Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Pwm Fan Çoklayıcı Nasıl takılır ?

@ErnGnc Hocam sana ulaşmak için özelden bir mesajlaşma balonu oluşturdum eğer yardımcı olabilir maxima v12 kasası ile ilgili bir sorum var rahatsız ettiysem üzgünüm.
  2. K

Rgb Kontrolcu anakarta senkronize bağlama

Merhaba bu problemin çözümüne eriştin mi ?
  3. K

Kasa rgb kontrolcüsü ile anakart arası bağlantı yapmayı bilmiyorum

Merhabalar iyi forumlar. Anakart: MSI MPG B550 GAMING Plus anakartım var. 3X kasanın orijinal fanı var ve ayrıtten 3X sıvı soğutma fanı var. Toplamda 6X fan var PC'de. Resmini attığım yerdeki Dark RGB kontrolcüsü bulunuyor. Şu an sorum şu bütün RGB'leri ve fan girişlerini bağladıktan sonra...
  4. K

Sistem yenileme rehberi

Sizce gerekli bir geliştirme mi ?İleride ekleyebilirsem bir ekran kartı ekleyip devam ederim ?
  5. K

Spotify şarkı dinlerken kendi kendine duruyor

galiba discord ile alakalı bir problemdi bendede oluyordu
  6. K

Sistem yenileme rehberi

Merhabalar elimde i5-7500 işlemci ve stock soğutucum var. Malum ekran kartı fiyatları çok yüksel olduğundan ekran kartımı geliştiremediğim için sistemsel ve işlemci olarak güncelleme yapmak istiyorum. Ekran kartı olarak 1060 6 GB MSI Gaming X modeli mevcut maalesef çok istesemde yeni ekran kartı...
  7. K

Anakart 3.0 hub pin kırılması

Merhabalar benim elimde 2 adet anakart var. MSI B250M GAMING PRO(msi anakart bozuk bu arada) VE Gigabyte B250M-DS3H Gigabyte marka anakartın USB 3.0 hubundaki bir iğne(pin) kırıldı. Diğer anakartın 3.0 Hub'unda bir problem yok MSI'dan söküp Gigabyte anakarta taksam veya bir lehimden anlayan...
Top Bottom