Arama sonuçları: *

1. ZeRRaen

Öneri Tablet önerisi varmı?

O bütçede adam akıllı kalemli yok. Almadan önce çok araştırdım. Mantıklı bir tek rakibi Huwaei vardı ama onda da Google desteği olmadığı için S9 fe tercih ettim ve işlemcisi kötü olmasına rağmen optimizasyonundan kurtarıyor. Hard birşeylere girmezsen yazılımsal olarak çok iyi tablet. Kalem...
  2. ZeRRaen

Limitör İptali Garantiyi Bozar Mı?

Yapacağım işlem sadece bir kabloyu söküp yerine başka bir kablo takmak. Motorum 45km/h'de kesiciye giriyor ve yaşadığım ilçede yeşil dalga 50km/h'ye göre ayarlanmış. 3-4 ışıkta bir kırmızı ışığı beklemek zorunda kalıyorum. Motor Mondial Znu EC 50cc, bir sorun yaşatır mı? Servis bakımlarda durumu...
  3. ZeRRaen

🔥İndirim Slazenger Ayakkabılarda Sepette %30 indirim !!!

Arkadaşlar bu ayakkabıların tabanları hızlı parçalanıyor ve şekilleri kolay bozuluyor. Deri siyah modeli yüzünden ayak basış şeklim bozuldu. ayakkabının kalıbı içeri doğru kaydığı için içeri doğru basmaya başlamışım. şimdi onun düzelmesi için uğraşıyorum.
  4. ZeRRaen

2000tl bütçe Kask Önerisi

Motorum 50'lik, 50kmh'de limitörü olduğu için çok abartı bir kaska ihtiyacım yok. Birde vizörünün olması yeterli.
  5. ZeRRaen

10k arası tablet önerisi

O bütçede sadece S9 fe var. Huawei de var ancak optimizi bi Google olmadığı için kullanışlı değil. Bende o yüzden mecburen S9 fe aldım memnunum. Ama ekranı çok iyi değil ve işlemcisi kötü ona göre al.
  6. ZeRRaen

❌İndirim Bitti! Amazon Logitech g305 kablosuz mouse (GÜNCELLEME)

Rezil olacağın durum ne anlamadım. Bu mouseda öldürecek bı kötülük yok. pil aparatıyla birlikte 10 gram daha hafifletip rahatlıkla kullanabilirsin. Değerleri göze düşük gelebilir ama F1 pro da kullanmış birisi olarak ağırlığı ve pil değiştirme muhabbeti dışında bir kötülüğünü görmedim.
  7. ZeRRaen

🔥İndirim Glorious Model D Minus RGB mouse 1.329,30TL

Double click riski çok yüksek. Bunlarda çok şık karşılaşılan bir durum.
  8. ZeRRaen

❌İndirim Bitti! Amazon Logitech g305 kablosuz mouse (GÜNCELLEME)

abartılacak bı kötülüğü yok. Biraz daha koyup daha iyisini almak daha mantıklı ama yerine kablolu almak mantıklı değil. Kablosuzdan sonra kablolu eziyet gibi geliyor. Sensörü çok iyi değil ancak sorunsuz ve öyle çok bir hissiyat farkı yok. Öldürecek bir durum yok ama bütçen çıkmıyorsa sorunsuz...
  9. ZeRRaen

Seduna Skagen Plus Headrest nasıl?

Almadım ancak o dönem çok fazla muadili yoktu. Memnun kalacağını düşünüyorum.
  10. ZeRRaen

Zippo benzeri Çakmak

Barajın kenarında kibrit kullanmak imkansız gibi bir şey. Çok zorlar.
  11. ZeRRaen

Zippo benzeri Çakmak

Beyler Zippo çakmaklara çok özeniyorum ancak çok çakmak kullanan birisi degilim(ayda bir balıkta ateş yakmak için). Bir tane ucuza önermeniz mümkün mü? Bütçem 200tl altı, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.
  12. ZeRRaen

Temuda Aktif Kod Var Mı?

Toplu olta ve balıkçılık malzemeleri alicam, önceki siparişimde güzel bir kodla 450Tl indirim kazanmıştım. Yine öyle kod veya aratmam gereken bişey var mı?
  13. ZeRRaen

Bu İnsanlar Bu Sistemleri Nasıl Satıyorlar

Blic T60, Piyasada çok versiyonu var maalesef hangisi benimki hatırlamıyorum
  14. ZeRRaen

Bu İnsanlar Bu Sistemleri Nasıl Satıyorlar

Bu onların satılığa koyduğu sistem. Buda benim sistemim. 3 aydır satamiyorum. Sistemin nerdeyse bunun 3 katı ancak bir türlü satılmıyor. Acaba sahibinden mi sistemimi insanlara önermiyor?
  15. ZeRRaen

TEMU KONUSU | Soru-Cevap, Alınabilecek Ürünler - Sürekli Güncel 🔥

Benimkide çok sevmiş 😀
  16. ZeRRaen

Öneri direksiyon seti önerisi

Hocam eğer birazcık yeteneğiniz ve beceriniz varsa daha az dereceli bir seti potansiyometre ile veya dişli ile 900 derece yapın derim. En ucuz yöntem o.
  17. ZeRRaen

🔥İndirim bershkada güzel indirim

onlarda da aynı al, zaten moda crop ceket olduğu için ve de kabanlar oversize olduğu için sorun olmaz.
  18. ZeRRaen

🔥İndirim bershkada güzel indirim

Zara ile aynı kalıpları, ama oversize sevmem diyorsan t-shirtte bı beden küçük al. Pantolonda da aynı al, yoksa beli sıkıntı çıkarır
  19. ZeRRaen

Tab S7 Fe Hala Alınır Mi?

Kalemsiz tablet çizgisiz defter gibi olur. Kullanırsın ama verim alamazsın. Bende senin gibi düşünüyorum.
  20. ZeRRaen

Tab S7 Fe Hala Alınır Mi?

Rakipleri iPad 9 ama kalemsiz, S9 FE ama 1000Tl fark. S6 Lite 1500Tl daha ucuz ama işlemcisi kötü.
Top Bottom