Arama sonuçları: *

1. SilahsızKuvvet☪

1 milyon lira ile napabilirim ?

Enflasyonu %100 üzerinde olan bir ülkede %50 oranla faize para yatırmak uzun vadede ancak paranızın erimesine sebep olacaktır. Hiç risk almadan 600 bin borcunuzu ödeyin üstüne kalan parayla bir yatırım yapın veya girişim de bulunup iş modellerini deneyebilirsiniz. Ya da arkadaşın dediği gibi...
  2. SilahsızKuvvet☪

Yardım RYZEN 5 5600X İÇİN SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Güzel bir kule tipi soğutucu bile işini görecektir. Dark x125 gibi giriş orta segment sayılacak normal kule tipi soğutucuyla 60-65 üstüne çıktığını görmedim. Çok yüklenmem lazım işlemciye o halde bile 70'i geçmiyor.
  3. SilahsızKuvvet☪

Ders için tablet önerisi.

Farkındayım ama herkesin yorumu farklı bu konuda. Honor pad 9 düşünüyorum şuan olmadı dediğiniz gibi samsung alıp geçicem sağolun.
  4. SilahsızKuvvet☪

Apple tablet en son seçeneğim olabilir şuan. 64gb küçük ekran ve kalemi de ekstra pahalı. Apple bir telefonum yok diğer nimetlerinden de yararlanamayacağım o yüzden bir halta benzemeyecek.
  5. SilahsızKuvvet☪

Orası öyle o paraya honor pad x9 da var ama eğlence tabletleri bunlar. Ben de mecburen ihtiyacım doğrultusunda alıcam. 1733563000 Aklım çok karıştı arkadaşlar bir sürü tablet var bu fiyat bandında kalem desteği olmayanları bir kenara atarak. Honor Pad 9 Kalem + Klavye Samsung S9FE+ + SPen Huawei...
  6. SilahsızKuvvet☪

Kalem şartıyla istiyorum dostum derslerde işime yaraması lazım. Film ve dizi izlemesi de cabası. Bir de ekranı küçük gelebilir 12 inç nerede 8 inç nerede. 1733561021 samsung s9 fe+ ve ipad 10. nesil ile karşılaştırmanı istiyorum muadil olarak xiaomi pad 6 poco pad veya huawei matepad11.5...
  7. SilahsızKuvvet☪

Wireless Mouse Önerisi

Attack Shark x3 güzel olabilir.
  8. SilahsızKuvvet☪

Huawei Matepad 11.5 Pappermate veya Air modeli klavyeli kılıf ve çizim kalemiyle birlikte almakta aklımdan çıkmıyor değil. Burada bana en mantıksız gelen alternatif ipad 10. nesil + kalem zaten. Hem pahalı hem donanım olarak daha zayıf. S9FE+ alsam nasıl bir klavye mouse yani aksesuar...
  9. SilahsızKuvvet☪

Ders için 15-20 bin TL tablet önerisi

Dostum ben de bu ikilem arasındaydım şöyle cevaplayayım. Ekran kalitesi, çözünürlüğü ve büyüklük açısından s9fe+ önde Eğer Samsung alırsan Dex modu senin için iyi avantaj. Ram ve Depolama açısından da önde durumda samsung. Sadece ağır oyunlar oynayan biriysen ipad seni daha çok memnun edecektir...
  10. SilahsızKuvvet☪

Ben o kadar çok kullanmam da hocam öyle bir sorun olduğunda ne yapıyorsunuz?
  11. SilahsızKuvvet☪

Onu düşünüyordum ben de klavye+kalem ile hiç fena durmuyordu. Dex özelliği nedeniyle bile samsungtan yana kullanabilirim hakkımı. S pen'in inceliğini de bir kılıf alarak çözerim herhalde artık.
  12. SilahsızKuvvet☪

Yılbaşı yaklaşıyor zaten fiyatlar uçmadan aileyi ikna edip çekmek lazım bir tane. Laptop geliyor bu paralara aklımı çelmiyor değil. Lenovo Ideapad Slim 3 alıp okuldaki yazılım ve basit program işlerini de yapabilirim. Ya da elimdeki sistemi elden çıkartıp rtx4060lı laptop + s9fe+ kombosu yapacağım.
  13. SilahsızKuvvet☪

Klavyeli kılıf mevzusunu yapabilir miyiz peki? Samsung yazılım olarak çok iyi biliyorum ama donanım işin içine girince kafam karışıyor.
  14. SilahsızKuvvet☪

Ders çalışıp test çözmek için bir tablet arıyorum. Film ve dizi de izlerim hafif bir kaç oyun da oynayabilirim arada. Aklımda olan bir kaç alternatif Ipad 10. Nesil + Pencil Samsung S9FE+ Huawei Matepad 11.5 + Klavyeli Kılıf ve MPencil Ne önerirsiniz kafam karıştı iyice. Klavye zorunlu değil...
  15. SilahsızKuvvet☪

Okul/Oyun için Laptop+Tablet Önerisi.

Laptop da otomasyon, çizim ve yazılım programları kullanılacak. (AutoCAD, SolidWorks tarzı.) Onun dışında rekabetçi oyunlar oynarım ağır oyunlara çok girmem. Depolaması da önemli bu konu da. Tablet de günlük kullanım + ders notları tutmak için. Oyun oynamayı düşünmüyorum. Aklımdaki modeller ...
  16. SilahsızKuvvet☪

Öneri Her bütçeye Ultrabook/Notebook önerisi

Günlük kullanımda lpddr5 16gb ram yeterli gelecektir diye düşünüyorum. Basit program ve oyunları da çalıştırır rahat.
  17. SilahsızKuvvet☪

Öneri Her bütçeye Ultrabook/Notebook önerisi

Öncelikle elinize sağlık çok güzel bir rehber olmuş. Hali hazırda bir masaüstü kasam var fakat günlük işlerde, farklı programlar da ( office, autocad, microsoft visual studio gibi) ve basit oyunları kaldırabilecek (lol kaldırsa yeter :D ) bir laptop arıyorum. Öyle fazla yormayacağım zaten...
  18. SilahsızKuvvet☪

Bu Kıza Yazmalı mıyım?

Hayırlısı neyse o olacak hocam kadere bırakın işi ama çokta geri kalmayın tabii.
  19. SilahsızKuvvet☪

Bu Kıza Yazmalı mıyım?

Bunun birden çok sebebi var dostum genel de şu sebeplerden bunu yapıyorlar; 1- Utangaçlıktan 2- Çok boş vaktin olduğunu sanıpta durmadan mesaj atmamak için. 3- Cidden ilgisini çekmiyorsun bunu belli etmeye çalışıyor da olabilir. Benim de başıma benzer bir şey geldi kimse saatlerce telefondaki...
  20. SilahsızKuvvet☪

Anker R50i alınır mı? O fiyata daha iyisi var mı?

TaoTronics Tt-bh1118 modelini öneriyorum. Bu fiyata ANC ve Transparan özelliği olan bir kulaklık. Bahsettiğim özellikler fiyatına göre güzel çalışıyor, ses kalitesi de gayet iyi. Tek eksisi uygulaması olmaması o da bu fiyata görmezden gelinebilir. Pop ve Bass modu olmak üzere 2 tane ekolayzır...
Top Bottom