Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

ASUS ROG GLADIUS III AimPoint alınır mı?

3370 liraya düştü tekrar soruyorum alınır mı?😄
  2. Ö.F.Ö

Bu oyun serisi alınır mı?

ingilizcesi hakkında bi fikrim yok ama ilk 2 oyun efsane 75 liraya bedava resmen
  3. Ö.F.Ö

Bf6 en ucuza erden alabilirum

evet 520 tl epic cüzdana iade ediliyor nays'ta max 75 tl geri veriyor, 2005 liraya geliyor oyun
  4. Ö.F.Ö

Hocam mouseun yüksekliği nasıl izlediğim videolarda sanki yerden çok yüksekmiş gibi duruyor müsaitseniz fotoğraf atabilir misiniz?
  5. Ö.F.Ö

Kendimden kastediyorum hocam artık eskisi gibi fps oyunu oynamadığım için o tarz oyun odaklı mouselara gerek var mı bilmiyorum, normalde bende marka bağımlısı değildim ki hala da değilim, ama farklı ekipmanları farklı markalar ala ala çingen kasa doblo gibi duruyor setup. Klavyemi asus rog strix...
  6. Ö.F.Ö

Kazasız belasız güle güle kullanın o zaman hocam 😀
  7. Ö.F.Ö

Sağolun hocam Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin🙏
  8. Ö.F.Ö

Neden hocam 1760264164 Evet hocam rog yazısı olduğu için 3700 bayılıyorum
  9. Ö.F.Ö

Doğrudur hocam da bahsettiğin mouselar benlik değil, o zaman indirim günlerini bekleyeyim mouse ve kulaklığı aynı anda alırım. kulaklık olarak da asusun rog pelta modelini düşünüyorum 1760263728 Anladım hocam da mouse çok mu kötü çünkü çoğu kişi bir çok özelliğini övüyor
  10. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ RAM almak mantıklı mı?

Ben bilgisayarımı aldığımda 4 ram slotu olduğunu sanıyordum, 2 ram daha alır 32 gb yaparım diye hayal kuruyordum taa ki bilgisayarın kasasını açana kadar 😂 o zamanlar bilgisayardan anlamıyorduk parçaların özelliğine falan bakmadan almıştık arkadaşla 1760263557 10 dakika önce sipariş geçtim...
  11. Ö.F.Ö

Bilgisayar bi ağırlaşıyor Chrome da gezmek zulüm gibi geliyor
  12. Ö.F.Ö

Neden hocam 1760262342 15-16 yaşlarında fps oyunu bağımlısı bir çocuk olsaydım dediğiniz mouselardan alırdım ama artık ilgimi çekmediği için bu tarz mouselara veya markalara yöneliyorum teşekkür ederim yorumunuz için
  13. Ö.F.Ö

Hem bilindik hem de aktif kullandığım ramler diye tercih ettim bu rami normalde kitler daha ucuz olur ama bu markanın kiti 1-1.5k daha fazla 1760262110 Evet hocam 16 artık yetmemeye başladı, günümüzde çıkan sistemlere bile nasıl 16 ram takıyorlar anlamıyorum, 512 gb m2 ssd çılgınlığı nasıl...
  14. Ö.F.Ö

dediğim gibi arka planda bi rahatlama olur dimi hocam?
  15. Ö.F.Ö

Evet hocam hem Asus rog olması hem de değiştirilebilir switchlerinin olması hoşuma giden şeyleri, yorumunuz için teşekkür ederim.
  16. Ö.F.Ö

doğrudur hocam da Asus ROG serisi ekipman dizmek istiyorum.
  17. Ö.F.Ö

2 adet 16 GB RAM almayı düşünüyorum da gerek var mı böyle bir yükseltmeye? Bannerlord veya diğer oyunları oynarken alt+tab yapıp google veya diğer uygulamarda gezmek biraz zor oluyor, RAM'lerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum, o yüzden RAM'leri 2x8 16 GB'den, 2x16 32 GB'ye yükseltmeyi...
  18. Ö.F.Ö

Sorum başlıkta, yakın zamanda indirim gelir mi? ben geleceğini pek sanmıyorum o yüzden şimdiden alayım diyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/231571/asus-rog-gladius-iii-aimpoint-kablosuz-beyaz-v2-gaming-mouse-90mp02y0-bmua10/
  19. Ö.F.Ö

PlayStation 5 PRO Alınır mı?

dedim almışken en iyisini alayım ps 6 yakın zamanda çıkmaz diye düşünüyorum 1759166805 27 inç 2k 180hz ips monitörde işimi görür diye düşünüyorum, tv 4k 60hz zaten, arkadaşın dediği gibi çok fazla 120 hz oyun yok piyasada ha ilerde çıkar orasını bilemem ama şuanlık tv almak gereksiz masraf...
  20. Ö.F.Ö

PlayStation 5 PRO Alınır mı?

anladım, fifayı mevcut bilgisayarımda adam akıllı oynayamıyorum ondan sebep ps alırsam fifa da alırım dedim kariyer modları çok sarıyor, gta 6 için de türkçe dil desteği gelirse alıcam gelmezse almam. dediğim gibi oyunlara 3-5k bayılamayacağım için özel içerikler pek de umrumda değil güçlü olsun...
Geri