Arama sonuçları: *

1. W

Eski Laptopa Sunucu Kurmak

güç ile alakalı değil, parçalar uyumlu değil
  2. W

Gta V Hata Vermeden Kapanıyor

aynı sorunun benzeri bendede var belli bir görevde (adını hatırlayamıyorum) belli bir yere geldiğimde oyundan atıyor
  3. W

Basit, makalelerin olacağı bir site. Gündelik olarak popüler bilim makaleleri paylaşıcağım.
  4. W

yardım yokmu??
  5. W

çok düşük seviye için kullanıcam zaten iş tutarsa daha profosyonel bir sunucuya geçerim
  6. W

50 mbps upload var 1612030850 en azından çoğu zaman arada 20 vs oluyor İnternetim:Superbox 1612031257 download hiç stabil değil bi ara 200 oluyor bazende böyle ama upload 20-50 arası, yeterli mi??
  7. W

elimde eski acer aspire serisi bir laptop var linux kurulmuyor vs bu laptopu web server olarak kullanmak istiyorum giriş seviyesi işler için bunu nasıl yapabilirim
  8. W

minecraft su kalitesi

radeon ayarından çözdüm 2dk de
  9. W

minecraft su kalitesi

shader açınca kapanıyor ve RTX AÇMAK İÇİN YENİ NESİL KARTA SAHİP OLMAM GEREKİR APU İLE OLMAZ :DD
  10. W

minecraft su kalitesi

ileriye doğru kötüleşiyor
  11. W

minecraft su kalitesi

suyu kare kare gösteriyor nasıl kapatırım
  12. W

W10 nasıl yüklenir ?

ilk baş windows sitesinden media creation tool u indiriyorsun sonra kuruluma giriyorsun orda anlatır usb ye yaz diyorsun sonra sistemi kapatıyorsun açılırken boot menüsü tuşuna basıyorsun bu her sistemde farklıdır genelde f11 oluyor burdan usb yi seçiyorsun ondan sonra next next şeklinde...
  13. W

ryzen master oc ayarları

anakart b450m pro m2 max, işlemci r5 2400g ryzen masterde normal oyun modunda kullanıyorum sistem çok rahat ama render performansı ve gpu performansı daha iyi olabilir bunun için birkaç ayar önerir misiniz? ısı çok sıkıntı değil buralar 0 derece felan oluyor :D
  14. W

minecraft shader açınca kapanıyor

herhangi bir internet sitesinden 1.15x 1.16x uyumlu yazıyordu
  15. W

direkt shader dosyasını aç dedim .shaderpack dosyasını açtı oraya zipleri açtım nereye atıcaktım ki 1611188800
  16. W

yazıyor 1611185280 nasıl kurmam gerekiyor drekt zip ini atmak gerekmiyormu 1611185299 oda olmuyor
  17. W

minecraftta shader girince atıyor minecraftta normalde güzel güzel oynuyorum ama iş shadere gelince oyundan atıyor ama arada açıyor oynuyorum :D ama açılmıyor shader sistem: r5 2400g tek modül 8gb ram b450m pro m2 max 500gb laptop hdd (idarelik)
  18. W

gta5 piksel piksel, oynanmıyor içim kıyıldı

şu an deniyorum 1611162918 sağolun gözün bozulmuş gibiydi rahatladım 1611163809 biraz daha iyi oldu ama hala kenarlar kötü
  19. W

gta5 piksel piksel, oynanmıyor içim kıyıldı

gta 5 i açıyorum pixel pixel gidiyorum sanal çözünürlük açıyorum 1080p yapıyorum (monitör 1366x768 di) azcık düzeliyor msaa açıyorum çok etki etmiyor 2k felan açıyorum gene banamısın demiyor hala pixel pixel by 2k daki hali normal hali dahada kötü bir çözüm bulsanız bana da bi oyun keyfi...
Geri