Arama sonuçları: *

1. ahmet enes çakırcı

Yurtdışı telefonum hala açılmadı?

yurtdışı iphone 15 pro var yılbaşı olmasına rağmen telefon açılmadı hala servis yok diyo
  2. ahmet enes çakırcı

Evde kola nasıl yapılır

böcek yok listede
  3. ahmet enes çakırcı

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

benim daha kuryem gelmedi müşteri hizmetlerini arıcam 1734002898 comnetten sonra 33 ping bana cok ıyı geldı aramaya gerek varmı ki düşer bence daha
  4. ahmet enes çakırcı

hocam vallahi çok geç söylediniz kuryeyi seçtim değiştirme imkanım varmı
  5. ahmet enes çakırcı

şuan bana internet çok lazım ne yapmam lazım yani senin gibi randevu oluştuyrayımmı sözleşmeyi e devlet mi seçeyim kuryemi sen nasıl yaptın
  6. ahmet enes çakırcı

türknet: comnete biz modem ücretini verdik sizden modem isteyen olursa vermeyin yarın öbür gün bittiğinde modemi bize teslim edeceksiniz
  7. ahmet enes çakırcı

direk geçiş yapınca kuruluma gerek yok diye biliyorum oradan direk modemi aktif ediyolar diye biliyorum bana öyle söylediler nası lyaptınız öyle bir şey varsa bende onu seçeyim daha hızlı olur
  8. ahmet enes çakırcı

Türknete şimdi geçiş yapsam modem tahmini ne zaman aktif olur? bugün olma imkanı varmı
  9. ahmet enes çakırcı

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

hani hocam bende görünmüyor
  10. ahmet enes çakırcı

İnternet Servis Sağlayıcıların Güncel Fiyatları

oda biraz pahalı galiba 100mbps harici 1733921026 hocam peki millenicom comnet gibi şeyler yaşatırmı iyi midir?
  11. ahmet enes çakırcı

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

Günlerdir bende mağdurum bugün uygulamadan gördümde öğrendimki comnet kapanmış 1000mbps gigafiber altyapımda yok türknete geçeyim 100 mbps fiber önerdiğiniz güzel böyle saçma ***** şeyler yaşatmayacak konuşabilceğimiz bi müşteri hizmetleri olan sağlayıcı varmı
  12. ahmet enes çakırcı

RX 6600 XT ve i3-10105F darboğaz olur mu

Alacağım model xt yalnız
  13. ahmet enes çakırcı

Rx 6500 xt i3 10105f şuanki sistemim bi arkadaş dedi 6600 geç diye i3 idare eder dedi
  14. ahmet enes çakırcı

rx 6600 xt i3 10105 f darboğaz olurmu
  15. ahmet enes çakırcı

YD İphone alınır mı??

fiziki çift sim 15 pro max vermesi imkansiz o paraya 11 12 yd veriyolar 15 pro lari 30 a bulamiyosun satiyosa 20 ye alirim
  16. ahmet enes çakırcı

Bağcılarda Güvenilir Bilgisayarcı Önerisi

sistemim kendi performansını vermiyor benden kötu sistemi olan arkadaşlarım benden iyi grafiklerde daha yüksek fps lerde oynuyo hem bunu sorucam hemde bakım temizlik kendi aldığım termal macunu sürdürücem ama güvenemiyorum varmidir önerebileceğiniz bildiğiniz RX 6500XT İ3 10105F 16GB 3200 MHZ
  17. ahmet enes çakırcı

🔥İndirim Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklık - SEPETTE1.749,00 TL

ben kulakligi takmadan sesi baya bi duyuyorum kulakligi takincada deneme firsatim olmadi
Top Bottom