Arama sonuçları: *

• Users: Qzann
  • Order by date
  1. Qzann

C# Printpage hata alıyorum yardım gerekli

Teşekkürler hallettim
  2. Qzann

C# Printpage hata alıyorum yardım gerekli

Merhaba, öncellikle yapmak istediğimde kullanici tanim adlı textbox'a en fazla 210 karakter girecek. Örneğin 200 karakter girdi kullanıcı, 0-70 bir textbox'a 71-140 bir textbox'a 141- gerikalan bir yere olması lazım ama bu kod hata veriyor. Çözemedim bir türlü lütfen yardım if...
  3. Qzann

C# TextBox içindeki değerleri ikiye bölüp diğer textbox'a yazmak istiyorum.

Hocam hallettim eyvallah kodu revize ettim. Bir şey sormak istiyorum ama Form açıkken enter tuşuna basmayı nasıl iptal ederim. Kodunu biliyor musun?
  4. Qzann

Hocam eline koluna sağlık çok iyi yazmışsın kodu ama çalıştırdığımda startindex hatası verdi. Aslında durumu şöyle özetleyebilirim. Şirkete bir program yazdım excele kayıt yaptırıyorum. 255 karakterden fazla girince program hata veriyor kayıt ettirmiyor. Ben de bunu 2 textbox 255+255...
  5. Qzann

Merhaba, Bir örnek anlatıcağım yardımınıza ihtiyacım var. Örneğin Textbox1 içine adam 500 karakterli bir yazı yazdı. Ben bu yazıyı 250 / 250 bölerek, ilk 250 karakteri textbox1'e yazmak. İkinci 250 karakteri textbox2'ye yazmak istiyorum. İkincisi kısmı aktarabiliyorum ama ilkine girilen...
  6. Qzann

C# DataGridView Dikey Olarak Hizalamak İstiyorum

Merhaba, DataGridView'e yatay olarak veriler geliyor. Ben dikey olarak alt alta gelmesini istiyorum. Bir kodu ve özelliklerinde böyle bir şey var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Qzann

Passolig Biletini Devir Etme

Türkiye'nin 1 Eylül'de oynayacağı Karadağ maçına üç arkadaş gitmek istiyoruz. Bir arkadaşımızda passolig yok. Biz ikimiz biletimizi aldık. Maça giriş şartlarında passolig zorunluluğu yoktur diyor. Ben passoligi olmayan arkadaşıma bilet alsam devir edebiliyor muyum ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa...
  8. Qzann

Bilgisayarımdaki Garip Dosya İsimleri

Düttt diyor mu kanka yada at sesi falan gdlşhngdkşlhşdlg
  9. Qzann

Aciill Steam ve Xbox Game Pass beraber oynama

nasıl oynayacağımız hakkında bir bilgiye sahip misiniz?
  10. Qzann

Aciill Steam ve Xbox Game Pass beraber oynama

Arkadaşlarımla beraber deep galactic rock oynamak istiyorum ama bende xbox game pass var onlarda steam beraber oynayabilir miyiz?
  11. Qzann

PHP ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR

Yarın teslim etmem gereken bir ödev var çoktan bitti ama güncelleme yaparken böyle bir hata alıyorum çok saçma bir şekilde kodları alt tarafa bırakıyorum bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. <?php include 'functions.php'; $pdo=pdo_connect_mysql(); $msg=''; if(isset($_GET['id'])){...
  12. Qzann

Game Pass üyeliğim var 10 saat mi oynabileceğim ?

Sea of thieves çok sarmıyor. Blazing Sails'de pvp atmak daha çok sarıyor. A way out konusunda oynayabiliriz. Ben okeyim. Ama şu aralar finaller var haziran ortasından sonra full online olurum. Yine geceleri online'ım ama
  13. Qzann

İçime su serptin çok teşekkür ettim. 1622669515 Aklında varsa öyle bir oyun hikaye tarzı co-op beraberde oynayabiliriz. Seviyorum ben hikaye tarzı oyunları. Fpsde'de iyiyim de artık sıkmaya başladı fps. Kafa dağıtmak istiyorum
  14. Qzann

Gerçekten mi? Benim ea play'e xbox game pass bağlı bana da geçerli demi sınırsız oynama süresi
  15. Qzann

Anladım. Kaptan teşekkür ettim, aklımda yazdım bir kenara. Şuan indirmeleri yapıyorum. Yarın bakıcam tekrardan teşekkür ettim.
  16. Qzann

Minecraft çok seven biri değilim şahsen ama baya güzel oyunlar var. Özellikle hikayeli oyunları 3 ayda rahatlıkla bitiririm. Keşke fifada'da 10 saat süre olmasaymış iyiymiş. 4-5 ay sonra zaten fifa 22 çıkacak. Gereksiz bir uygulama bence
  17. Qzann

Kaptan fifa 21, bf 5, horza horizon hakkında bilgin var mı? Kaç saat oynayabilirim
  18. Qzann

Vatan'dan monitör almıştım bana 3 aylık gamepass kodu verdiler. Şimdi kodu kullanarak üye oldum ama bazı yerlerde ve arkadaşlardan 10 saat oynabiliyorsun diye duydum. Bilen bir kişi yardımcı olursa sevinirim.
  19. Qzann

Bios rev modeli yardım

Teşekkür ederim reis acaba yanlış mı indiriyorum diye şüpheye düştüm bir an
  20. Qzann

Bios rev modeli yardım

Arkadaşlar bilgisayarımda H410m s2h anakart var. Rev 1.0 ama gigabyte sayfasında aklım karıştı rev(1.x) olarak gözüküyor. Bios güncelliyeceğim şimdi yanlışlık yapmak istemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. İndireceğim bios bu ...
Geri