Arama sonuçları: *

1. ZeRRaen

8000tl Bütçe Televizyon Öneriniz var mı?

Merhaba odama yataktan film izleyebilmek için televizyon veya projeksiyon alacağım. Tek ihtiyacım akıllı olması ve minimum 1080p olması.
  2. ZeRRaen

4000tl kadar iem kulaklık onerısı

Usb girisli ses kartina kendinden ses kartli cihazi takamazsin. Ses kartina usbden baska bir ses karti baglayamazsin, tabi kulakligin 3.5mm cikisi yoksa. Eger varsa olur ancak anlamsiz bir hareket olur. 1759694381 Cunku bu sefer hali hazirda sahip oldugun ses karti bosta kalir. Ya kendinden ses...
  3. ZeRRaen

Aynen öyle. Ses kartiyla birlikte gelenler digerleri kadar iyi ses veremiyorlar bunu da bilsen iyi olur.
  4. ZeRRaen

Usb uzerinden baglanan kartlardan bunlar, müzikte dinlicem diyorsan kesinlikle bu videolardan birindekilere bakmani oneririm. Ses karti konusu gozunu korkutmasin.
  5. ZeRRaen

Queen of audio gimlet öneririm. Su an piyasada eli ayağı düzgün onu buldum. Yanına ses kartı alman şart bu arada anakartın bu kulaklığı tam olarak besleyemez.
  6. ZeRRaen

Daha once hic iem denememişsin sanırım bilmediğin konuda sallaman hoş değil.
  7. ZeRRaen

Dostum gercekten gülünçsün. Iem kulakliklar düşük bütçelerde rakipsiz, hele gaming kulaklıklarla karşılaştırman bile gülünç. Sana onerim ses kartına da butce ayirman olur. Ses karti olaraka soundblaster g1 ve kalan bütçeyle bir iem alırsan uzun yillar seni goturecek bir setupin olur. Ayrıca bu...
  8. ZeRRaen

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy TAB S9 FE 8 GB 256 GB 10794TL

Alınır, fiyat güzel
  9. ZeRRaen

Hafif, kablosuz ve 4 tuşlu mouse tavsiyesi (max 4000 TL)

Sora'da da yan tuşlar bulunuyor ancak 2 tuşludan ne kastettiğinizi anlayamadım.
  10. ZeRRaen

Hafif, kablosuz ve 4 tuşlu mouse tavsiyesi (max 4000 TL)

Ninjutso Sora V2 öneririm. https://wraithesports.com/products/ninjutso-sora-v2 1745151763 Ancak 8000hz için ek olarak dongle almanız gerekiyor.
  11. ZeRRaen

1000 TL altına Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

T13 tatmin ediciydi, bu eder diye tahmin ediyorum. Yani öyle patlamalı çatlamalı bir ses vermez tahminimce. Tabi kullanmadığım için garantisini veremem ama QCY'den öyle bir şey beklemem
  12. ZeRRaen

Yardım Sahibinden 2.el artisan alınır mı ?

Boyut açısından çok bir şey fark etmez hocam ancak bu noktada bence setup'ına göre karar vermelisin. Sade ve minimalist seviyorsan Tiger öneririm, hem daha kaliteli hissettirir. Ama wraith görünüş olarak daha güzel duracağı için masanızı da canlandirabilir. Ben olsam tiger'ı seçerdim
  13. ZeRRaen

1000 TL altına Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

QCY için konuşacağım(H2 pro ve t13 kullanıcısı olarak). Malzeme kalitesi beklentin çok yüksek değilse ses kalitesi olarak gerçekten F/P dengeleri çok iyi. H2 Pro'da T13'de aynı bütçedeki rakiplerinden çok daha iyilerdi. (JBL, Philips vb.) 1744471323 Birde yazılım durumu var. Çok bi güncelleme...
  14. ZeRRaen

Yardım Sahibinden 2.el artisan alınır mı ?

Konu mousepad olunca 2. elde sıfıra yakın olmadığı sürece kullanılmış pad önermem. Sonuçta kumaş bir ürün ve temiz kullanılmadıysa çok kolay aşınır. Ürün 3-4 ay içinde alınmış ise değerlendirilebilir çünkü artık 0'ını bulmak imkansıza yakın..
  15. ZeRRaen

Yardım Wraith ace series mousepad alınır mı ?

Bazı forum kullanıcıları herkesin bütçesini kendi bütçeleri kadar sanıyorlar. Dostum herkes benim gibi Klasse mousepad kullanmak zorunda değil! Keşke daha mantıklı bir şey önerseler...
  16. ZeRRaen

Tiger'in tabanı bir tık daha kalın olduğu için daha kaliteli hissettirebilir ancak bence de illaki poron taban diyorsan wraith baskısından dolayı daha mantıklı. Göze daha hoş gözükür.
  17. ZeRRaen

Wraith'in mousepadlari genel olarak güzeldir ancak muadillerine göre pahalı kaçmış olabilir. Swarcow diye bir youtuber var, onun mousepad incelemelerine bakarak karar vermeni öneririm.
  18. ZeRRaen

Bu sistemi kendim topladım sizce çalışır mı ve iyi mi?

Hocam bir 4060 kullanıcısı olarak bence 3 fan fazla olur. Tabi piyasasına hakim değilim ancak fiyatı iyiyse size kalmış. Birde almışken 1tb SSD al. Bende de MLD 1tb 4.0 SSD var, o bile zar zor yetiyor.
  19. ZeRRaen

Spotifydan şarkı dinlerken video izlemek

Evet istisnasız. Dex modunda böyle olması komik.
  20. ZeRRaen

Spotifydan şarkı dinlerken video izlemek

birini başlatmak diğerini otomatik durduruyor
Geri