Arama sonuçları: *

1. S

Oruçluyken Aşı Olmak Orucu Bozar mı

1.si diyanette çok açık var ve kararları çok oynaklık gösterebiliyor. siz mümin kardeşlerime tavsiyem. Çok bağlı kalmayın körü körüne bol bol kitap okuyun. Beşer şaşar sonuçta. Ayrıca aşı serum ilaç vb şeyler ile bedenine gerekli şeylerin girişi oluyor. yemeklerden yiyeceklerden de...
  2. S

Oruçluyken Aşı Olmak Orucu Bozar mı

Bozar reis.
  3. S

Monitörde anlık parlama ve kararma

Herkese selamlar. Gamepower Curved 165 Hz 1 ms monitörüm var. 3400G B450M S2H V2 anakartlı sistemimde Monitör ayarlarından da 120Hz seçiyorum. Arada flash patlaması gibi beyaz yanıp sönüyor. (1 saniyeden çok çok az oluyor bu olaylar) 60Hz'ye çekince hiçbir şey olmuyor neden acaba? Bilen varsa...
  4. S

Reyzen 5 pro 3400g mavi ekran

Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum. Ramlerin ikisinin de testini tamamladı ikiside temiz sıfır error verdi. İki slotta da tek Ram olarak 4 kez deneme yaptım çalıştı ramlerin yerini de değiştirip 16 gb olarak denedim yine çalıştı. Sorun nerde hala çözemedim bu mavi ekranları niye...
  5. S

Hemen deniyorum hocam.
  6. S

Hocam 2 slotlu olarak deneyin e domıyordu hata veriyordu Ramleri tek tek test ettim. Ram slotlu da sorun olabilir mi? Yada Win10 yüklemesi de. İşletim sisteminde yani? Fotodaki ilk ramin Memtest86 test sonucu, ikincisi de bitmek üzere hala Bi sıkıntı gözükmedi (ayrıca ikisini de 1. Slotta...
  7. S

Daha da ne yapacağımı bilmiyorum. Teşekkür ederim yine de yardımcı olmaya çalıştınız.
  8. S

Hocam, deniyorum o yolları ama Memtest86 testi takılı kalıyor. 1 saat bekledim belki hiçbir şey değişmedi. O siyah ekranda kalıyor öyle. Başka alternatif bir program var mı? Format atayım diyorum onda da hatalar alıyorum sürekli. Nerden geldi bu bela başıma anlamadım ki.
  9. S

UP. Yardım lütfen @Abdullah Hacıgül
  10. S

Memtest86 testi yaparken görseldeki yerde takılı kalıyor? Ne kadar beklesem de devam etmiyor.
  11. S

Cevabınız için çok teşekkür ederim. 1)Memtest86 ile test yaparken daha ilk siyah ekranda donuyor. Kaç saat beklemiştim devam etmedi. Bende windows bellek tanıma kısmından tarattım hiç sorun çıkmadı. 2)Easyantichest programı oynadığım steam üzerindeki smite oyunun güvenlik amaçlı antivürüsü...
  12. S

Tamam hocam teşekkürler şimdiden.
  13. S

https://drive.google.com/file/d/1mAfSEkbwQ0NKCyi7Pb_SYxvdbmo73c6R/view?usp=sharing buyrun hcam. Bazen internet sayfası videolar da kapanıp hay aksi yazısı falan cıkıyor. chromu kapatıyor falan çözemedim yardımcı olan oolur umarım.
  14. S

Öncelikle herkese sağlıklı iyi günler dilerim. 3 4 gündür çözemediğim sorun için yardımcı olun lütfen. Öncelikle sistemim: ryzen 5 pro 3400g işlemci, Gskill 2*8 3000mhz ram, b450m s2h anakart, gametech 700w 80 plus bronz sertifikalı argb psu, 240 gb SanDisk ssd, 1 tb wb Black 7200 rpm Harddisk...
Top Bottom