Hakemiyor ama, Anakart yüzünden Amd Ryzen 5 3600 tercih edeceğim.
1611106853
Son bir şey soracağım 80+ 2.el Psu tercih etsem En fazla 6 ay için Sıkıntı olur mu ? Bir yerlerden kısmak gerekiyor.
Laptop Kullanmak istemiyorum kasaya yöneleceğim çok gezen biride olmadığıma göre uygun değil pek benim için ama, Laptop isteyenler için güzel fırsat. tabii ki de durumu olanlar için
IBenim Alacağım Ekran kartu Msi Gtx 1650 Super OC alacam. Amd Ekran kartının Driver'ı biraz sıkıntılı olduğundan istemiyorum ama, işlemci olarak tabii ki AMD.
1611104552
Hazır Sistem alırım büyük ihtimal.
Bulman zor ben de korsana karşıyım, ama oyun artık hiçbir yerde satılmıyor ve bende oyun var arada bir nostalaji yapmak için oynuyorum, ama bende bir siteden crack olarak indirmiştim.
NFS:UG 2 artık satılmıyor. Çok Kolay bir şekilde youtube'dan veya sitelerden indirebilirsin, ama virüs konusunda güvence veremem. Transformers oyunun satılıp satılmadığını bilmiyorum.
Yakında yeni bir PC alacağım. Şuanki kullandığım laptop bozulduğundan biraz acele etmek istiyorum. Ne zamana biter bu stok sıkıntısı ve fiyatlar ne kadar düşer? Yardım ederseniz sevinirim.