Arama sonuçları: *

1. J

Ekranda pembelik hatası

Arkadaşlar selam oyunlara girerken ve bazen de açılırken böyle bir sorun oluyor. Neden olabilir şimdiden teşekkürler.
  2. J

Acil laptop tavsiye ve önerisi

Hocam bunu ben de gördüm de, SSD ve işlemcisi benim attığım laptopta biraz daha iyi değil mi? Depolama önemli benim için çünkü
  3. J

Acil laptop tavsiye ve önerisi

Herkese iyi günler iyi forumlar. Arkadaşlar bu bilgisayarı buldum ve indirimde olduğunu gördüm. Alınır mı? Bugün içinde sipariş vereceğim...
  4. J

9000 TL Laptop Tavsiyesi

Evet biraz daha iyiymiş ancak 9500tl bandında fiyat. Aşıyor beni malesef
  5. J

9000 TL Laptop Tavsiyesi

9000tl ye daha iyi bir laptop tavsiyeniz varsa severek incelerim, GTA 5 forza horizon, pubg vs oyunlar
  6. J

9000 TL Laptop Tavsiyesi

Tamamdır teşekkürler, daha sonra yükseltme yaparız artık
  7. J

9000 TL Laptop Tavsiyesi

Ramler 4+4 olarak mı kullanılmış
  8. J

9000 TL Laptop Tavsiyesi

Arkadaşlar uzun zamandır aktif değildim selamlar herkese. Bir laptop almak istiyorum, son bir haftadır fiyatlar çok arttı maalesef. 9000TL gibi bir bütçem var üzerine çıkmam çok zor, bu fiyata bir tane laptop bulabildim linki bırakıyorum. Daha iyisi bulunur mu bu fiyata ve yakın zamanda indirim...
  9. J

90 TL'ye Önerebileceğiniz İnternet Sağlayıcısı

Türknet tavsiye etmiyorum şehirden şehire falan değil her yerde aynı rezalet. Bir sorunun olduğunda canlı destek dahi yok. Millenicom'a geçiş yaptım türknet den pazartesi bağlayacaklar. Umarım aynısı olmaz. Bu forumda millenicom tavsiye edildi bana
  10. J

Türknet İnternetimi Bağlamıyor

Bugün başvursam ne zaman bağlanır bilginiz var mı? 1602582672
  11. J

Türknet İnternetimi Bağlamıyor

Arkadaşlar türknet bugün itibariyle tam 15 gündür adres nakil işlemini gerçekleştiremedi. Cuma yapacaklarını söylüyorlar. Ama geçen hafta cuma da yapılacaktı. Başka bir operatöre geçmek istiyorum ne tavsiye edersiniz? Bütçem yüksek değil maalesef. Millenicom düşünüyorum ama çok şikayet var galiba.
  12. J

Yurtdışından kargo gönderimi

Arkadaşlar selamlar. Fransa'da bulunan kuzenimden bir ürün istedim. Bana ürünü kargolarsa kargo ücreti ne kadar olur? Ayrıca ticari amaçla almadığım, satıcı tarafından da gönderilmediği için vergi öder miyim Ürün thrustmaster thx ve thrustmaster th8a
  13. J

Arkadaşlar Acil yardım lazım

Bilgisayarıma Windows kurarken hiçbir sürücü bulunamadı hatası aldım. HDD bios da görünüyor ama Windows kurulumunda gözükmüyor acil yardım lazım arkadaşlar
  14. J

İnternet Altyapı Yükseltme

Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim. Bir yıla yakın bir süredir Türknet kullanmaktayım ve %90 oranında memnunum. İnternet altyapım adsl olduğu için en fazla 16mbps internet alabiliyorum. Dün TürkTelekom'u arayıp, daha iyi bir paket alabilir miyim diye sordum. Altyapının değişmesinin...
  15. J

Maksimum 450tl PSU önerisi

Maalesef bütçem kısıtlı elimdeki PSU yu satıp değiştireceğim. 400-450 TL arası bir PSU önerebilir misiniz? @Abdullah Hacıgül
  16. J

Frisby FC-9320G Hakkında Yardım

Yukarıda da yazdığım gibi, iki ay kadar kullansam sıkıntı çıkar mı?
  17. J

İncehesap yorumları

Benim parçalarım sıfır geldi. SSD konusunda kötü yorum aldım (James Donkey jd240) test sonucunda neredeyse yüzde yüz performans aldım
  18. J

İncehesap yorumları

Kötü kasa ve PSU lardan dolayı çok kötü yorumlar var. Ben de bu PSU kasa kurbanlarından biriyim daha yeni aldım PC yi. Eğer kasa ve PSU tercihin iyiyse kötü bir site değil, gayet ilgililer.
  19. J

Peki şöyle iki ay kadar falan kullansam? İki ay sonra da PSU yu satıp 400-450tl ye PSU alabilirim
  20. J

Arkadaşlar az önce bir konu açmıştım. Şimdi değiştiriyorum. Bu kasa ve PSU yu 1 sene kadar kullansam sıkıntı çıkar mı, elimde patlama riski falan var mı? Fazla yormuyorum, günde 2-4 saat arası oyun oynuyorum. Ders çalışırken falan sistem çalışmıyor pek zaten. Önümüzdeki hafta da yayın yapmak...
Top Bottom