Arama sonuçları: *

1. Toxpox

Lada Samara Kalkışlarda Boğulma ve Güç Yetersizliği Neden Olur?

Herhangi bir vuruntu veya çalışmasında anormallik var ise ateşlemeden kaynaklı olabilir. Eğer buna dair bir sorun yoksa hava yakıt karışımı yani muhtemelen karbüratör ile alakalıdır.. Debriyaj balatasını el frenini çekerek testini kendin de yapabilirsin. YouTube'da aratarak bulabilirsin...
  2. Toxpox

Yardım GAMEGARAJ SLAYER R9T 5060 ISI DEĞERLERİ (HABER GELDİ)

Mobil işlemci için mantıklı bir test olmuş olmaz. Sentetik testler zaten normal kullanım senaryosundan çok daha ağır olacağı için ve bu cihaz bir mobil işlemciye sahip olduğu için tamamen boşa kurşun atmış olur. Çekirdek hızları çok kararsız kalacaktır. Mobil işlemcide bakılması gereken kısım o...
  3. Toxpox

Dediğim gibi, testi yapmanı öneriyorum. Üründen yana sorun olduğunu hiç sanmam, bir ihtimal sana gelen üründe herhangi bir sorun olabilir ki onu da pek düşünmüyorum. Limitleri kaldırıp default ayarlarda test yap. HWinfo açık kalsın ve oyundan sonra HWinfo'daki CPU ve GPU kısımlarının ekran...
  4. Toxpox

Assetto Corsa Competizione de nurburgring dlcsi mantıklı mı?

Benim kesinlikle yazdığıma bakma biraz sivri yazmışım. Eğer ACC'yi singleplayer oynamaktan keyif alıyorsan alabilirsin. Ancak senin yerinde olsam farklı oyuna bakardım.
  5. Toxpox

Kesinlikle değmez. Assetto Corsa indirip modlarla kullanmak daha mantıklı olabilir. Assetto Corsa Competitzione tamamen online odaklı kalıyor, bana göre single için değmez.
  6. Toxpox

Throttle dediğimiz olay limitlemedir aslında. Thermal Throttle yani sıcaklık sınırına geldiğin için ekstra limitlenmiş. 87 derece GPU için limittir. Kaç W çektiğine bakılmaksızın eğer 87 derece (senin durumundaki gibi 86.7) gibi bir sıcaklığa çıkıyorsa ekstra olarak GPU gücünü limitler. Anlık...
  7. Toxpox

@vada 'nın mesajından sonra fark ettim ki son kısımdaki GPU sıcaklığı gerçekten de fazla ki zaten throttle yemişsin. Nasıl olabildi bilemiyorum ama HWinfo'yu sıfırlayıp dengeli veya turbo modda HWinfo açıkken oyunlar oyna ve tekrar GPU kısmının ekran görüntüsünü paylaş. Bi' tuhaflık var gibi.
  8. Toxpox

Nordschleife DLC'sinden bahsediyorsak online'da çok kasap oluyor. İlk turu kazasız bitirenler 20 kişiden 3-4 oluyor. Bence epey keyifli sırf süre kasmak için dahi olsa. Oyunu daha doğrusu Sim Racing türünü ne kadar sevdiğine bağlı. Online'a bakıyorsan %90'ı Spa ve Monza'dan oluşuyor.
  9. Toxpox

Güç grafiği var. Bir noktadan sonra işlemciye ekstra güç vermek verdiğinden az performans getirir. O yüzden mobil işlemcilerde kısıtlama öneriliyor. 80-90 derece gayet normal değerler. Limiti kaldırmadan önce GPU güç tüketimin 100W altında seyrederken CPU limitini kaldırdığında GPU da 100W...
  10. Toxpox

2x16 vs 1x32 çok farkeder mi?

DDR5'te zaten bir belleği iki kanala ayırır gibi çalışıyor o yüzden çok bir farkı olmaz. 1x32 yapmak ileride +32 ekleyebilmek için daha mantıklı olabilir. Oyun senaryosunda %5-10'dan daha fazla bile bir fark olacağını pek sanmam.
  11. Toxpox

205/55/16 dan 225/45/18 gecme

İşte yayda süspansiyonda ucuza kaçarsan o zaman viraj seni kasar. Viraj yapmayı ben de seviyorum ancak altımızdaki araçlar belli. Coil yay yaptığında üstüne bir de 18 inç jantı taktığında o zaman o araç sana şehir içinde işkence yapmaya başlayacak. En ufak tümsekte durma seviyesine gelene kadar...
  12. Toxpox

Yardım RAM değerlerim nasıl

Epeydir takip etmiyorum ancak eskiden MSI ankartlarda vDimm verirken ya offsetli gönderiyordu ya da öyle bir durum vardı, tam hatırlayamıyorum. -0.050vdimm veriyor diye aklımda kalmış. raporlama konusunda da olabilir o muhabbet tam hatırlayamıyorum dediğim gibi.
  13. Toxpox

205/55/16 dan 225/45/18 gecme

Konfor epey azalır. Taban genişleyince kuru zeminde tutuş artar ama ıslak zeminde de dert olur. Yakıtı kötü etkiler. Direksiyon biraz ağırlaşır, arabanın çekişi düşer dolayısıyla yakıt artar. Bunların hepsi taban genişliğiyle alakalı. Jantın çapına gelince de kadran eksik göstermeye başlar...
  14. Toxpox

Lenovo LOQ 15IRX9 Mu? - Acer Nitro 5 AN515 Mİ?

İleriyi kestirmek zor ancak idare eder diyelim. Bu bilgisayardan daha iyi bir bilgisayar almak için 4080'e çıkman gerek. 4070 ile 4060 arasında fiyat farkına değecek bir performans farkı yok. 4080'de zaten gereksize kaçıyor ki fiyatı da zaten kendini belli ediyor. Özetle; bütçen tam ideal bir...
  15. Toxpox

Performans olarak minimum %20 daha kötü. Ama yine de soğutması daha iyi değil mi? 🤣 Şu ana kadar herhangi bir kronik problemini duymadım. LOQ'da sorunsuz ancak bazı modellerde adaptör sorunsalı var. Servisten temin ederek çözebilirsiniz tabii. Açık konuşmak gerekirse bire bir aynı işlemcilere...
  16. Toxpox

Ya hocam saçma sapan insanlarla tartışırsak böyle olur. Araştırın bakın görün. 4050 ile 4060 arasında VRAM farkı var yeni oyunlarda veya render alırken engel olacak onu geçtim direkt GPU olarak da ciddi fark var. 4050 almak gibi bir niyetiniz varsa 30 binlere de alınacak cihazlar var. İşlemci...
  17. Toxpox

Tamamdır bana kanıtla hadi tek çekirdekte %20+ farkı.
  18. Toxpox

Hadi bana bir kanıt göster. Emülatör ile veya sanal makineyle %20 civarı bir fark olacak kadar bir fark. Akıllı çocuk, bilgisayar sadece emülatör için de üretilmedi. Laptop dediğin ürünün pil süresi iyi olmak zorunda. 13650HX ile 12700H'ın dahili grafik birimini de yorumlasana. Sürekli prize...
  19. Toxpox

Saçmalamayın artık. 6GB VRAM'e sahip bir bilgisayara 25-30 binden fazla fiyat vereceksiniz ve işlemcisi önemli olacakmış. Cidden ne yapacakmış işlemciyi? Hangi kullanım senaryosunda işlemcinin farkını görecek? 100W CPU kullanımında 90 dereceyi görüyor. Thermal Throttle bile yemiyor. Sürekli...
  20. Toxpox

İnsanlar gerçekten kafayı sıyırmış. 🤣 Neymiş soğutmada fark varmış da falanmış filanmış. Aynı bütçeye 4060 varken 4050 önerecek kafayı nerede buldunuz? Ekran olarak Nitro 5 daha parlak. Hadi gamutları aynı diyelim. LOQ'daki adaptör sorununu naptınız? Hadi ona da sonradan servis talebiyle...
Geri