Arama sonuçları: *

1. C

James Donkey JD24FG1MS144 144 hz ms monitör alınır mı?

Başkasının yorumunu kopyala yapıştır yapmışsınız gibi geldi sanki. :) Lütfen başkasının tecrübe edinip söylediği şeylerle bir şeyi savunmayı veya karşı durmayı kesin. Bahsettiğimiz monitör bence eşine az rastlanır bir f/p ürünü. Bu devirde 1400tl'e 144hz 1ms bir monitör bulacaksın ve sırf...
  2. C

James Donkey JD24FG1MS144 144 hz ms monitör alınır mı?

Asus'u boşver bu monitör çok daha kaliteli ve aynı monitörü çok daha ucuza buldum buyur. Ben de bunu düşünüyorum güzel marka tercihi...
  3. C

Yardım Gt 730 4GB ekran kartım var ama en dandik oyunu bile açmıyor

Eski ekran kartım olan msi gt730 2gb'da cs:go'da 80-90 fps arası alıyordum (gıkım çıkmıyordu açıkcası). Minecraft'ı bilmem ama diğer oyunlar işlemci bazlı oyunlar. İstersen en iyi ekran kartını tak işlemcin kötü olduktan sonra ya yeteri kadar performans alamazsın ya da darboğaz olur. Senin...
  4. C

Ek ssd'i formatlama?

Merhabalar abilerim kardeşlerim. Yakın zamanda yeni bir sistem topladım ve içine m2 ssd koyup kullanmaya başladım. Eski bilgisayarımdan kalan sata ssd'mi ise depo olarak kullanmaya karar verdim kasanın içini açıp sata ssd'i montajlayıp kapatıp çalıştırdım ve okudu. Buraya kadar bir sıkıntı yok...
Top Bottom