Arama sonuçları: *

1. M

Mikrofonumdan Çok Fazla Cızırtı Geliyor

Ekran kartım Rx580 kullanabileceğimi sanmıyorum.
  2. M

Yukarda yazdım zaten gürültü engelleme veya diğer şeyleri açınca ses aşırı kötü oluyor.
  3. M

Sokette sorun olduğunu sanmıyorum.
  4. M

Yardım steelseries artics 1 kablolu kulaklık

Düzeltebildinmi
  5. M

Arkadaşlar merhaba, Kullandığım mikrofonun aynısı arkadaşımda var onda neredeyse hiç cızırtı yokken bende çok fazla cızırtı var ve ses boğuk geliyor. Mikrofon Sharkoon B1in mikrofonu youtube testlerini izledim benimkiyle alakası yok diyebilirim. Anakartım kötü değil "B450M PRO VDH PLUS"...
  6. M

'DRRRRRRR' sesi ile bilgisayarın donup resetlenmesi

Bende de oluyodu sonrasında ramlerden 1i yandı
  7. M

Ramim 2933 mhz fakat görev yönetisinde 1466 olarak gözüküyor

XMP açık sorun varmı
  8. M

Ramim 2933 mhz fakat görev yönetisinde 1466 olarak gözüküyor

Arkadaşlar merhaba, Kullandığım ram 8 GB 2933 Mhz Biosda 2933 gözükürken görev yöneticinde 1466 gözüküyor. Bazıları 2 ile çarpman gerekiyor demişler. Fakat arkadaşımın rami 3200 mhz ve görev yöneticinde 3200 mhz görünüyor. CPU-Zdende kontrol ettim 1466 olarak gözüküyor. Biosu güncellemeyi...
  9. M

EKRAN KARTI KULLANIM YÜZDESİ

1611493264 Unutmuşum yukarıya bıraktım
  10. M

EKRAN KARTI KULLANIM YÜZDESİ

Arkadaşlar pc boştayken ekran kartı kullanımı 0dan yukarı çıkmıyor (radeon yazılımından bakıyorum). Fakat lolde maç ararken aşağıdaki fotodaki değerlere ulaşıyor. Dün böyle bi konu açmıştım gelen cevaplardan sonra virüs taraması yaptım. (malwarebytes,bitdefender,esednod32) Hiç virüs çıkmadı...
  11. M

Ekran kartı kullanımı bazen 90-100%'e çıkıyor, normal mi?

Lol google falan açık sadece
  12. M

Lol google falan açık sadece 1611421549 Lol google falan açık sadece 1611421558 Lol google falan açık sadece
  13. M

Arkadaşlar ekran kartım RX580 (DA-V4) sistem Ekran kartım boştayken kullanım bazen 90a 100e çıkıyor bazen 0a iniyor. Normalmi aşağıda foto var
  14. M

Kasanın üzerinde yanıp sönen kırmızı ışık.

Merhabalar, Arkadaşlar kasamın üstünde bir tane sürekli yanan mavi ışık var. Onun yanındada kırmızı ışık yanıp sönüyor internette araştırdım hdd işlem yaparken yanıyormuş bende ssd var yanıp sönmesi normalmi? Bide bugün süpürge çalışırken (pc ile aynı prize bağlı) o yanıp sönen kırmızı ışık...
Geri