Arama sonuçları: *

1. ErnestMuçi

YENI YILDA EV KİRASINI NE KADAR YAPMALIYIM?

İhtiyacın var mı yok mu yoksa 11-11.5 yap yeterli aagariyle veya çok üstü olmayan bir maaşla geçiniyorsa zorlamaya gerek yok evine iyi bakan biriyse.Babam yeni evlenen çifte yaptırıp verdi 126 bin tl masraf etti aylık 12 ye denk geliyordu 1 yıl sonra 85 bine yakın tekrar etti.Eyüpsultanda metro...
  2. ErnestMuçi

FMF ( Ailevi Akdeniz Ateşi ) Hastalığı İle İlgili.

Açıkçası pek atak geçirmiyorlar diye biliyorum sadece 1-2 kere gördüm belki de geçiriyorlar haberim olmuyor bilemiyorum.İlaçtan başka bişey kullanmıyorlar diye biliyorum.
  3. ErnestMuçi

FMF ( Ailevi Akdeniz Ateşi ) Hastalığı İle İlgili.

Öncelikle geçmiş olsun.Zamanında bu tanı üzerinde bende de araştırma oldu ve çok şükür çıkmadı ama kuzenlerimde var.Onlarda ilaç kullanıyorlar diye biliyorum sadece ve başka bir yolu yok herhalde.
  4. ErnestMuçi

Yökdil ne kadar sürede halledilir.

Neredeyse sıfırım hazırlığı geçmek için 65 puan almam gerekiyor buda 52 soruya tekabül ediyor 80 soruda.Şubatın 16 sına kadar halledebilir miyim?Önerdiğiniz kanal kaynak var mı?
  5. ErnestMuçi

Kaliteli gainer önerisi

Herhangi bir yan etkisini gördünüz mü ve işe yaradı mı kilo almanız için
  6. ErnestMuçi

Kaliteli gainer önerisi

Eyvallah muçidaşım
  7. ErnestMuçi

Kaliteli gainer önerisi

Doğal al falan diyenler yiyebildiğim kadar yiyorum ama okul işten bazen sekteye uğruyor.Kan şekerini en az yükseltecek tadı güzel ve kaliteli gainer önerir misiniz?
  8. ErnestMuçi

Derinlemesine bir fitness soruları

Karbonhidrat tozuyla birlikte kullansam zarari olur mu?
  9. ErnestMuçi

Cream of rice nedir
  10. ErnestMuçi

18.5 yaşındayım ve boyum 183 olmasına rağmen kilom 58.3 kilo bu yüzden spora gitmeyi düşünüyorum. Öncelikle öğünü fazlalaştırmaya başladım ve sanki hafif etkisi oluyor gibi bunu karbonhidrat tozuyla destekliyeyim mi?destekleyeceksem hangi karbonhidrat tozunu önerirsiniz. 2.si skalyozum var ve...
  11. ErnestMuçi

1.000.000$ CASH ile Uyanmak

Yaşayabileceğim güzel bir ev alırım ve içini dizayn ederim. Orta seviye bir araba alırım. Kalan parayla ise aylık harcamalarımı çıkarabilecek ömür boyu yatırımlar yaparım ve yapabilirsem bu hayalimi isviçre gibi yerde yaparım.(Türkiyeyi seviyorum ama aşırı kalabalık oluşu ve siyasi gerginlikten...
  12. ErnestMuçi

Güzel kartlık veya ince cüzdan önerisi

Temudan hiç getirmedim yerli olursa daha jyi
  13. ErnestMuçi

Göz için randevu buldum ama sağlık sigortam yok

Hocam sgk ya gidip 5 dk da babanızın sigortasından tekrar yararlanabilirsiniz. Ücret öderseniz ise sgk ya gidip yine bunun iadesini alabilirsiniz.
  14. ErnestMuçi

Güzel kartlık veya ince cüzdan önerisi

Güzel bir deri olursa daha hoş olur en az 6 kart bölmeli cüzdan veya kartlık önerir misiniz? Şık dursun Siyah olsun Para yeri varsa para koyunca çok şişmesin İ
  15. ErnestMuçi

Kulaklık Önerisi İphone 13

Abim yeni iphone 13 aldı ve onda kullanmak için kulakdışı kulaklık istiyor. Bütçe 1750-2500 arası güzel bir kulaklık önerir misiniz?
  16. ErnestMuçi

Bu oyunu nasıl oynayabilirim?

Komando saldırısı 1731143685
  17. ErnestMuçi

Bu oyunu nasıl oynayabilirim?

Bu oyunu eskiden çok oynardım şimdi flash player desteklemediği için açmıyor nasıl oynarım bilgisi olan var mı?
  18. ErnestMuçi

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Adaptörlerini servis veriyor mu veya kendimiz almaya kalksak ne kadar tutar?
  19. ErnestMuçi

Güzel bir hediye önerisi

Hocam link şeklinde atarsanız ben seçenem pek böyle şeyleri
  20. ErnestMuçi

Güzel bir hediye önerisi

Çok sevdiğim bir hocam var ama artık hocadan öte benim için bir abla gibi ona bir hediye almak istiyorum ama böyle güzel görünce beni hatırlayacağı basit olmayan bir hediye istiyorum. Kadın bir hoca bütçe belirlemedim ama 450-650 arası olsa iyi olur güzel fikirler için belki üstüne çıkabilirim.
Top Bottom