Arama sonuçları: *

1. EXODIA

Öneri 2011 Passat B7 için multimedya sistemi önerir misiniz?

Hocam selam. Şu an For-x xa-299t modelini kullanıyorum çok memnunum. 4 gb ram, 64 gb depolama gayet yeterli bir donanım. Apple Carplay,Navigasyon,müzik dinlemek için kullanıyorum. İhtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.
  2. EXODIA

Yardım Ddos saldırısı nasıl anlaşılır?

Bir kaç gündür internet hızında yavaşlama ve takılmalar mevcut. Modem arayüzüne baktığımda modeme gelen hız 60 mbit fakat ben 10-20 mbit arası alıyorum. Güvenlik günlüğüne girdiğimde bu durumla karşılaştım DDOS saldırısına mı maruz aklıyorum? Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
  3. EXODIA

Öneri 📣VMG3625-T50B Global Güncel Sürüm📣

V5.50(abpm.9.4)c0 şu an en güncel sürüm.
  4. EXODIA

Yardım Acer Nitro 5 için termal macun ve ram önerir misiniz?

Henüz thermalright heilos pad alamadım stokta yok. Ram içinde İstanbul’a yetkili servise gitmesi gerekiyor. Birkaç ay içinde garantisi bitecek. Thermal pad ve rami ben satın alıp takacağım.
  5. EXODIA

Telefon için Sandmarc markasının lenslerini önerir misiniz?

Iphone 14 için Sandmarc lensleri almak istiyorum. Kulanan arkadaşlar varsa önerir mi?
  6. EXODIA

🔥İndirim Samsung Buds 3 Hediye

Sonuçlar açıklandı mı?
  7. EXODIA

Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Dediğiniz termal padi mutlaka deneyeceğim. Ram konusuna geldiğimizde 16 gb almayı düşünüyorum.
  8. EXODIA

Merhaba dostlar. Acer Nitro 5 AN515-58 sahibiyim. i5 12500h işlemci çok ısınıyor bunun için termal macun markası önerir misiniz? Şu an üzerinde 8 gb 3200 mhz ddr4 ram var ve diğer boş slota 8 yada 16 gb bir modül daha takmak istiyorum hangi modeli tercih etmeliyim?
  9. EXODIA

Nereye şikayet edebilirim?

Hocam selamlar. Belediyenin zabıta ekibine durumu bildirdim,gelip inceleme yaptılar ve şikayet ettiğim aileye belirli süre verdiler. Belirlenen sürede hayvanlar toplatılmazsa cezai işlem uygulanıp hayvanların toplatılacağı bildirildi. Yaklaşık 1 ay kadar süre içinde aile kendi imkanlarıyla...
  10. EXODIA

Yardım Eski filmler nasıl daha net hale getirilebilir?

Teşekkür ederim dostum. Buradaki yazılımlara bir göz gezdireyim hemen👍💯
  11. EXODIA

Yardım Eski filmler nasıl daha net hale getirilebilir?

Dostlar öncelikle hayırlı geceler. Film arşivi yapıyorum, mümkün olduğunca bluray olarak indirmeye çalışıyorum ama bazı filmlerde gren fazla,keskinlik ve netlik az olabiliyor. Buda seyir zevkini etkiliyor. Filmlerdeki grenleri azaltmanın ve netliği artırmanın bir yolu var mıdır?
  12. EXODIA

❌İndirim Bitti! Hepsiburada 600/100 İNDİRİM KODU!

Maalesef kupon tükenmiş
  13. EXODIA

AirPods 4 mü yoksa AirPods Pro 2 mi

Dostlarım Airpods 4 ancsiz versiyonunu tavsiye eder misiniz ?
  14. EXODIA

🔥İndirim Seagate Barracuda 1TB HDD 1.246 TL

Bende hdd arayışındayım dostlar. 4 tb 3,5 inç disk önerisinde bulunabilir misiniz? Hdd kutusu ile bluray,4k filmler depolayacağım.
  15. EXODIA

Öneri Film depolama için hangi disk tercih edilmeli?

Arkadaşlar bu modellerden birini tercih eder miydiniz? https://www.incehesap.com/pc-harddisk-fiyatlari/ozellik-12918/stok/
  16. EXODIA

Eyvallah hocam inceleyeceğim müsait olunca.
  17. EXODIA

Bilgilendirme için teşekkürler. Şimdi diski kontrol ettim ve bad sector hatası aldım. Bir an önce yeni bir disk almalıyım. Ama ondan önce bu diskin imajını almam gerek nasıl yapabilirim bir bilgin var mı?
  18. EXODIA

Filmleri arşivleyip istediğim zaman istediğim cihazlarda izlemeyi seviyorum. Hatta şu an diskimdeki düşük kaliteli filmlerin bluray versiyonlarını bulup indiriyorum.
  19. EXODIA

Rv özelliği nedir hocam ilk defa duydum.
  20. EXODIA

Hocam elimde şu an Codegen markasının 3,5 inç disk kutusu var. Eski pcden çıkan 1 tb HDD yi bu şekilde kullanıyorum. Bazen hdd kutusundan kaynaklı donma takılma sorunları olabiliyor bu yüzden diskin gücünü kesmek zorunda kalıyorum. Bu diske uzun vadede zarar verirmi?
Geri