Arama sonuçları: *

1. E

Smart Game Booster 5 Pro Nasıldır ???

arkadaşlar ne gibi zarar verebilir 1617034870 ısıları falan takip ediyorum ama çok bir etkisi yok ısıya ama pc gerçekten çok işimi görüyor öldürmesin sonra ?
  2. E

Smart Game Booster 5 Pro Nasıldır ???

Arkadaşlar Merhabalar yakın tarihte smart game booster 5 pro adlı programı edindim bu program oyun sırasında basit düzey oc işlemi yapıyor bide biraz daha ileri düzey olanı var Basit Düzeyde : Gpu : 50 mhz , Ram Clock a : 25 mhz İleri Düzeyde : Gpu : 100 mhz , Ram Clocka 50 mhz yapıyor...
  3. E

İşlemcime overclock mu yaptım ?

Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba şöyle sizlere donanım bilgimi paylaşıyım İŞLEMCİM : AMD-FX 4100 3.60 GHZ (KULE TİPİ SOĞUTMAYA SAHİP) ANAKART : M5A78L-M LX V2 (BİOS SON SÜRÜME GÜNCEL) RAM : 16 GB DDR3 9 CL SOĞUTUCULU EKRAN KARTI : MSİ GT 1030 AERO ITX 2G OC Arkadaşlar işlemcimi 4 çekirdek...
  4. E

MSİ B450M-A PRO MAX ile RYZEN 3100 İşlemci Uyumu ?

Arkadaşlar Merhaba Elimde ryzen 3100 işlemci var almak istediğim anakart msi b450m-a pro max ile bios güncellemesi yapmadan direk montaj yapıp çalıştırabilirmiyim ? yoksa bios güncellemesi mi gerekli sorun yaratır mı ?
  5. E

BİOSTAR NASIL BİR MARKA ???

Arkadaşlar geri dönütleriniz için teşekkür ederim
  6. E

BİOSTAR NASIL BİR MARKA ???

Arkadaşlar herkese merhabalar. BİOSTAR RX 550 ekran kartı aldım indirimdeydi yakın bir zamanda 870 tl fiyatlıydı indirime girdi 600tl ye alayım dedim tek bütçemin yettiği bu vardı OCCT ve Furmark testlerinden geçti şuan için bir sıkıntı yok gayet iyi bir şekilde çalışıyor ama markayı merak ettim...
  7. E

FX 4100 + RX550 Rekabetçi Oyunları Rahatlıkla Oynatabilir mi?

tamam hocam deneyip dönücem 1611436165 Hocam şimdi denedim hiçbirşey değişmedi 200 fps üzerine çıktı yer yer gene aynı normalde de bu fpsler alıyordum 1080 p denedim onda 60-120 arasını görüyorum 1611436253 hocam normal mi acaba bu fps değerleri
  8. E

hocam diğer ayarları açayımmı
  9. E

Evet hocam biliyorum onlardan güçsüz onu bilerek aldım ayarlarım da şöyle cs go da tüm ayarlar minimumda ve 1280*720 çözünürlük normal mi bu fpsler ? kafam buna çok takıldı da gerçekten merak ediyorum
  10. E

Çok teşekkür ederim yüksek grafikli oyunlar amacım değil daha çok rekabetçi oyunlar belki witcher 3 yada metro serisinden oynarım peki cs go daki fps im hakkında ne düşünüyorsunuz yeterli mi bu fps değerleri normal mi ? ve ekran kartım nasıl ?
  11. E

GameGaraj Ryzen 5 3500 + GTX 1660 SUPER sistem alınır mı?

Aynı sistemi kullanan arkadaşım var bütün oyunlar felaket akıcı (Witcher 3 ultrada oynamıştım) onun işlemcisi Ryzen 5 3500x dü ve 16 ram var ama bence bu sistemde alınır işlemciside bence gayet iyi
  12. E

Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba sizlere sorum şöyle olcak benim sistemim aşağıda bahsettiğim gibi arkadaşlar bu sistemden beklentilerim şöyle online oyunları low ayarlarda oynatsın örneğin blazing sails gibi valorant gibi singleplayer oyunlarda performans odaklıyım low ayarlar bile olur ve...
Geri