Arama sonuçları: *

1. A

EKRAN KARTI ALMAK İSTİYORUM HELP

4 5k ya bir ekran kartı bulsan işlemciyi de r5 5500 falan çözebilirsen 7k yı bulmaz bilgisayarı adam etmen. hazır alırsan pahalıya gelir ikinci elden. Ayrıca ramleri yükseltmen de anlamsız performansa neredeyse hiç katkısı olmaz fazlasıyla yeter 16 gb.
  2. A

3090 - 50k - Alınır mı?

kral güncel ikinci el fiyatları bilmiyorum ama ekipmanlar vs. de varsa uygun olabilir belki ama testlerini herşeyini yapmalısın yanlış anlama satıcı arkadaşa da yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama etraf d*landırıcı dolu arkadaşlarıma bozuk parçalar geldiği oldu şehir içiyse görmeden alma...
  3. A

R5 5600 sogutucu önerisi

6x6 boru zaten ve 1080p de 10 dakika boyunca test yaptım tam yükte 50 dereceyi geçmedi 2k da da baya iş görecektir. ayrıca çok uçuk bir fiyatı da yok 120mm sıvı soğutucu alacağınıza kesinlikle burst assasin almalısınız.
  4. A

R5 5600 sogutucu önerisi

Burst assasin al baya iyi iş görüyor. 1200 lira gibi bir fiyatı vardı.
  5. A

Yardım Bu ikisinden Hangisini almalıyım? (Kule Tipi Soğutucu)

https://www.gaming.gen.tr/urun/384753/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ birader geçen ay aldım düz 5600 e kullanıyorum 6 borulu full yükte 51 derece olmadı işlemci. SS'leri var herşeyin daha önce...
  6. A

Mikrofonum bir zaman sonra ses kısıyor

Gamepower mihawk kulaklığım var alalı 5-6 ay falan oldu ama son 2 haftadır mesela skype üzerinden veya başka bir platform üzerinden arkadaşlarımla konuşurken ilk başlarda ses güzelken bir yarım saat falan geçtikten sonra ses iyice kısılıp kayboluyor ve hiçbir şekilde gitmemeye başlıyor...
  7. A

EKRAN KARTI GÖRÜNTÜ VERMİYOR

Arkadaşlar ekran kartımı başka bilgisayarda denedim ve sorunun anakartın ekran kartı soketinde olduğunu anladık. Anakartımı değiştirdim sorun çözüldü. Başka bir ekran kartı takabilir anakartı deneyebilirsiniz veya farklı bir bilgisayarda kendi ekran kartınızı deneyebilirsiniz. ben böyle çözdüm...
  8. A

İşlemcim düşük mü kalıyor ve değiştirirsem napmalıyım

hocam 5600 ve rx570 4gb var bende 144fps sabitledim monitörün Hz'ine, urfta bile çok yoğun savaşlarda asla düşmüyor 143 oluyor en düşük. lolde bu zaten var oyun biraz sıkıntılı arkadaşımda mesela 144 e sabitlese bile 151 131 arsında gidip geliyor takılma yapıyor haftalardır çözemedi o. Sildi...
  9. A

Motor aldığım için moralim bozuk

daha bunları düşünmek için çok vaktin var bro ben 21 yaşındayım üniversite bitti şimdi asgari ücretli bir işe girip bedelli parası biriktireceğim. Bu zamana kadar gezdim tozdum şimdi iş başa düştü. Takma fazla çözülür hepsi sadece ne işi yaptığınızı bilmiyorum ama maaşın çok az en azından aylık...
  10. A

5000 serisi için sistemim nasıl ?

arkadaşın dediğini yapsanız daha mantıklı olur aslında odanızda tamamen beyaz setup vs. yoksa ekstra para vermeye gerek yok onun yerine kartı daha güçlü alabilirsiniz.
  11. A

Çözüldü✓ Kablosuz kol bluetooth olmadan bağlanır mı ?

hocam anakartınızın bluetooth desteği varsa aparata gerek kalmaz. arama yerine bluetooth yazın ve açmaya çalışın orada görünür zaten olup olmadığı. Eğer yoksa güvenilir bir siteden 100-150 Tl ye bluetooth adaptör alın. Ben aldım dualsense bağlıyorum playstation 5 kolu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım...
  12. A

BEDAVA! FC 25 OFFLİNE SINIRSIZ OYNA/OFFLİNE HESAPLARA PARA VERME

illa ki içinde birşeyler vardır da bunu sıkıntı etmeyen, virüs falan çok takmayan arkadaşlar kullanır bu yöntemi. Crack yapıyorsun çünkü günün sonunda tamamen temiz olması imkansız gibi bir şey :Çd
  13. A

Playstation mı xbox mı?

bütçen var ise maddi yönden elin rahat ise ps5 pro al geç istersen yurtdışı bul al istersen mediamarkt gibi yerlerden al, Ki ben öyle yaptım ps5 slim alırken gittim kendim Vatan'dan aldım. Playstation her zaman daha iyidir oyun bakımından oynanış bakımından çünkü xboxta genelde pc'de olan...
  14. A

Ps5 mi yoksa PC mi? Oyun alacağım

bende ikisi de var ps5 kullanıyorum oynaması da gayet keyifli sarıyor yani. Ama oyun alamam param yok dersen pc alman daha mantıklı tabii hediye gelmiş birşeyi iade etmek de yanlış olur bir tık. Eğer çalışıyor isen veya bütçen var ise indirimden oyun kovalayabilirsin ve oynarken zevk alıyorsan...
  15. A

BU FİYATA BU SİSTEM NASIL?

soğutucu ve anakart kesinlikle değişmeli onun dışında tahminimce oyun için toplanmıyor bu sistem. Ayıca psu yu da değiştirirdim yerinizde olsam. Hayırlı olsun fiyatı fena değil dediğim değişiklikler yapılırsa çok daha iyi uzun ömürlü bir sistem toplamış olursunuz.
  16. A

Yardım 7600x için bu sıvı soğutmayı aldım sıcaklık değerleri normalmi

yani iyi bir soğutucuysa o değerleri almaman gerekir. bir sıkıntı var gibi duruyor.
  17. A

RX 550 EKRAN KARTINA İŞLEMCİ ÖNERİSİ

arada çok vakit olmayacaksa ekran kartını almak için diğer parçalar için ileriye dönük yapması daha iyi olur onun için. 5600 alsın sonra ekran kartını yükseltir ama bence anakartı kötüyse eğer bence ondan başlasın. Düzgün bir markanın düzgün bir modelini alsın. Çünkü onlarda ne olduğu belli...
  18. A

2000 TL bandında kulaklık önerisi

bu kulaklıkta ses kartına ihtiyaç duyacak mıyım peki ?
  19. A

2000 TL bandında kulaklık önerisi

bendeki anakart a520m k V2 iyi midir ses kartı ? bilgim yok hiç o konuda yardımcı olabilir misiniz ? 1737668136 araştırayım bir dediğiniz gibi iyiyse düşünebilirim biraz bütçe artırıp.
Top Bottom