Arama sonuçları: *

1. M

PSU Birden Isınmaya Başladı

Güç kaynağının sıcaklığını ölçebileceğim bi program varmı afterburner da görememiştim
  2. M

Kankam yapabileceğim herhangi bişey varmı benim sistemsel ya da windows ile ilgili ya da başka bişey ile düzeltilemez mi
  3. M

R7240 ve fx6300 sistemim ve yaklaşık 1 yıldır kullanıyordum sistemi ve sadece son 2 gündür bu sorun var . Ve kasa ile ilgili de herhangi bişey yapmadım 1626717212 Psu 'nun çok sıcaklamasına karşın bi çözümü olan lütfen yardım etsin
  4. M

İşlemci ve ekran kartı sıcaklığı normalken psu sıcaklığının olması ? Bide hava sirkülasyonu nu nasıl temizlerim
  5. M

Şey elimi kasanın tam oraya koyduğunda yanmışcasına ısındığını farkettim. Sonra kasayı açtım bizzat elimle dokundum aşırı sıcaktı 1626711795 Maraş z300 1626711810 Nagas
  6. M

1 kaç gün önceden itibaren hiçbir sorun yokken psu m çok fazla ısınmaya başladı ve oyundayken fazlasıyla takılmalar oldu. Öncelikle afterburner dan baktım işlemci ve ekran kartı 55 dereceyi geçmiyor ama psu adeta yanıyor neler yapmalıyım lütfen yardım edin
  7. M

FX 6300 sisteme ekran kartı önerisi

çekirdekleri sadece 2 sini görüyordu formatkadım sıkıntım kalmadı
  8. M

çok haklısın ama neden peki böyle oldu
  9. M

şöyle söyliyim valorant da cpu 100 iken ekran kartı kullanımı 60 - 70 acaba neden öyle oluyor normal şartlarda doyurması gerekmezmi ? yardımcı olursanız sevinirim.
  10. M

ABİ bende yeni aldım fx 6300 ama r7 240 a darboğaz oluyor yardım edermisin zule ve valorant da oluyor pubg mobile de de oluyor
Geri