Arama sonuçları: *

1. Yunus Emre 16

Çözüldü✓ Rx 5600 xt 3500tl deger mi

Hocam konudan alakasız, bu kartın Nvidia tarafından muadili nedir
  2. Yunus Emre 16

Bilgisayar toplayacağım. Parçalar nası

Bu 4060ın muadili rx 6700 XT miydi,yani bu saydığınız rxler 4060dan daha mı iyi
  3. Yunus Emre 16

Hocam ,peki rtx serisinden mi daha mantıklı,yoksa rx mi bu fiyat bandında? Ben her oyunu oynamayı düşünüyorum. Özellikle forzadır, fifadır, BF dir, yüksek oyunları da oynayacağım
  4. Yunus Emre 16

Sıfır fiyatlarıyla bütçeye yetişmez mi. 2. El mi imkanı var sadece hocam
  5. Yunus Emre 16

https://chatgpt.com/share/67adcc58-1c7c-8005-9363-0846879ddfb0 Bu yapay zeka dalgasına sordum dedim bişe öner,toplama kısmında güzel şeyler önermiş. Nasıl peki,bu dalgaya güvenilir mi
  6. Yunus Emre 16

Selamün aleyküm forum sakinleri. Bilgisayar almayı düşünüyorum,fakat hazır sistem mi,kendim toplama mı yapsam bilemiyorum. Bütçe yazılan gibidir. Önce anakart bakmaya başladım. Anakart budur; nasıl iyi mi? https://amzn.eu/d/0ES0TR3 Ddr5 bir sistem toplayacağım. İnternette şuan bu fiyat...
  7. Yunus Emre 16

Laptop yükseltmesi yapacağım.

Gömülü olmayan Rami mi kastettiniz
  8. Yunus Emre 16

Ram yükseltmem lazım hocam. Oynicagim oyunlara orta seviye yetiyor grafik işlemcisi. Ama ramde yer kalmayınca bişey olmuyor. Windows söğüşlüyo rami
  9. Yunus Emre 16

Ram konusunda ne düşünüyorsunuz
  10. Yunus Emre 16

Peki model olarak önerileriniz varmı hocam 1734081319 Öneriniz varmı model
  11. Yunus Emre 16

İntelin kendi sitesinde işlemci için maks 64gb destekliyor yazıyor. 12nin yukarısına çıkarırsam olası sonuçları ne olabilir
  12. Yunus Emre 16

Merhaba arkadaşlar, selamün aleyküm. Ben laptopuma yükseltme yapmak istiyorum,fakat uyumlu olma durumu fln olur mu? Ne önerirsiniz? Ram ile hafıza yükseltmesi yapacağım. Pcnin özellikleri aşağıda https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-3-15-6-inc-82h802rltx.html#menu Azami bellek 12 fln...
  13. Yunus Emre 16

Oyun yapmak hakkında soru

Her öneriye açığım. Çünkü programların ne işe yaradığını da çok bilmiyorum. Ama ogreniceğim kesin inşallah. 1713337344 Python ue5 te işe yaramaz mı merak ettim ama
  14. Yunus Emre 16

Burada sorma amacım,bizzat istediğim yolda olan insanlarla konuşmak veya bilgisi yüksek olanlardan tam ihtiyacıma göre bilgi almak. İnternette kılavuzlar var,ben de biliyorum
  15. Yunus Emre 16

Dediğiniz doğru olabilir. Çeşitli dilleri öğreneceğim ihtiyaç durumu oluşur diye. Fakat uslubunuz biraz yanlış gibi geldi .naçizane fikrim bu
  16. Yunus Emre 16

Söz dağıtıcı değilseniz konuşmayın lütfen. Sakin sakin bilginiz varsa yazın,yoksa karışmayın,rica ediyorum
  17. Yunus Emre 16

Reis, bir bilen,yol yordam gösterebilecek biri vardır diye sordum. Sen niye bu kadar takıldın ki
  18. Yunus Emre 16

Anladım hocam, sağolun. Ekip çalışması olacak , fikir bütünlüğü vb. Teşekkür ederim
  19. Yunus Emre 16

Doğru demiş aslında,temelim yok. Ama konu açma sebebim bu kararımda çok ciddi olmam ve kafamın karışık olması.
Top Bottom