Arama sonuçları: *

1. M.Tetik

Govee Envisual 3 Lite 40-50" TV Arkası Şerit Led ARGB

Ben de pc için istemiştim. Teşekkür ederim
  2. M.Tetik

Govee Envisual 3 Lite 40-50" TV Arkası Şerit Led ARGB

Kullandığının linkini alabilme şansım var mı?
  3. M.Tetik

Yardım Valorant için mouse pad önerisi

Bunu güncel olarak kullanmaktayım. Memnun kaldım. Diğer modeline göre daha iyi. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B072J47KJC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
  4. M.Tetik

Bloody v7ma vs razer viper mini

Viper Mini tam fiyat-performans ürünü. Onu tercih edebilirsin
  5. M.Tetik

VALORANT Desteğe mesaj atıldığında gerçekten VP veriyor mu?

Alacağınız skin 1375RP fakat hesabınızda 1320RP felan var. Öyle bir durumda aradaki fark azsa Riot destekten istediğiniz zaman hesabınıza yüklüyor az bir meblağ olduğu için.
  6. M.Tetik

Çözüldü✓ 8 GB RAM'den 16GB RAM yükselttim fakat görev yöneticisinde 8GB gözüküyor.

A-XMP ayarını 3200MHz olarak ayarlayıp sonrasında current MHz'yi 3200MHz olarak ayarlayıp BIOS ayarlarını kaydedip çıktım. Ayrıca taktığım RAM'lerin slotlarını da karşılıklı olarak önceden değiştim.
  7. M.Tetik

Çözüldü✓ 8 GB RAM'den 16GB RAM yükselttim fakat görev yöneticisinde 8GB gözüküyor.

BIOSTAN hangi ayarı değiştireceğimi de söyleyebilir misiniz? Bir de oyun açıp da denedim bir sürü CHROME sekmesi de açıp 7.5 üstünü görmedi. 8'i geçmedi yani 1618249128 Arkadaşlar BIOS'tan birkaç ayarı kurcalayarak çözdüm. Hepinizin cevapları için teşekkür ederim.
  8. M.Tetik

O Yere nasıl erişiyorum acaba? 1618246807 zaten açık değilmiş :(
  9. M.Tetik

Fakat dxdiagda toplam yaklaşık bellek 8GB gözüküyor.
  10. M.Tetik

Sorunum başlıkta belirttiğim gibi bir durum. GSkill 8GB 2400Mhz RAM'den HYPERX 2x8GB 3200MHz'lik RAM'lere geçtim fakat görev yöneticisinde baktığımda hala 8GB gözüktüğünü gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemin özelliklerini de bırakıyorum. İşlemci: AMD Ryzen 1600 Ekran Kartı: Asus...
  11. M.Tetik

Yardım İşlemcimde ne sorunu olduğunu nasıl anlayabilirim?

Selamlar, 3.5 yıllık AMD Ryzen 5 1600 işlemcim var fakat şöyle bir sorunum var. Multitasking yaptığım zaman bilgisayarım garip bir şekile giriyor. Örnek verecek olursam, oyun oynarken yanda bir Twitch yayını izlerken sesler cızırtılaşıyor ve oyundaki akıcılık gidiyor. Bu sorunun işlemciden...
  12. M.Tetik

Öneri VDSL destekli çift band modem önerisi.

Yeni evimde Türknet'e geçtim fakat kendi modemleri stokta kalmamış. Kendim bir modem alacağım. Önerilerinizi Bekliyorum. Keenetic ve TP-Link menzil genişleticilerim var. Bu yüzden bu markalardan biri olursa daha iyi olur uyumluluk bakımından. Çift band özellikli olması önemli.
  13. M.Tetik

Hyperx Cloud 2 wireless vs logitech g pro x wireless?

G633'den daha çok hafif kesinlikle ve kafadaki rahatlığı çok iyi gözlük ile kullanmama rağmen.
  14. M.Tetik

Hyperx Cloud 2 wireless vs logitech g pro x wireless?

Logitech G Pro X'i denemişliğim var. Açıkçası beni büyüleyen bir kulaklıktı ben de G633 olmasına rağmen.
  15. M.Tetik

240 GB SSD Önerisi ?

Önerim iyi bir firmadan SSD alman. Ben de James Donkey 120GB vardı. Memnundum da fakat 2 yıldan sonra birden gitti. Şimdi de Samsung 870 Evo aldım. En azından daha uzun süre gider.
  16. M.Tetik

Samsung 870 EVO 500GB düşük yazma sonucu

Evet yeni kurdum. Teşekkürler cevabınız için.
  17. M.Tetik

Crystal Disk Mark'da da aynı sonuç 1612385726 Anladım. Bugün daha yeni aldığımdan nasıl dolduğunu pek anlamadım ama :) 1612385893 Hayır açık değilken testi uyguladım.
  18. M.Tetik

Bugün başlıktaki bahsettiğim SSD'yi aldım. Vadedilen hızlar 560/530 fakat aldığım yazma hızı 390. Sizce problem nedir? Yoksa olabilen normal bir durum mudur?
Geri