Arama sonuçları: *

1. L

Işlemci aldım oyun oynayamıyorum

2060 için kullanıyorum fakat 5 fps alıyorum amd a4 aldım 1200 tl ye ama kasıyor anlamadım pek pc den anlamam aldığım arkadaş taktı gitti sonra arıyorum ulaşamıyorum da kendisine
  2. L

Forza Horizon 4 sonbahar indirimlerinde indirime girer mi?

şuan epic gameste 59 tl
  3. L

lspd mulakat yardım bu soruda sadece tıkandım

Telsizden anons yaptığınız birim telsize cevap vermiyor, ne yapılmalıdır ? ( uzun şekilde açıklayınız)
  4. L

Telsizden Anons Yaptığınız Birim Telsize Cevap Vermiyorsa Ne Yapılmalıdır

Telsizden anons yaptığınız birim telsize cevap vermiyor, ne yapılmalıdır ? ( uzun şekilde açıklayınız)
  5. L

valorant ban hakkında

yeni kasa aldım ama valoranta gırınce val152 ban yedıgı gozukuyor bunun ıcın anakartı baskasıyla takas etıgımde takas etıgım kışının kasası banlımolacakmıdır
  6. L

Asus Gtx Rog Strix 1070 8GB hakkında yardım PLesa

Sureklı olarak oyunlarda ekran kartı coktu hatası alıyorum ne yapablırım bana lutfen yardım edın
  7. L

Rx580 8 gb sorunu destek

Bilgisayari baslatigim zmana bilgisayar acilinca goruntu geliyor oyun oynarken donup kalıyor reset atinca görüntü gelmiyor lutfen destek
  8. L

xiaomi arka plan uygulama acık kalması

arka plandaki uygulamanın kapanmamasını ıstıyorum ve telefonu yenıbastan baslatıgın zaman kendını tekrar acacak bır yazılım
  9. L

laptop kapanım acılıyor teknık destek

acılıp hemen kapanıyor ve fan hızlanıp kapanıyor macunu degıstım ama gene aynı
  10. L

acılıp 5 sanıye sonra kapanıyor destek

monster abra a5 v1.1.2 acam tusu bastımdımda acılıyor ekran yok klavye ısıkları var 5 sanıye sonra kapanıyor ve fan hızı yuksek calısıp kapanıyor
  11. L

165 hz monıtor var ama 60 hz gozukuyor destek alabılırmıyım

60 hz gozukuyor sadce 1669059264 144 olsa gene olur
  12. L

165 hz monıtor var ama 60 hz gozukuyor destek alabılırmıyım

gtx560 ti var ve kucuk hdmi gırısı var ben buna kablo aldım ama 60 hz gorukuyo ne yapabılırkm
  13. L

Asus expedition 1050ti alınır mı?

alınır mı? bu kart msı gaming x le hemen hemen aynımı. Veya hangisi daha iyi
  14. L

psu arzası neden dir

knk baska psu denedıgımde calısıyor
  15. L

psu arzası neden dir

psu ya baktım sigortası saglam hiç bir yanan bırsey yok bılgısayara takınca ramın ışıgı calısıyor ama pc calısmıyor
  16. L

curved monitor tafsiye fıyat performans

arkadaslar guzel fıyat perfırmans
  17. L

İ3 10100f ile i3 10100 un arasinda ne fark var

Fark nedir
  18. L

i3 10.nesil anakart tafsiye

i3 10. Nesil anakart tavsiye
Top Bottom