Arama sonuçları: *

1. ardavein

Bilgisayar çalışıyor fakat görüntü, fare ve klavye ışığı gelmiyor

soğutucuyu hareket ettirmedim başta fakat yine biraz daha sabitlemeye oturtmaya çalışıp ve yatırıp açmayı denedim fakat işe yaramadı maalesef
  2. ardavein

Bilgisayar çalışıyor fakat görüntü, fare ve klavye ışığı gelmiyor

Termal macun sürmek üzere kasayı açtım fakat stok fanın vidalarını açamadım ondan dolayı ben de vazgeçip kasayı kapattım ve bilgisayarı açmayı denediğimde ne ekran ne de fare, klavye ışığı gelmedi. Ekstra bir şeye dokunduğumu düşünmüyorum ama bilemedim. Bir de kasada 2 tane yanan ışık var...
  3. ardavein

Yardım Steam'da internetin olduğundan yavaş indirmesi

Öncelikle merhabalar, ben bir fiber kullanıcısıyım(speedtest sonuçlarım görüntüde) fakat steamda indirme hızım 25-30(250-300mbps) civari mb/sn civarı. Herhangi bir başka(Valorant ve Epic Games'te denedim) bir indirmede 80mb/sn ile indirmekteyim. Steam'da neden böyle bir şey yaşıyorum ve nasıl...
  4. ardavein

Ram arttırdım görüntü gelmiyor

üzgünüm işe yaramadı
  5. ardavein

Denedim ama maalesef işe yaramadı.
  6. ardavein

Bu ekran geldi F1 tıkladım bios açıldı. 1668873390 Dediğinizi yani eskisinin yerine yenisi taktım ekran geldi. İkisini takınca gelmiyor.
  7. ardavein

Merhabalar, Ben Asus B450M Dragon anakartını kullanıyorum ve 1x8 ramimi 2x8 ram yapmak istedim. Bilgisayarımda olan aynı ramden bir tane daha aldım - Corsair Vengeance LPX 8GB 3000Mhz CL16 Fakat yeni rami takıp bilgisayarı açtığımda görüntü gelmemeye başladı, aynı ramlari kullandım, nasıl...
  8. ardavein

Nvidia ekran kartı freesync ile çalışıyor mu?

Ben nvidia ekran kartı olan bir bilgisayara freesync olan bir monitör bağlasam nvidia ekran kartında freesync çalışır mı herhangi bir problem olur mu?
  9. ardavein

Gigabyte 1660 Superli sistemde Gigabyte A320M S2H anakart kullanırsam bir şey kaybeder miyim?

yoksa Gigabyte B450M S2H mı kullanmalıyım? (biliyorum b450m s2h daha iyi ama a320m s2h daha ucuz. Alacağım ramler 3000 mhz)
  10. ardavein

FSP FSP500-60AHBC 500W Güç Kaynağında 80+ sertifikası var mıdır?

80+ sertifikasının olup olmadığına nerden bakabilirim?
  11. ardavein

FSP 500 Watt AHBC PSU 1660 super ve r3 3100'e yeter mi?

sistemdeki parçalara yeterse tamamdır yükseltmeyi düşünmüyorum. 1611415914 2060'a yükseltebileceğimi hayal bile edemiyorum maalesef. 1611415953 gaming.gen sitesinde özelleştirilme yapılamıyor neden bilmiyorum ama.
  12. ardavein

FSP 500 Watt AHBC PSU 1660 super ve r3 3100'e yeter mi?

Bu sistemi almayı düşünüyorum ama 80+ falan yazmıyor psuda ve 500w yeter mi bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Top Bottom