Arama sonuçları: *

1. EXODIA

Öneri Film depolama için hangi disk tercih edilmeli?

Eyvallah hocam inceleyeceğim müsait olunca.
  2. EXODIA

Bilgilendirme için teşekkürler. Şimdi diski kontrol ettim ve bad sector hatası aldım. Bir an önce yeni bir disk almalıyım. Ama ondan önce bu diskin imajını almam gerek nasıl yapabilirim bir bilgin var mı?
  3. EXODIA

Filmleri arşivleyip istediğim zaman istediğim cihazlarda izlemeyi seviyorum. Hatta şu an diskimdeki düşük kaliteli filmlerin bluray versiyonlarını bulup indiriyorum.
  4. EXODIA

Rv özelliği nedir hocam ilk defa duydum.
  5. EXODIA

Hocam elimde şu an Codegen markasının 3,5 inç disk kutusu var. Eski pcden çıkan 1 tb HDD yi bu şekilde kullanıyorum. Bazen hdd kutusundan kaynaklı donma takılma sorunları olabiliyor bu yüzden diskin gücünü kesmek zorunda kalıyorum. Bu diske uzun vadede zarar verirmi?
  6. EXODIA

Önerdiğiniz marka model var mı?
  7. EXODIA

Arkadaşlar selamlar. Bluray ve 4k film arşivi yapıyorum, şu an elimde 1 TB Hdd var ona depolama yapıyorum ama dosya boyutları fazla olduğundan yetmiyor. Bu yüzden yeni bir disk satın almak istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Hangi disk türünü tercih etmeliyim? Eski tip yüksek...
  8. EXODIA

Öneri 2011 Passat B7 için multimedya sistemi önerir misiniz?

Başlıkta belirttiğim gibi 2011 model VW Passat aracım için multimedya sistemi almak istiyorum. Önerebileceğiniz marka/model var mı? Şu an RCD510 kullanmaktayım ve Bluetooth yok maalesef.
  9. EXODIA

Yardım VC220 g3u PKTS sorununu nasıl çözebilirim?

Müşteri hizmetleri ile görüşüp teknik destek talep ettim. Ev içinde kablo altyapısı yok, santralden gelen kablo rj11 ile direk cihaza gidiyor. Yinede bilgilendirme için teşekkür ederim.
  10. EXODIA

Bugün bendede aynı sorun olmaya başladı. CRC hataları çok fazla. Dediğiniz gibi kablo uçlarını yeniden ayarladım,modem arayüzünden baktığımda 8.1 civarı snr margin değeri alıyordum şimdi baktığımda 7,9 civarında. Zyxel Vmg3625 t50b ve Multy M1 mesh sistem kullanıyorum. Vmg3625 cihazımda wifi...
  11. EXODIA

Modem arayüzüne girdiğimde bu değerleri alıyorlar.
  12. EXODIA

Selamun aleyküm arkadaşlar. Alt komşumda TT'nin VC220 g3u cihazı var. Sürekli bağlantı ve hız sorunu oluyor. Müşteri hizmetleri bir sorun olmadığını söylüyor fakat download pkts aşırı yüksek bir değerde. Bu yüzden sürekli modem kapatılıp yeniden açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
  13. EXODIA

❌İndirim Bitti! 3 ay bedava Süper lig (TOD) !!

Ben denedim 1 aylık verdi,kardeşim denedi ona 3 aylık paket verdi. Kardeşimin kodu kullandım hesabımda. Bilgilendirme için sağol dostum.
  14. EXODIA

Yardım Acer Nitro 5 laptop için termal macun önerir misiniz?

Hayırlı akşamlar dostlar. Acer Nitro 5 laptop kullanıcısıyım. i5 12500h ve rtx3050 ti(95w) için termal macun önerir misiniz? İşlemci oyun oynarken 95,ekran kartı 80 derece civarında geziyor. Nitrosense uygulamasından performansı dengeli moda alınca sıcaklık çok az değişiyor. Ürünün garantisi...
  15. EXODIA

Google Chrome'da IDM eklentisi kullanılamıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Selam dostlar. IDM'in Chrome eklentisinde şöyle bir hata alıyorum "Bu uzantı, Chrome uzantılarıyla ilgili en iyi uygulamaları izlemediğinden artık kullanılamıyor" . Bu uzantıyı tekrar nasıl kullanmaya başlayabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  16. EXODIA

Yardım 2011 Renault Symbol LPG’de patlama sorununu nasıl çözebilirim?

Selamun aleyküm dostlar. 2011 Symbol aracımızın lpgde teklemesi,düşük devirlerde çekişten düşmesi ve patlama sorunlarından dolayı bujiler,buji kabloları ve ateşleme bobini değişti ama sorun halen devam ediyor. Bu sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi? (Lpg kalibrasyonu yapıldı,lpg enjektörleri...
  17. EXODIA

Yardım Acer Nitro 5 ekran ortasındaki benek nedir?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Az önce laptobu açtığımda ekranda bir benek gördüm ve geçmiyor. Ürünün garantisi devam ediyor sizce bu durum garanti kapsamında olur mu? Sürekli masa üzerinde sabit şekilde kullandım oysaki.
  18. EXODIA

Microsoft hesabıma sürekli erişilmeye çalışılıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Yama içeren yazılımlar indirmiyorum ama sitelerden olabilir dediğin gibi.O zaman yeni bir hesap devam ederim, yardım için teşekkürler.
  19. EXODIA

Microsoft hesabıma sürekli erişilmeye çalışılıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar selamlar,son birkaç aylık dönemde sürekli Microsoft hesabıma erişilmeye çalışılıyor. Çift faktörlü doğrulama kullanıyorum ama sürekli böyle denemeler oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  20. EXODIA

Yardım Zyxel VMG3625-T50B Global Firmware yüklesem bir sorun yaşar mıyım?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Elimdeki cihazı internetten satın almıştım ve kullandığım ISS Türk Telekom. Bu cihaza globalde yayınlanan firmware'i yüklersem sorun yaşar mıyım?
Geri