Arama sonuçları: *

1. ErnestMuçi

Laptobun monitöre dp ile bağlanmaması

Msi 16 pulse ai kullanıcısıyım. Bugün bir kablo aldım ve ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR Adlı monitörüme bağlamak istedim ama bağlanmadı. Aldığım yere gittim kabloyla başka bağlantılar yaptı. Monitörümü götürdüm aynı kabloyla başka model bilgisayarda denereyek...
  2. ErnestMuçi

2K Monitör Tavsiyesi

teşekkür ederim
  3. ErnestMuçi

2K Monitör Tavsiyesi

iyi kötü yanlarından bahseder misiniz?
  4. ErnestMuçi

2K Monitör Tavsiyesi

Laptop kulllanıcısıyım ve laptobuma bağlayabileceğim monitör tavsiyesi istiyorum. Amacım oyundan çok yazılım tarzı şeyler o ve uzun süre bakabileceğim kaliteli ekran istiyorum. Laptop:Msi pulse 16 Bütçe:10000 e kadar olursa iyi olur ama biraz daha çıkabilirim.
  5. ErnestMuçi

Telefon Önerisi Uzun kullanım

Eyvallah hocam
  6. ErnestMuçi

Telefonu sipariş verdim hocam teşekkürler.Umarım pişman olmayız🙏
  7. ErnestMuçi

S24 u nun ne gibi avantajları var 1751482656 İşlemcisinden dolayı uzun zaman götürür mü emin olamadım
  8. ErnestMuçi

30-50 bin tl arası telefon önerisi istiyorum. Çok oyun oynama gibi bir derdim yok.Öğrenciyim ve çalışıyorum bu yüzden batarya süresi uzun,ekran teknolojisi güzel,ses kalitesi iyi,kamera vesaire tarzıda sağlam bir telefon arıyorum.Aklımda s25+ var ama bir telefona o kadar para verilir mi...
  9. ErnestMuçi

K.Yuvası İmzalı Forma Cayma

Haklısın biraz değişik bir anlatım sergiledim ama düzelttim🙃
  10. ErnestMuçi

K.Yuvası İmzalı Forma Cayma

Geçen hafta çarşamba günü kartal yuvasından aradılar ve özel kampanya tüm takım imzalı forma kampanyası olduğu söylendi.12 ay taksit denildi ama dedikleri miktar üzerinden yapılmadı ve tüm takımın değil rastgele 11 oyuncunun olduğunu öğrendim.İlk gün iptal etmek istedim ama kelime oyunlarıyla...
  11. ErnestMuçi

Ayakkabı önerisi 2-4 k arası

Sağolun hocam ama pek stilini beğenmedim 1743759761 Bu olabilir hocam değerlendireceğim teşekkür ederim.
  12. ErnestMuçi

Ayakkabı önerisi 2-4 k arası

Kendim özel tabanlık kullandığım için tabanlığı çıkan ve uzun süre ayağımda durunca rahatsız etmeyecek mümkünse beyaz olmayan bir ayakkabı önerir misiniz?
  13. ErnestMuçi

Laptop çantası önerisi

16 inç laptobum var ve günde cidden uzun mesafe yol çekiyorum okul için hem koruyucusu güzel hem rahat bir çanta önerir misiniz?
  14. ErnestMuçi

İstanbulda iftar yeri önerisi

Parantez içine gerek yok
  15. ErnestMuçi

Kardeşimin SGK düşmüş

Sanki kardeşinde haklı gibi ya niye okusun
  16. ErnestMuçi

Kardeşimin SGK düşmüş

Kral kusura bakmayında vurun ensesine ya okusun ya çalışsın
  17. ErnestMuçi

Kardeşimin SGK düşmüş

Yanlış hatırlamıyorsam okuyorsa babanızdan faydalanabilir.
  18. ErnestMuçi

İstanbulda iftar yeri önerisi

Bir kız arkadaşımla Beşiktaştan ulaşımı kolay bir mekanda iftar yapmak istiyorum.Fiyatların ortalama-ortalamanın biraz üstü olduğu güzel bir mekan önerebilir misiniz?(Biraz akılda kalıcı sakin bir mekan istiyorum
  19. ErnestMuçi

Laptop performans yardım

Zaten öyle denedim
  20. ErnestMuçi

Laptop performans yardım

Kurdum yine fps düşük kalıyor mb warbandda 60 fps i bile geçmemesi bence mümkün değil
Geri