Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

FREEDOWS WİNDOWS KURULUMU YAPAMADIM YARDIM!

Teşekkür ederim şu an HDMI kablosu ile açtım bilgisayarı ve bios güncellemesi yapıyorum. Daha sonra tekrardan format atacağım ve dediklerini yapacağım.
  2. Kerem Hot

Hayır windowsu kuruyorum masaüstü geldikten sonra windows update üzerinden güncelleme yapıyorum. Atıyorum 4-5 farklı şeyin güncellemesi var. Onları güncelliyor yeniden başlat diye şey çıkıyor. Yeniden başlatıyorum ve bu hatayı alıyorum. 1769943796 Masaüstü gelip sonrasında güncelleme yapınca...
  3. Kerem Hot

İnternetsiz bypass kısmını anlamadım hocam :) ama diğer dediğin hususları deneyeceğim. Bir de windows10 mu 11 mi kurmalıyım?
  4. Kerem Hot

Şu an açılmıyor pc bu hatadan dolayı sanırım yeniden format atmam gerekecek
  5. Kerem Hot

Çıkartıyorum hocam 1769941478 Yanlış yazmışım 1769941603 Şöyle formattan sonra windows ekranı geliyor. Başlat>ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik kısmından windows güncelleştirmelerini yapıyorum daha sonra oradan yeniden başlat seçeneği çıkıyor, tıklıyorum ve bir daha gelmiyor.
  6. Kerem Hot

Daha önce bir çok kez format ve windows kurulumu yaptım. İlk kez böyle bir sorunla karşılaştım. Bu söylediğin internet olayını hem internet bağlıyken kurulum yaptım hem internetsiz kurulum yaptım yine de aynı hatayı aldım. 1769940924 Monitör kullanıyorum. Display port ile bağlıyım. Amd ryzen5...
  7. Kerem Hot

Merhaba arkadaşlar. Game Garaj sitesinden oem hazır sistem aldım. Windows10 ve Windows11 kurmayı denedim ikisinde de başarısız oldum. Windowsu kuruyorum, kablolu şekilde internet bağlantısı yapıyorum ve güncelleştirmeleri yaptıktan sonra ve ekran kartı güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayar...
  8. Kerem Hot

25K dağ bisikleti önerisi

Bulunduğun yerde iyi bir bisikletçi yoksa, sen bu işlerden çok anlamıyorsan maliyetin çok çok artacaktır. Önce ikinci el bir bisikletle başla ve keşfet. Çevren oluşsun daha sonra ufak ufak anladıkça upgrade yaparsın. Sen hamur yoğurmayı bilmeden gözleme yapıp yemek istiyorsun biraz :) Yaşından...
  9. Kerem Hot

Sen sıfır alıp tüm sistemini yeniden mi değiştirmek istiyorsun anlamadım
  10. Kerem Hot

GAME GARAJ SİSTEM SATIN ALDIM “TAVSİYE”

Bu teknik bilgilere vakıf değilim ne yazık ki. Akşam işten geldikten sonra CS2 gibi FPS oyunları oynuyorum. Bazen RDR2 gibi oyunlarda izinli günlerde takıldığım oluyor. 5060ti lı biostar anakartlı ve palit ekran kartlı sisteme de bakmıştım ancak markalar konusunda endişem olduğu için ve 5070...
  11. Kerem Hot

Yani ben hep diyorum şu an sıfır bisikletler özelliklerine göre gereksiz pahalılar. Sırf sıfır olduğundan ötürü. Benim ilerde 180+ boyum olur düşüncesiyle kocaman mont almak gibi bir şey olur söylediğin :) ya bekle alma ya da alacaksan ortalama bir şey ikinci el al kullan boyun uzadığında sat...
  12. Kerem Hot

o fiyata imkansız atamaz merak etme :)
  13. Kerem Hot

Hocam ilanı bulamadım. Sanırım Antalya'da yaşıyorsun. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-acill-mosso-ful-slx-set-dag-bisikleti-1227391985/detay bu bisiklet gözüme çarptı. boyun kaç? 27,5inç jant boyu ideal bir boyuttur. bu bisikletin vites-fren grup seti...
  14. Kerem Hot

Sedona’yı satandan detaylı bilgi ve fotoğraf ister misin? Tam öğrenelim ona göre yönlendirebilirim. 1769677476 Şimdi sedona’nın ilanına baktım da kullanan arkadaş atlamalı hoplamalı olarak kullanmış belliki bisikleti. Bu yüzden çok önermem.
  15. Kerem Hot

Ben çok baktım ama söylediğin işlemcide hiç o fiyata sistem görmedim emin misin hocam? 1769677271 Teşekkür ederim inşallah bende msi dan yana sorun olacağını sanmıyorum
  16. Kerem Hot

Ram markası biraz düşündürdü ama iş görür diye düşündüm bende 1769675902 Artık ne gerçek fiyat ne zamlı fiyat, fiyat algım karıştı benimde inan
  17. Kerem Hot

Nasıl memnun musun SSD’den? 1769675763 Game Garaj Elite S25 Amd Ryzen 5 7500F 32GB Ram 1tb SSD RTX5070 120MM Sıvı Soğutma Freedos Oyuncu Oem Paket https://app.hb.biz/cJaLcpuYu3PM 1769675829 Teşekkür ederim hocam daha iyileri sizin olsun inşallah. Konuyu yazarken unutmuşum Crucial Pro 32gb...
  18. Kerem Hot

Merhaba arkadaşlar. Dün itibariyle Hepsiburada üzerinden Game Garaj’dan 66.000₺’ye hazır sistem satın aldım. Kullandığım bilgisayarım ise 3050 ekran kartlı i3 12100f işlemcili DDR4 sistemdi. Genel olarak CS2 gibi fps oyunları oynuyorum. Beni almamda en çok cezbeden şey peşin fiyatına 9 taksit...
  19. Kerem Hot

kardom şimdi buradan ilan paylaşmak doğru olmayabilir ancak şöyle anlatayım sana. Shimano vites ve fren sisteminde marka otomobilin mercedes’i gibi düşün. Ancak bunların giriş orta ve üst seviye modelleri var. Sıralama şöyle; Tourney, Altus, Acera, Alivio, Deore(8 ve 9' lu), Deore LX, Deore SLX...
  20. Kerem Hot

Brocum bana sorarsan sıfır dağ bisikleti almaktansa sahibinden sitesinden 2. el daha iyi bir bisiklet satın alabilirsin. Ben 2020 yılında 5-6k'ya sıfır dağ bisikleti alabilecekken 2.5k'ya ikinci el olan iyi bir dağ bisikleti aldım ve çok memnunum. Neden diye soracak olursan; Sıfır alacağın dağ...
Geri