA8BwdDyLk Bu laptop hakkında görüşleriniz nelerdir ? Genelde oyun için kullanılacak. Çok ısınma olur mu ? Sarjı çok uzun gider mi ?
  6. S

CS-2 de bu aug ne kadar eder

Hatıra skini olduğu için çıkartmalar para etmez. Normal bi skinde olsaydı çıkartmalar para ederdi.
  7. S

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Müebbet hapise kadar yolu var krdsm
  8. S

Girme o topa
  9. S

Çok fazla takılmayın beyler. Olacak bir şey yok. Burada kendinizi kasmayın canınızı sıkmayın. Pozitif olun. Ürünleri gelen arkadaşlara hayırlı olsun.
  10. S

Faturada normal fiyattan gözüküyor
  11. S

%40 + %40 da kapidan iade istiyolar mi cidden

Hiçbir şey olmaz takmayın kafanıza buraya da sürekli yok şöyle olur yok böyle olur yazıyorlar. Takılmayın
  12. S

Herhangi bir risk yok. Göndermeyebilirlerdi tamamen kendi hataları bu yüzden sorun yok. Siparişi gelen kişilere hayırlı olsun diyelim.
  13. S

Azerbaycan'a sipariş verirken trendyolda daha fazla fiyat çıkıyor. O yüzden Azerbaycandaki yaşayan bazı insanlar Iğdıra Nurlu Kargonun adresini tanımlıyor. Telefon numarasınıda Nurlu kargonun aplikasyonuna girerek kod alıyor ve trendyola kayıt ediyor. Nurlu Kargoda AZ 'ye dolar bazında kargolama...
  14. S

Sonuçta TR ye gönderime açmışlar. Sipariş verende suç yok. Tamamen kendi hataları
  15. S

Verilen malın iadesi geri olmaz herhangi bir şey olmayacaktır.
  16. S

Neden gelsinler zaten teslim almışsın yok öyle bir şey. Gelirse de geri verme
  17. S

Sipariş verdikten sonra sadece ilçeyi değiştirebiliyorsun diye biliyorum. Hb de öyleydi. Ty de de yüksek ihtimal aynıdır.
  18. S

Sipariş verecek arkadaşlar yarın sabahtan versinler. İptal edilme oranı yüksek
  19. S

10 tane sipariş geçtim sorunsuz Yav hehe. Direkt iptal ederler paranda hesaba geçer. milleti kandırma
Geri