Arama sonuçları: *

1. E

Ağrısız ölüm

Merak ettim oyuzden sordum. O kadar derdim olsa da herhal de en son çözümüm bu olur du Allah kimseyi bu duruma düşürmez insallah
  2. E

Ağrısız ölüm

Yok, hayır.
  3. E

Ağrısız ölüm

4. E

Ağrısız ölüm

Ağrısız ölüm un adı ne diye geçiyor du? Ve hangi ulkelerde yapılıyor?
  5. E

vatan toplama pc

Sistem çok güzel her oyunu oynarsın alirsan da simdiden hayırlı olsun. 1589664931 100+ fps alirsin
  6. E

Onerebileceginiz mobil oyun

Bir iki hafta bilgisayarım yok nite 8 pro telefonumdan onerdiginiz bir oyun varmı? Birde film vs. Onerirseniz iyi olur netflix de güzel filmler var diyorlar Netflix alayimmi?
  7. E

Bilgisayar 4saattir çalışıyor bilgisayar bozulur mu

1-1.5 hafta acik birakmistim hic birsey yoktu
  8. E

Aldigim ekran kartı maden kartı çıktı

Rx 570 alicam
  9. E

Aşağıdaki Sitem GTA V Açar mı ?

Açar ama bir şey bekleme
  10. E

Bunu alicam
  11. E

Hayır aldığım kart mining kartiymis oyun karti değil vr tr garantisi yokmus 1589657797 Maalesef 100 tl daha artamam 1589657809 Keşke
  12. E

Xfx rx 570 aldim kargodayken anladim maden karti oldugunu ve turkiye garantisi yokmuş iade edicem simdi max 1250 tl ye ekran kartı onerilerinizi bekliyorum hemen alıcam bilgisayari kullanamiyorum kendi kartimi da sattım en uyguna link atarsaniz pazartesi salı alıcam.
  13. E

sistem gereksinimleri düşük montaj programı

Ayarlari var ama anlatamam ki burdan int den bakabilirsin
  14. E

Kargo sorgulatma

Tamam 1589655272 Tamam sorucam yarin
  15. E

Kargo sorgulatma

Kargo verilsi gözüküyor ama takip no ile sorgulattigimda gozukmuyor kargo yogunluktan dolayi olabilir mi? 1589652468 Bana kargo gözükmüyor dediler .
  16. E

Kargo sorgulatma

Verilmiş ama yurt icinde gözükmüyor
  17. E

sistem gereksinimleri düşük montaj programı

Camtasia studio 8 olabilir
  18. E

Kargo sorgulatma

Ben rx 570 ekran kartı sipariş ettim yurt ici kargo ile gelicek takip no atıldi ama sorgulama yerine takip no yu girince boyle bir kargo bulunamadi diyor müşteri hizmetlerinj aradim onlarda kodu istedi girdiler birsey yok dediler kargo mun ne durumda olduğunu nasil ogrenicem?
  19. E

Yayin acabilmek için işlemci

Rx 570 ekran kartım var bu ekran kartina yetecek ve ayni zamanda yayin acabilecegim İyi bir işlemci nr onerebilirsiniz bide anakart önerirseniz mutlu olurum. Butcem 1200-1500
  20. E

3100₺ Fiyatlı ama almaya emin olmadığım sistem

Sakin Alma o fiyata rx 570 r3 lu pc toplarsin
Geri