Arama sonuçları: *

1. I

bilgisayarım ne kadar eder

oyun için aldım doğru düzgün oyun da oynamadım sıfır gibi duruyor kutuları var garantisi var
  2. I

yok hocam 15ten aşağı vermem
  3. I

onları da katarsak 15 16 eder yani ki hepsini bir satıcam
  4. I

yok ben zaten satmak istiyorum. sen benim sisteme 10k eder diyorsan yanlış bence
  5. I

indirim dediğim normal sitelerdeki indirimler değil onlarda çok olmuyo zaten. Abdullah gibi adamların topladığı sistemlerden bahsediyorum. Benim sistemi de 10k ya bulan olursa bende veririm 1697464010 ben de şahsen 15ten aşağı vermeyi düşünmüyorum
  6. I

ben 20k eder demiyorum zaten o dediğin indirimleri de yakalamak mesele. Ama 10k da değil yani öldürdün sen de iyice kutulu garantili pc
  7. I

yapma ya yok 5k :D
  8. I

Selam herkese. Yakın zamanda bilgisayarımı satmayı düşünüyorum aşağıda bileşenlerini yazdım sizce ne kadar eder? 1 yıl civarı oldu alalı hepsinin kutusu duruyor doğru düzgün kullanmadım bile. İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek İşlemci Anakart 1 x MSI A520M-A PRO 4600(OC)MHz mATX...
  9. I

anakartım 360ti destekler mi yardım edermisiniz

ryezn 3 3600
  10. I

anakartım 360ti destekler mi yardım edermisiniz

MSI B450M-A PRO MAX AM4 DDR4 3466(OC) model anakartım var ekran kartımı değiştirmek istiyorum 3060ti ile. Dstekler mi anakartım ?
  11. I

axx uzantılı dosya açma

selam beyler. 1 sene önce falan telefonumdaki dosyaları işyerindeki pcye atmıştım kimse bakmasın diye de Axcrypt programı ile şifreledim. dosyalar axx uzantılı oldu. şimdi kendi pcmde programı yükledim ama şifremi unuttuğum için açamıyorum. şifre yenileme durumunda da eski şifre ile...
  12. I

Türknet Gigafiber %65'lik ZAM !

10 aylık peşin ödersen 199dan verecek yanlış anlamadıysam
  13. I

S20 hızlı şarj sorunu

adaptörde 15W yazıyor da kabloyu nasıl anlıcaz bunların iki tarafı da type c bi de
  14. I

S20 hızlı şarj sorunu

beyler s20 kullanan var mı aranızda? hızlı şarj olayını anlamadım. yüzde 30 iken 15w adaptörle şarja takdım 4 saatten fazla gösterdi tam dolum süresi. nasıl hızlı şarj bu?
  15. I

Ehliyeti kaptırmışken araç muaynesi yapılabilir mi?

araba senin bile değil sen niye götürüyorsun muayeneye onu anlamadım kaşıntı mı var :D
  16. I

AMD RYZEN 5 5500 SIVI SOĞUTMASIZ ISINIRMI

bende var 5500 stok fan ile biraz ısınıyor evet
  17. I

sizce hangisi daha mantıklı

model düşük kalıyor. fransıza da bulaşmak istemiyorum
  18. I

al-satçı değilim binmek için arıyorum
  19. I

maalesef bayilerde sıfır araç bulunmuyor
  20. I

selam herkese. beyler 350bin ile 400bin arası bir bütçe ile siz olsanız hangisini alırdınız hangisi daha mantıkllı lütfen yardımcı olun. 1- clio 2020 1.0 tce 100bg 50.000 km civarı 2- seat ibiza 2015-2017 arası 90bg 50bin-100bin km arası 3- opel astra 1.4 t 140bg 2014-2015 model 100bin km civarı
Top Bottom